![]() |
beşiktaş b.belediyespor 2_1 hayırlı olsun 3puan |
ecel terleri döktüm yaa ohh çok şükür:):):):) |
ohhhhhhhhhhhh sonunda yendik |
bu nasıl bir maçtı yaa..neyse bari güzel bitti:) |
Kartal çukurdan çıktı !.. Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın açılış karşılaşmasında ligde bugüne kadar hiç yenemediği İstanbul BŞB'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı ve puanını 42'ye yükseltti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, goller son 15 dakikada gerçekleşti. Önce Beşiktaş 79. dakikada Tello'nun attığı golle 1-0 öne geçti, daha sonra ise Serhat müsabakaya eşitliği getirdi. İstanbul BŞB'nin beraberlik golünden sonra İnönü stadında büyük bir şok yaşanırken, 2 dakika sonra sahneye çıkan Gökhaz Zan attığı golle takımına 3 puanı getirdi. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 42'ye yükseltti. BEŞİKTAŞ: 2 İBB: 1 STAT: Halis Özkahya Erhan Sönmez Özgür F. Kalaycı HAKEMLER: İnönü BEŞİKTAŞ: Hakan, İ.Toraman, Sivok, Gökhan, İ.Üzülmez, Ekrem, Ernst (Dk. 86 Yusuf), Delgado (Dk. 61 Holosko), Tello, Bobo, Nobre TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli İSTANBUL B.Ş.B.: Hasagiç, (Dk. 69 Mehmet Ali) M.Kus, Marcus, Barbosa, Ekrem, Kerim, Tjikuzu, Efe (Dk. 82 Bebbe), Erman, İskender (Dk. 60 Serhat), Adriano TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı SARI KARTLAR: Ernst, Sivok (Beşiktaş) |
Hakan Ekrem - İ.Toraman - Gökhan - İ.Üzülmez Ernst - Sivok Delgado Tello - - - - - - - Bobo Nobre bugün bu dizilişle oynadık. bence saçmalık. oyunu kanatlara yayabilsek ve Tello tüm maç solda oynasa maçları çok daha rahat alırız. |
kalpten gidiyordum nerdeyse allaha şükür aldık maçı |
Ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee bu gece rahat uyuyabilirm sonunda.4gözlede rakiplerin puan kayıplarını bekliyoruz:D:D |
hçok heyecanlandım |
Alıntı:
|
Maç esnasında eski açık tribününde bir grup Hakan'a laf attı.Onlar ne kadar Beşiktaşlı?Yada o tribünde onlara tepki göstermeyenler ne kadar Beşiktaşlı? |
Alıntı:
|
çok zor maçoldu,iyi oynadığımızı söyleyemem ama şampiyonluk yolunda kötüoyndığın maçlarda bile 3 puan almayı bileceksin,nitekim de öyle oldu,bakalım bu hafta kimler puan kaybedecek |
Ne dediği önemli değil adamın maç esnasında konsantresini niye bozuyor ki ayrıca sinirlendiğine göre kötü birşey söylemiş ki de sinirlendi adam iyi oynuyor ya hemen kötüleyin zaten |
ite kaka gidiyoruz ama 3 puan cok önemli bu haftalarda özellikle .. |
Vallahi maça sevinemedim! Çünkü o eski açıkta bulunan PROVOKATÖR ŞEREFSİZ!!! Maçın yıldızına laf atan daha gol yemediği halde küfreden ŞEREFSİZ! KALECİLİK NANKÖR MESLEK! LİVERPOOL MAÇINDA TAKIM MÜTHİŞTİ YA İHALE HAKAN'A KALDI!!! ŞUNU ANLADIM Kİ BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA NANKÖRMÜŞ! GİT GİDE febe SEMPATİZANI OLMUŞ!!! |
hayatımda ilk defa tırnaklarımı yedim ne zor bir geceydi |
Herkes tedirgin izlemiş yaaa:) Ben radyodan dinledim ecel terleri döktüm:) Valla ben geçen hafta şampiyonluktan daha umutluydum. Bu 3 puana rağmen umudum azaldı:( |
Alıntı:
|
Çok zorlandık bu maçta ama kazanmasını bildik...Çok iyi bir maç olduğunu düşünüyorum, tempoluydu, top bi o kalede bi bu kalede oldu, hele de son dakikalarda...Belediye'nin büyük takımlara karşı nası konsantre olduğunu biliyorduk zaten, onun için şaşırmadım, gerçekten çok iyi oynuyorlar, savunmada hele, sıfır hataylan oynadılar nerdeyse, Bobo-Nobre ikilisi çok zorlandı bu yüzden, etkili olamadılar fazla, iki forvetimizin kilitlenmesine rağmen bu zor maçı kazandık, bu yüzden çok mutluyum... |
çok stresliydi ama olsun belediye bize hep ters geliyor önemli olan kazanmaktı |
Her açıdan kötü bir futbol vardı sahada..Kazanmak güzel ama zorlu maçlarda bukadar şanslı olamayabiliriz.. |
ofsattı gectı gecmedı bunları bır kenara bırakıp sanırım bebbe ydı toramana bır dalısı vardı dırek sakatlamalık dırek KIRMIZI olmalıydı o pozısyonda cıldırdım |
skoru çok rahat gibi gözüksede çok stresli bi maçdı ama sonuç sevindirici |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allahtan 3 puani aldik yoksa ben suan komada yatiyor oluyordum galiba, sinirden karnima agrilar girdi ya bi an gidiyorum sandim:D:D |
Öncelikle taraftarın rezilliğinden bashetmeden geçemiyecem..Kasığından sakatlanp yerde kıvranan adama, kafasına tekme yiyip yerde kıvranan adama akılları sıra insanlık, erkeklik öğreticekler..Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya baştan sona laf söylediler bir de..Üstüne üstlük maçın bence en iyisi Hakan Arıkan'a laf söyleyenler, konsantresini dağıtanlar bile vardı..Beşiktaş tribününü tanıyamıyorum artık..Cidden çok değiştiler bu sezon.. Gelelim futbola.. Neresine geliceksek tabi..:) Her açıdan rezil bir futbol oynadık..Rakip kötü değildi ama bu bizim bukadar rezil bir maç çıkarmamızı açıklayamaz.. Stoper kim, Sol açık kim, Sağ bek kim..? Gibi soruların cevabını herkes birbirine sordu..Ben hayatmda bukadar saçma bir diziliş, bu denli saçma bir taktiksel oluşum görmedm yani..Rezilliğin daniskası..Artık biri şu Mustafa Denizli özürlüsünü durdursun..Dayanamayıp bozucam ağzımı..Alsın biri şu gerizekalı herifi başımızdan yaw..Resmen zarar vermek istiyor adam takıma..Aç da TS maçının kasetini izle be kardeşm, Antep maçının 2.yarısını izle..Bu kadar mı salaksın yani? Skor herkesi aldatıcaktır yine..:) Olaya futbol penceresnden bakan çok az arkadaş var burda ve çevremde.."Skor taraftarı" diye milleti suçlayanlar o tip taraftarın kendileri olduğunu bilmiyorlar işte.. Kazanmak mutluluk verici elbette..Artık bu maçtan da kayıpla ayrılamazdık yani..Gerçi öyle bişey olsa yine çıkıp takım iyiydi, bi puan kaybına takımı satıyosunuz, birlik olalım vs vs. tarzında saçmalıklar da dönceketi yani..:) Ama skor kimseyi aldatmasın..Rezil bir futbol oynadık, oynuyoruz..Bu böyle gitmicektir..Ernsti çıkarıp Yusuf'u oyuna alan bir zihniyet bu takımın başında kalmamalıdır.. |
Alıntı:
|
Bir maçımız diğerine tutmuyor.Anlaşıldıki Ernst'in yanında mutlaka oyunu iki yönlü oynayabilen Uğur-Cisse'den birinin oynaması şart... Ernst ilk yarıda mükemmeldi ama sonrada yavaşladı...Bobo vasattı...Sivok harikaydı,Hakan ile birlikte... Nobre'nin ofsayt diye verilmediği gol,ofsayt değildi.Gökhan Zan'ın attığı gol ise açık ofsayttı. Halis Özkahya maçı dengede tutamadı... ilk 11 : Hakan(Rüştü) - Toraman - Sivok - Zan - Ekrem(ibo) - Ernst- Cisse - Holosko - Tello - Bobo ve Nobre olmalıdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Varmi böyle bir durum adamlarmi şampiyonlğa oynuyor yoksa bizmi anlamış değilim..Bu maçta da iyice anlaşılmış ki Gs a yaranmak yada artık para mı alındı bilmiyorum ama bu kadar hırsla oynamak şaşırtıcı..Adamlar gol attığında sanki adamlar dünya kupasını kazanmış gibi bir sevinci yaşadılar..Ama ilahi adaletki elleri boş döndüler ama şuda bir gerçekki ilk yarıda tuz gezdirmek gerek aynı antepteki gibi bir ilk yarı izledik...Ama bu şekilde de olsa 3 puan sevindirici ve bu haftaki kayıplarıda hesaba katınca yine en karlı haftalardan birini daha yaşayacağız.. |
Alıntı:
sen uyuyosun. bjk kaç maçtır ileri 3'lüde sağda tello ortada nobre solda bobo ile oynuyor. bobo solda yapamadığı için daha çok içe kaçıyor. sivok resmen ortasahada oynadı ya. nasıl zanla tandemi oluşturuyodu? sen harbiden izledin mi 90 dk maçı? |
Alıntı:
ha bide rıdvanı bende dinledim işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapıyor ********. sen ona uyupta 4-3-3 fln yok barça gibi oynuyomuşz fln deme ok? bizim sistem nere barçanın sistem nere:hello: |
Alıntı:
|
düzgün konuş bak seni muhattap alıpta küfür bile etmiyom.Saygısız herif insanların görüşlerine birz saygılı ol!! |
gördünmü adresimi admin verdi sana:D cep telefonumuda birazdan başka bi mod arkadaş vrr meraq etme herkese iyi geceler. |
Türkiye`de Saat: 19:38 . |