![]() |
ankaraspor beşiktaş 1_3 hayırlı olsun final yolunda ilk adımı attık muhteşem gollerle....DELGADOOO HOLOSKO YUSUF |
Kaleci Hakan Arıkanı tebrik ediyorum. Hafta sonu olanlardan sonra çok güzel bir maç çıkardı. Ayrıca Mustafa Denizli yide ayrıca tebrik ediyorum oyuna sonradan aldığı iki oyuncuda gol atarak galibiyeti getirdiği için. Sırada ezikbahçe yada Sivasspor var, haydi KARTALIM... |
Hakan gerçekten güven veriyor oynadığı maçlarda..Holoskonn gol atması sevindirici..Güveni gelir inş geri..Turu aldık bu galibiyetle..Artık finalde kim gelirse gelsin almalıyız kupayı..:) |
hakeme rağmen diyebilirz bu maç için gercekten :) bobo oldukça kötüydü yokları oynadı yorgunluk mu var nedir anlamadım ayağında doğru dürüst top bile tutamadı :/ takım genel olarak da durgundu ama sonlara doğru açıldık goller de çok güzeldi gerçekten final geldi bakalım rakibimiz kim olcak :D |
GE-Lİ-YO-RUZ:party: |
Tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak güzel. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.. |
SeLçuk DereLiyede kapak oLsun ! |
SİYAH - BEYAZ GeliyoR bizi izlemeye devam edin . |
Hakan da müthişti gerçektende... |
bu maç selçuğada ankaralı ve topsalılarada, özelliklede geçen hafta HAKAN'a küfreden ******** hainlerede kapak oldu... |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |