![]() |
Haddini bil Beşiktaş düşmanı Ömer!!! Ömer Üründül objektif ayaklarına yatar ama Beşiktaş düşmanlarının en önde gelenlerindendir..Dün akşam ki programı iyi ki seyretmemişim.Bu Ömer Üründül'e dikkat edin her yorumunda Beşiktaş'ı kötüler, iyi oynasak bile illa bir şeyler bulur.Demek bu maçta da hakem yüzünden kazandığımızı ima etmiş aklınca öyle mi.Ulan Ömer sen değilmisin geçen sezon 15 puanımızın hakemler tarafından gasp edilmesine rağmen Beşiktaş kendi futboluna baksın diyen.Madem attığımız gol ofsayt, o zaman Nobre'nin sayılmayan golüne ne diyeceksin, yine bu maçın ilk yarısında Bobo kaleci ile karşı karşıya %100 gollük pozisyonda ofsayt olmamasına rağmen kesilen pozisyonumuza ne diyeceksin, Bebbe'nin Toraman'a uçan tekmesine ne diyeceksin. Bu Ömer Üründül denen objektif görünümlü (ama asla objektif olmayan) Beşiktaş düşmanı yazar bozuntusu ezikbahçe'linin tekidir.Ben yorumlarını 3-4 senedir Stadyumda dinliyordum ama bir kez bile Beşiktaş'ı övdüğünü görmedim.Şimdi şampiyonluk potasına girdik ya, Beşiktaş'ı nasıl şampiyonluktan koparırız diye kafalarında bin tilki dolaşıyor.Hakemleri etkilemeye çalışıyorlar.Ama onlara inat şampiyon olacaz bu sene.. Şampiyon olduğumuz zaman Ömer Üründül'ün ve tüm Beşiktaş düşmanlarının yüz ifadesini çok merak ediyorum...! |
Geçen sene resmen çalınan şampiyonluğumuzu kim gördüü??? |
Biz beşiktaşlıyız ve bizim bizden başka dostumuz olmadığının en açık örneğidir Üründül vb. yazarlar... Sporun her zaman tarafsız objektif kurallarla yönetilmesi gerektiğini söyleyip yandaşlığın en büyüğü yapanlar sizler değilmisiniz. Beşiktaşımızın geçtiğimiz senelerde hakem hataları sebebiyle defalarca hakkının gasp edildiğinde kalkıp Beşiktaşın hakkı gasp edilmiştir demeyenler sizler değilmisiniz. bu sezon herşeye rağmen iyi bir şekilde gelen Beşiktaşımızı kalemlerinizle durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz !!! Sezon sonunu bekleyinde o kapakları sizlere nasıl oturtacağımızı görün ......... KALEMŞÖRLER !!! |
Dikkate Almayınız... |
ya hayır bi de ben iibnin werilmeyen golune takıldım. Adam gokhanı itti, gol oldu, hakem faul calınca arkasına bile donup bakmadı cunku o da biliyo ittiğini. Serefsiz erman, ortaya bi laf atıyo, o goldu gol diye. Tartısmasız pozisyonu tartısmalı yapıp, besiktası hakem kolluyo tribi yapıolar. Ya gecen sene tarihi bi seneydi hakem hatalarından, gese 4 metre ofsayttan gol attı. ne biliö bize olanları yazmaya gerek yok zaten. Ya o zaman nerdeydiniz. Hemen besiktasa bok, sen futboluna bak once, sole bole. Size bi ornek werimi we bence bu malesef futbolun ne kadar gereksiz ve birilerinin oyuncagı oldugunu gosteriyo. Antep macını dusunun. Ilk yarıda hakem hata yapmasaydı, geri dusecektik, we o macı kaybedecektik. Ama hakem hata yaptı we kazandık. Noldu kotu futbol, o bu. 2. yarı da oldukca ii oynadık, kotu oynarken hakem hata yaptıında. Iste arkadaslarım olan bu turkiye liginde. Ozellikle pislik, kompleksli gese ve febe bole maclAR kazanıp bi seri yakalıolar. E tabi bu arada da biz surekli yıpratılıoruz. Sonuc, besiktas sampiyon olamıor. Bence bu kadar belirleyiciler. We biz de kendi kendimizi yıpratıoz anca. |
Türkiye`de Saat: 15:44 . |