![]() |
hakan yan toplarda daha düzgün çıkışlar yapabilse daha iyi reflekslere sahip aslında ama işte o yan toplarda sürekli elinde kaçırma durumları var gerçi bu rüştüde de var ama hakanda daha çok bi de tabi şu topu oyuna sokma meselesi var rüştü den kötüsü olamaz derdim bi aralar ama artık hakan var :D |
Rüştü,futbolu bırakana kadar ne yaparsa yapsın Hakan yedek kalacak gibi gözküyor.Ancak Fortis'te oynayabilir. Bence Hakan,Rüştü Abisiyle iyi anlaşsın onun tecrübelerinden fazlasıyla yararlansın.Şuan dünyada Rüştü gibi tecrübeli çok az kaleci var.:) |
tabikide rüştü |
hakan topu oyuna sokamıyor kornerlerde cızgıde beklıyor pozısyon oluyor ılerı cıkıp acıyı kapatmıyor rustu bunların tersını yapıyor bu yuzden rustu dıyorum |
Bence ikisi de formda değil.Eğer Beşiktaş büyük başarılara ulaşmak istiyorsa kaleye uluslarası deneyimi olan yabancı kaleci almalıdır.Benim aklıma gelen Sao Paulo'nun kalecisi Ceni.Güney Amerika'ya bakmak lazım.Oradan çılgın kaleciler çıkıyor.Örnek:Cordoba,Taffarel,Mondragon,Chilavert ,Higuita,Campos,Golgoçea.Kaleci dediğin gol de atmalı.Rüştü kaç senedir kalecilik yapıyor 1 tane gol atmışlığı yok. |
Alıntı:
|
bence hakan...en azindan rüstü kadar fazla hata yapmiyor rüstünün gecen sene porto macinda yaptigi hatayi yada ona benzer ck hata yaptida o hatayi 15 yasindaki kaleci yapmaz hata olurda öyle olmaz insan bilincli yapsa okadarini yapamaz...tabi birde avrupa kupasinda almanya macini unutmayalim rüstünün yaptigi hatyla elendik kupadan |
Rüştü kesinlikle !! |
Alıntı:
|
HAKAN oynasın!!!!! Rüştü gibi bir adam gidip evinde uyusun... |
Türkiye`de Saat: 12:06 . |