![]() |
Geysenin 1-0 galibiyetine "geyse istedigini aldi" diye yorum yapiyor. Besiktasin her 1-0 galibiyetinden sonra da sanki futbolda 1-0 lik galibiyet yok gibi 40 dereden su getiriyor. Zorla aldilar 1 gol yesen mac gider bilmem ne. Yaziklar olsun TRT de böyle yorumlara canak tutarsa nereyi seyredecegiz. Ah besiktasim ol bu sene sampiyon ollllll. Indir sunlarin suratina tokadi. |
bunlar paniklediler atık herkes yeni bir misyona büründü baktılar papuç pahallı hakemlerle bizi engellemeye calışıyolar |
satılık kalemler...hakettiklerini alırlar bir gün... |
Alıntı:
Burdan hemen bi tezahürat cikar valla. kartal geliyo medya panikteee ömer üründüüülll forman neredeee |
satılmamış kaç kişi kaldı acaba |
Ömer Üründül..... Ömer Üründül beyefendi resmen kendini kaybetti birden bire bende ne olduğunu anlamadım sanki kurulumuş bir saat gibi ötmeye başladı çok yazık bu cesaretini diğer takımlarada karşı göstermesini diliyoruz kendisinden ama izleyenler şunuda atlamasın Nobre'nin verilmeyen golüne bariz goldü dedi,hatta TRT nin gösterme zahmetinde bulunmadığı BEBBE'nin İ.Toraman'a yaptığı direk kırmızılık hareketide Ömer Üründül ekrana getirtti ve buda kırmızıydı dedi fakat sonunada İ.BB ye gönül borcunu ödedi diyerek işi yine çığrından çıkarttı.Konu BJK olunca pireyi deve yapmak medyanın en büyük merakı isimler önemli değil ben alıştım artık kimse takmasın kafayı bunlar olacak hemde artarak. |
zaten programda 2 febe 2 gese taraftarı yorum yapıyo besıktasın ıkı takımında onunde yer alması rahatsız etmıs olucak kı hakemı begenmemıs dogru macta kartlar hep besıktasın lehıne verıldı ; besıktas kontraataga cıkıyor nobre ortasahadan topla ılerlıyo arkadan bı tekme nobre yerde top bızde hakem avantaja bırakıyor pozısyon bıtımınde hakem haklı olarak pozısyonu hatırlatan ernst'e sarı kart verıyo!!! yıne son dakıka ı.toramana yapılan hareket futbol kuralları ıcınde aslında faule maruz kaldıgı ıcın toramana kart vermesı gerekırdı !!! bu kadar taraflı mac yoneten hakemlerı kınıyoruz saolsun omer urundul gıbı objektıf yorumcular var ! |
hala içimizde o programları izleyen var mı? |
bende bakıyordum kapattım bidaha izlemem |
AĞZI OLAN KONUŞUYOR işte birileri korkmaya başladı gümbür gümbür geliyoruz allahın izniyle korksunlar bizden ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIMMM |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |