![]() |
Ömer Üründül cigrindan cikti artik Arkadaslar su an TRT yi izliyorum Stadyumu. Kulaklarima inanamiyorum. Ömer Üründül macin hakemine salliyoda salliyo. Macin 60. dak. sonra Besiktasa calisti.????? Kartlari hep Besiktas lehine kullandi.????? Gözümden düstü bu hakem??????? ve böyle bi sürü zirvalar. Neler oluyor yahu, hangi kanala bakiyorum, bu ne bicim yorum, hangi maci seyrettin sen inanilacak gibi degil. Resmen bütün hakemleri topyekün BESIKTAS düsmanligina cagiriyor. Haftaya sirtina forma giyde gel sayin Üründül. Lütfen stadyuma e-maillerinizi yollayin. |
Evet, bende izledim, inanamadım cidden...Abuk sabuk yorumlar yapmaya, karalama çalışmalarına başladılar, baktılar Beşiktaş geliyoorrr...Hepsini ezip geçeceğiz inş. sezon sonu, öyle kalacaklar mal gibi...Ömer Üründül hakem hakkında konuşmayan biriydi, ne olduda bu maçtan sonra konuşmaya karar vermiş, yazık bea, utanmıyorlar da hiç... |
Yaw sadece Ömer Üründül mü..? Bugün NTV de bi program izliyorum..Sunucu var bitane Ersin midir ne haltsa; bağlamış Abdullah Avcıyı şey diyor: " Hocam golünüz verilmedi, Beşiktaş'ın 2.golü de ofsayttı, hakemi nasıl değerlendiriyorsunz? " Ağzımı bozdurdu TV'nin karşısında benm..Bunların hepsi aynı..Moral bozmaya gerek yok..Biri objektif olsa para kazanamicak çünkü..Can sıkılacak olaylar değil inanın.. |
Rahmetli Kazım Kanat diyordu işte, kalemini satmayan 1-2 kişi var spor camiasında...Onlardan biride Kazım Kanat'tı, kaç kişi kaldı öyle biri Allah bilir...Satılmış hepsi, haysiyetsiz herifler... |
Sampiyonluk yolunda önümüzde o kadar fazla engel var ki.. Hepsini yoksaymali, medyanin da basini ezerek sampiyon olmaliyiz.. |
ben birazda bunaklığına veriyorum..:D |
Hadi be sende Üründül... Nerenle izledin maçı... |
nobrenın ılk golu neden sayılmadı omer beyyy gs fanatıgılıgını bılıyoruzzzz .. tum basınn hadddınızı bılın burası besıktas alayına gıderrrrrr |
en iyisi basını tınlamamak.yaşlı bunak söylensin dursun.ama devlet televizyonuna bu açıklamaları yapması hiç hoş değil.zaten tarafsız yorum yapan kaç tane yorumcu varki |
Alıntı:
|
Geysenin 1-0 galibiyetine "geyse istedigini aldi" diye yorum yapiyor. Besiktasin her 1-0 galibiyetinden sonra da sanki futbolda 1-0 lik galibiyet yok gibi 40 dereden su getiriyor. Zorla aldilar 1 gol yesen mac gider bilmem ne. Yaziklar olsun TRT de böyle yorumlara canak tutarsa nereyi seyredecegiz. Ah besiktasim ol bu sene sampiyon ollllll. Indir sunlarin suratina tokadi. |
bunlar paniklediler atık herkes yeni bir misyona büründü baktılar papuç pahallı hakemlerle bizi engellemeye calışıyolar |
satılık kalemler...hakettiklerini alırlar bir gün... |
Alıntı:
Burdan hemen bi tezahürat cikar valla. kartal geliyo medya panikteee ömer üründüüülll forman neredeee |
satılmamış kaç kişi kaldı acaba |
Ömer Üründül..... Ömer Üründül beyefendi resmen kendini kaybetti birden bire bende ne olduğunu anlamadım sanki kurulumuş bir saat gibi ötmeye başladı çok yazık bu cesaretini diğer takımlarada karşı göstermesini diliyoruz kendisinden ama izleyenler şunuda atlamasın Nobre'nin verilmeyen golüne bariz goldü dedi,hatta TRT nin gösterme zahmetinde bulunmadığı BEBBE'nin İ.Toraman'a yaptığı direk kırmızılık hareketide Ömer Üründül ekrana getirtti ve buda kırmızıydı dedi fakat sonunada İ.BB ye gönül borcunu ödedi diyerek işi yine çığrından çıkarttı.Konu BJK olunca pireyi deve yapmak medyanın en büyük merakı isimler önemli değil ben alıştım artık kimse takmasın kafayı bunlar olacak hemde artarak. |
zaten programda 2 febe 2 gese taraftarı yorum yapıyo besıktasın ıkı takımında onunde yer alması rahatsız etmıs olucak kı hakemı begenmemıs dogru macta kartlar hep besıktasın lehıne verıldı ; besıktas kontraataga cıkıyor nobre ortasahadan topla ılerlıyo arkadan bı tekme nobre yerde top bızde hakem avantaja bırakıyor pozısyon bıtımınde hakem haklı olarak pozısyonu hatırlatan ernst'e sarı kart verıyo!!! yıne son dakıka ı.toramana yapılan hareket futbol kuralları ıcınde aslında faule maruz kaldıgı ıcın toramana kart vermesı gerekırdı !!! bu kadar taraflı mac yoneten hakemlerı kınıyoruz saolsun omer urundul gıbı objektıf yorumcular var ! |
hala içimizde o programları izleyen var mı? |
bende bakıyordum kapattım bidaha izlemem |
AĞZI OLAN KONUŞUYOR işte birileri korkmaya başladı gümbür gümbür geliyoruz allahın izniyle korksunlar bizden ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIMMM |
Alıntı:
|
Tvden izlemis belli maci,canli izleseydi bizim gibi oyle demezdi.Ayrica hasagicin ve diger futbolcularin zaman calmasina,bir iki pozisyonda elle oynamalarina ve nobrenin temiz golunun verilmemesine ne diyecek acaba urundul! Ayrica ezikler ikili averajda sivasin onune gectiler diyip duruyorlar programda,bu ikili averaj ortadan kalkmadi mi? Sezon sonunda ayni puanda olan iki takimdan averaji iyi olana bakilmiyor mu?İyi bilen varsa yazsin :) |
Alıntı:
|
üründül uzun zamandır dikkatimi çekiyor.hatırlattığın için tşk.ler bu herife dikkat edin |
ya bosverin abiler yanada yatsalar camurada batsalar mayis ayinin sonunda turkiye siyah beyaza boyanacak |
orda cak cak öterken ömer üründüle ibrahim'e atılan tekmeyide göstereslermişte hakem hangi tarafa yanlıymış görseydik. |
Bu yeni bişey değil geçen senden beri sallıyo Ömer Üründül..Hepsine gereken cevabı sahada verip Şampiyon olacağız inşallah.. |
arkadaşım, alıştık artık bunlara.ne zaman beşiktaş iyi gitmeye başlasa bjk düşmanları zırvalamaya başlıyor.bunların laflarını ciddiye almamak gerek.bunların amacı belli bjk ın ve beşiktaşlının morellerini bozup yarıştan düşürmek.ama bu sefer başaramayacaklar.bu çapsızlara rağmen ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ olacak. |
ağzı ollna konuşuyor beyinsizler kolpa basın |
Her sakallının sözüne güvenilmez ve de sözü dinlenilmez. |
o prgramda mehmet demirkol a uyuz o da uyuz |
valla bende bi bu konuya değineyim diodum manyak adam resmen saçmaladı ya bunadı yada renk körü dicemde renkli bile deiliz be adam:D şaka biyana bende izlerken çileden çıktım zaten orda doğru dürüst yorum yapan bi mehmet demirkol var .. |
"lafa bakarım laf mı diye..söyleyene bakarım adam mı diye" ;) |
Alıntı:
|
var:D:D |
Alıntı:
|
bi önceki topicimde saklı o yorum:D |
pekala anlaşıldı sanırım :D |
verılmeyen golumuz bobonun ofsayt dıye kesılen topu sakatlamalık hareketler daha ne dıyeyım |
hepsi panik içinde beşiktaşı nasıl bozabiliriz die düşünüyolarlar avuclarını yalarlar bu sefer.. üründül noluyor oran buran oynuyor !! |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |