![]() |
Hakana yapilan ayip Mac berabere bitse ilk defa mi puan kaybetmis olacaktik. Hakan Arikan sahada fomayi islatirken böyle sey yapilir mi ya.! Biz eskiden oyuncumuza küfür edip yuhalamazdik ne oluyo böyle anlamadim. Hic kimsenin sabredecek hali kalmadi ama böyle oyuncu kabetmekten baska bi yere varilmaz. Lütfen oyuncularimiza küfür edip ya da yuhalayip morallerini bozmayalim. Bu takimin hepsi BESIKTAS. Biri ikisi degil. |
Ya bu insanları ben anlamıyorum yuhladıkları insana da bakın Hakan.Adam maçta çok iyi oynadı hatasızdı ve dahala adama laf söylüyorlar olacak iş mi?Ne kadar üzüldü neredeyse ağlayacaktı o halini görünce acayip moralim bozuldu. Ama ne demişler MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR!!!! |
Hakan ilk defa bu kadar başarılı bir maç oynadı ancak taraftar yaptığı tüm degajları rakibe gidip kontraatk yenildiği için sitem etmiştir..Doğrumudur eleştiri boyutunda olabilir ama küfür tabiki olmamalı ancak şöyle bir durum varki nasıl taraftar orada suçlu ise ona profesyonelliği unutup ona karşılık verende suçlu...Durduk yerde kimse kimseye birşey demez bence etkiye tepki verilmiştir ancak ben orada hakandan daha olgunluk gösterip uymamasını beklerdim.. |
O pozisyonun devamı gol olsaydı acaba; tribündeki o taraftar bozuntuları mı suçlu olucaktı yoksa konsantresi dağılan Hakan mı? Terbiyesizliktir yaptıkları...Tespit edilip cezalandırılmalılar.. |
maç devam ederken insan kendi takımının kalecisiyle ağız dalaşına girmez akıllı adam işi değil bu |
Birde anlamadığım o adamları kimse görmedi mi hiç bir taraftar da sen ne diyorsun demiyor yaa nasıl birşey anlamadım... |
Hakan'a yapilan cok büyük bir yanlis, zaten toplasan 5 kisi etmezdi ordan konusan, iste mal mal yasayan futbolun fsini bilmeyen ama konu olunca en iyisini bilenler bunlar. tribünde olsaydim herhalde o an olay cikardi ya ben giderdim yada ordakiler ahiret göc ederdi! |
YAZIK..!! ÇOK YAZIK...!!!!!!!!!!!!!! |
Orada o adamların yaptığına karşı susanlara da birşey demiyorum.. |
kesinlikle yapılan ayıp çocuk bu maçta çok iyiydi |
Alıntı:
|
adam o kadar top kurtardı goldede %100 hatalı değil ne küfrediyosun diye sormak lazım.ayrıca ibb nin t.d. ne küfredilmiş kınıyorum. |
varya ben o adamların yanında olsam kız halimle derim ki abi napıyorsun sen |
Yakışmıyor bize...İşte taraftar işte şampiyon diyebilmemiz için bu hareketlerden kaçınmamız lazım, ayıp gerçekten... |
Hakanin suratini gördünüzmü mactan sonra sinirden agladi adam. |
Ne dediLer yaa adamın moraLi bozuLdu zaten maç esnasında..maç bitmiş haLa bişeyLer deyip duruyorLar..bizi diğerLerine güLdürmekten ve kendi oyuncumuzu kaybetmekten başka bir işe yaramaz..şimdi yuhLayaLım sonra aLkışLarız oLmaz..bizde gese taraftarı gibi mi oLaLım? Önce sabriye demedikLerini bırakmadıLar, goL atınca kraL sabri ! bize yakışmaz arkadaşLar... |
Kafamızdaki bu zihniyet değişmedikçe Kıtalararası Şampiyon olsanda beş para etmez.Şampiyonluk taraftar ve futbolcu dayanışması ile gelir...Avrupa'nın örnek aldığı BJK taraftarları böyle olmamalı ... Yazık ! |
çok başarılıydı hakana helal olsn ama morali maç esnasnda bozuldu. çok formda gördk seni hakan inş daha iiyi olursun ve laf edenleri utandırırsn. |
bu yapılanlar hakana haksızlık.bence elinden geleni yaptı bu akşam.böyle kişilerin bu stadta hatta bu takımda yeri olamaz... |
orda hakanın diyaloğa girdiği 3-5 çapulcuyu kınıyorum..!!!! |
onlar nasıl Beşiktaşlı tartışılır.. |
saçma sapan şeyler bunlar yaa hakan mükemmel oynadı gerek yok böyle şeylre kötü de oynasa yapılmamalı |
tmm mac içerisinde boyle bir hareketin Hakan Arıkan'a yapılmasını uygun bulmuyorum..Traftarların gerçekten yaptıkları utanç verici bir hareket..Maçı tv'den izledim ama ben Hakan'ın müthiş derecede iyi oynadığına katılmıyorum çünkü kalecilerin en önemli özelliği oyunu kurma becerilerinin yüksek olmasıdır fakat Hakan'da ne yazık ki bu ozellik pek yok..Son dönemlerde sanırım iyi idman yapmıyor.. Kaç degaji acaba direk oyuncularımıza gitti..?Kaç defa kendisine verilen geri pasları olumlu kullandı?Ya da kaç topu sekiTaraftarda şöyle bir psikoloji var Hakan'ın bugüne kadar hep akılda kalan kötü maçları olmasından oturu hep ''Aman Hakan'' durumu var taraftarda..O acıdan ben hakana yapılan durumu yanlış ama tepkinin verilmesi gerektiğini düşünüyorumm..Çünkü yedek kaleci de olsan her zaman oynayacakmiş gibi hazır olmalısın yanılıyormuyum?? |
Hakan'ın ayağı yamuk, orası belli, her topu tribüne attı, peki bunu bile bile durup durup Hakan'a geri pas atan oyuncuların hiç mi suçu yok...G.Zan aldığı her topu Hakan'a verdi, Hakan'da Belediye'ye...G.Zan, Toraman, Üzülmez korkarak oynuyor, hiç özgüvenler yok, ileriye bakmıyorlar bile, bakıyorlar Hakan boş ! ona atıyorlar... |
Hakanın sayesinde aldık maçı ,özellikle o koluyla çıkardığı topu unutmayalım.... |
ayıptır günahtır ya... Bu şekilde davranarak Beşiktaşa dil uzatan saçma insanlara koz verdiğinizin farkında değil misiniz ? Hadi onları sallamıyoruz , yazık değil mi hakanın verdiği emeğe. Böyle olur mu insan kendi takımının formasını ıslatan birisine bunu yapar mı ? Yok böyle bi olay ya. Hakikaten yok işin en kötü tarafı kendini bilmez bu insanların yaptıkları tüm beşiktaş taraftarına mal edilecek yarın gazetelerde programlarda. Kendinizle gurur duyun aferin size ne güzel ağlattınız hakanı ne güzel ettiniz 3 kuruşluk zevkimizin içine... Bi maç kaybettiğimizde gidip arabalarını taşlayın futbolcuların bundan sonra nede olsa eziklerden farkınız kalmamış... Tabiki bunu küfür edenler için söylüyorum . Desteğini veren taraftarlarımız üstlerine alınmasınlar lütfen... |
Hiç kimse kusuruma bakmasın onu yapanların gram beyinleri yoq bu kadar olmaz yha adam maçtan sonra ağlıyacaktı nerdeyse çok iide oynadı bugün ayıptır günahtır adama bu kadar yüklenilmezki yhaa :@Ben maçı fenerli arkadaşlarla izledim rezil oldum orda yha adamlar dalga geçti resmen bizle hiç bişey diyemedim bir kaç kendini bilmez yüzünden !!!!!! DOLMASIN GÖZLERİN KOCA YÜREKLİ HAKAN ONLAR İNSAN DEĞİL KUSURSUZ OYNADIN!!!! |
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: bu gece alkışlar hakana |
hakan neredeyse ağlayacaktı |
o küfür eden kişiler televizyonda gösterildi yönetimin derhal kayıtlara bakarak bu kişilerin bir daha stada almaması gerekiyor... |
Zamanında Cordoba'ya "satılmış" diyen zihniyetin devamı işte.. Bunların Beşiktaş'lı olduğu bile şüpheli, yönetim bu kişileri belirleyip bir daha stada sokmamalı. Dağ başı değil burası, günlük hayatta ezilip gelip stadda oyuncularımıza küfürler edip deşarj olmak galiba niyetleri. Adam çabalayıp o formayı giymiş, sen hayatında neler yaptın diye sormak lazım bu kişilere. Eleştiri elbette olacaktır ama yapıcı eleştiri yapacaksın, böyle hanzo gibi hareketler bir Beşiktaş'lıya yakışmaz.. |
valla biz trıbundeydık gormedıkte duymadıkta ama yapılan ayıp :( |
Bence de ayıp.... |
hakana yapilan ayip degil resmen serefsizlik ilk yarida 3 metreden cikarttigi bi top varki maci cevirdi resmen inanamiyorum bazen taraftarlarimizin yaptiklarina |
herkez ayıplıor bunuda sen ayıplıosun ben ayıplıorum Eee kım yuhladı ? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaleci takımın can damarıdır maç esnasında edilen küfür veya hakareteler dün bize çok pahalıya maal olabilirdi yazık kendi oyuncuna böyle yapırsun sonrada başarı bekliyorsun şapkayı öne koyup düşünmeliyiz şampiyonluk yolunda destekmi olalım her ne olursa olsun, yoksa köstekmi olalım yakışmayan hareketler bunlar kazanmaktan bahseden bilsinki böyle kazanmak değil kayberdersin haklılık payı ne kadarda olsa maç esnasında ve şampiyonluk yolunda olan bu tür hareketleri kınıyorum konuyu açan arkadaşada katılanlarda teşekkür pascal-nouma + Rep |
Hakan Arıkan kendini bir türlü geliştiremedi gitti.Sürekli aynı tip golleri yiyor.Kendisine gelen topu iyi uzaklaştıramayıp rakiplere servis yapıyor.İyi degaj yapamıyor.Hakan Arıkan'ın yerine uluslararası deneyimi olan iyi bir yabancı kaleci alınmalı.Örnek:Cordoba,Taffarel, |
iidi bu maçta yapılan ona karşı kötü tezahüratt çok acımasızcaydı maç bitiminde o da dayanayıp bişeyler dedi taraftara keşke trftr böyle bişe yapmasaydı |
Türkiye`de Saat: 17:17 . |