![]() |
Alıntı:
|
adam o kadar top kurtardı goldede %100 hatalı değil ne küfrediyosun diye sormak lazım.ayrıca ibb nin t.d. ne küfredilmiş kınıyorum. |
varya ben o adamların yanında olsam kız halimle derim ki abi napıyorsun sen |
Yakışmıyor bize...İşte taraftar işte şampiyon diyebilmemiz için bu hareketlerden kaçınmamız lazım, ayıp gerçekten... |
Hakanin suratini gördünüzmü mactan sonra sinirden agladi adam. |
Ne dediLer yaa adamın moraLi bozuLdu zaten maç esnasında..maç bitmiş haLa bişeyLer deyip duruyorLar..bizi diğerLerine güLdürmekten ve kendi oyuncumuzu kaybetmekten başka bir işe yaramaz..şimdi yuhLayaLım sonra aLkışLarız oLmaz..bizde gese taraftarı gibi mi oLaLım? Önce sabriye demedikLerini bırakmadıLar, goL atınca kraL sabri ! bize yakışmaz arkadaşLar... |
Kafamızdaki bu zihniyet değişmedikçe Kıtalararası Şampiyon olsanda beş para etmez.Şampiyonluk taraftar ve futbolcu dayanışması ile gelir...Avrupa'nın örnek aldığı BJK taraftarları böyle olmamalı ... Yazık ! |
çok başarılıydı hakana helal olsn ama morali maç esnasnda bozuldu. çok formda gördk seni hakan inş daha iiyi olursun ve laf edenleri utandırırsn. |
bu yapılanlar hakana haksızlık.bence elinden geleni yaptı bu akşam.böyle kişilerin bu stadta hatta bu takımda yeri olamaz... |
orda hakanın diyaloğa girdiği 3-5 çapulcuyu kınıyorum..!!!! |
Türkiye`de Saat: 13:39 . |