![]() |
'1' numara savaşı kızıştı http://www.fotomac.com.tr/2009/03/01...DBE27C3E9x.jpgSiyah -beyazlılarda "Kalede kim oynasın?" sorusunun cevabı her geçen gün zorlaşıyor. Rüştü Reçber tecrübesiyle her zaman bir adım önde giderken, genç kaleci Hakan Arıkan'ın da performansını giderek artırması; "1 numara" için yaşanan forma savaşının giderek kızışacağını gösteriyor. Mustafa Denizli'nin, kupa maçında da Hakan'a şans vermesi bekleniyor. |
bence herşeye rağmen rüştü oynamalı.. |
Rüştü varsa, oynayabilecek durumdaysa o oynar kuşkusuz...En azından bu sezon böyle gider, doğrusu da budur... |
Rüştü daha iyi hakandan yani kötünün iyisi |
Rüştünün hakkı . 8 Yemek istemiyoruz :) |
Rüştü Tecrübesiyle her zaman oynamalı ama futbolu bıraktığında Hakanda Bu takımın kalesini koruyabilecek bir kaleci sadece birazdaha zamana ihtiyacı var kupa maçlarında form tutmaya başladı |
Alıntı:
ben hakan iyi oldugunu savunmuyorum ama onuda rakip tarftarLar gibi Laf sokmanada izin veremem Arkadaş. |
Rüştünün oynaması tarafındayım aslında gönlüm 2 sinde de yana değil ama mecburen bu 2 kaleci varsa bunların içinde tecrübe ve olgunluğa sahip olan rüştü oynamalı düşüncesindeyim..Sonucta zaten rüştüde sallasa sallasa en fazla bir sezon daha sallar sonrasında zaten kale el değişecek.. |
kesinlikle rüştü oynamalı ancak her ne kadar mükemmel kalecileirmiz olmasada türkiye ligine göre iyi kalecilerimiz var ve bence yine türkiye ligine göre hakan çok iyi bir yedek diyorum |
Ben Rüştü ye güvenmiyorum... HAKAN oynasın. |
Türkiye`de Saat: 07:58 . |