![]() |
Bülent Uygun Sivas'tan nefret ettirdi Bülent Uygun´un Beşiktaş ve Galatasaray´ı hedef alan sözleri olay yarattı. www.fanatik.com.tr´ye yapılan taraftar yorumlarında Sivas´ın hocasına büyük tepkiler vardı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un dünkü sözleri ortalığı karıştırdı. Galatasaray’ın Fenerbahçe; Beşiktaş’ın da Liverpool yenilgilerini hatırlatarak, “5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” sözleri olay yarattı. www.fanatik.com.tr’de yapılan 100’ün üstündeki yorumlarda genç hoca ağır bir dille eleştirildi: İşte o eleştirilerden bazıları... Onur Davran: Sivas’a karşı bir antipati oluşturuyor. Kişisel görüşleri takıma mal oluyor. Onur Biçer: 2 sene önce Sivas mı vardı? Biraz ayağınız yere bassın! Asaf Ergun: Sivas takımını nefret ettirmek mi istiyorsunuz? Emil Orucov: Bülent Uygun kendini Maurinho sanıyor. Hakem ve şans yardımıyla zirvedesiniz. Kimi ezerek yendiniz ki bu ligde? Murat Karakuş: Bu ne biçim anlayıştır anlamadım. Bir Türk antrenör böyle derse ne olacak bizim futbolumuzun hali... Oğuz Kağan: Galatasaraylıyım ama Sivas şampiyon olacağına son maç çelme takalım, Fener olsun, kim olursa olsun. Emre Ekler: Fenerbahçe’ye yenildiğin hafta gündemi değiştirip konuyu başka taraflara çekerek başarısızlığını örtmeye çalışma. Bilal Erdemir: Sen onla bunla uğraşacağına Fener’e nasıl teknik direktör olurum diye uğraş. Senin için Sivas amaç değil araçtır. Bunu inkar et elini öpeyim. Uğur Akça: Bizim maçtan önce hepiniz Sivaslıydınız. Mert Yıldız: Bir Şampiyonlar Ligi’ne git.Ondan sonra görelim kaç tane yiyeceksiniz. |
o lafları sölerken bülent hocanın asıl amacı beşiktaşa galatasaraya yada fenere laf sokmak diilmiş.. bülent hocaya ''siz avrupaya giderseniz fark yersiniz'' denmiş. oda bu lafın üzerine evet fark yiyebilirz zamanında başka takımlarımız yemedimi sanki demek istemiş. asıl amacı 8-0 ı yada dierlerinin yediği farkları gündeme getrmek diilmiş. bunları kendi bağlandğı bi tv programında yaptığı açıklamya dayanarak söledm. tabi bu açıklması ne kadr samimi bilmiorum |
benımde sıvasa antıpatım olustu oysa ertugrul kayserıdeyken herkes ertugrulu severdı |
Bence fazla konuşuyor bu adam yakında sesini keserler;) |
yaa gerek yok böyle şeylere futbol oynatsın onun görevi o asıl görevini yapsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bunları söylemekteki amacı ne anlamdım vallaha... |
Kendinden nefret ettiriyo ve sivastanda 5 yermiş 6 yemezmiş 7 yermiş 8 yemezmiş 9 yermiş. Yerim seni Bülent Uygun oynattığın futbol çağ dışı futbol nerdeyse 100 kişi defans yapıyor sivas |
sivas gözümüzde bitmiştir bunu başardın bülent başarılarına ekle bunu |
Alıntı:
|
once takımına top oynatsında sona konuşsun...10 kişi savunma yapıyor başka bır numara yok...en kötü top oynadığımız zamanda bile inönüde perişan ettik futbol olarak ama yenemedik...sivas'a inşallah...dün gece ilk yarıdaki futbolu gördükten sonra artık inanmaya başladım şampiyonluğa... |
bunun en güzel cevabı sivası sivasta yenmek olur |
Adam ol ulan Bülent yalakası...Basın pohpohladukça kendini bulunmaz hint kumaşı sandın.Sırf ezikbahçe'ye yaranmak için bu tür açıklamalar yapıyorsun.Birde her maç sonrası fair-play'den bahsetmez mi lavuk. |
senin etin ne budun ne ki konuşuyorsun sen liverpoolun rakibi ol da öyle konuşalım kimse inönüde liverpoolu ezerek muhteşem taraftarın muhteşem şovuyla yendiğmizden bahsetmiyor nedir kardeşim beşiktaş düşmanımısınız zaten hakemler yandaş medya şampiyon olmamızı istemiyor bide sen mi çıktın şimdi sivas şampiyon olmasın da fener olsun biraz başarılı oldum diye bi tarafı kalktı |
kendini morinho ile kıyaslayan bülent uygundan yine saçma açıklamalar |
Zaten sevmiodum. |
: ) bende sevmiyordm x2 oldu... |
burnu ççok büyüdü |
ULan en iy teknik hoca diye bakıyordum Meğer Onun Bunun Çocuğuymuş Yavşak BüLent ,g*tün kaLktı Zirveyi kovaLıyorsunuz diye Bir zamanLar adanaspor , istanbuLspor , diyarbakırspor vardı Bak şimdi neredeLer AnadoLu takımının hocası seni. Adi ... seni |
az kaldı 25.hafta geliyoruz bu lafları kendi sahanda yutucaksın bülent . . . |
haddini asacak seyler soylemis ama muhakkak bir sinirlendirme muhabbeti olmus adami durduk yere soylememistir muhakkak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence burada tek suçlu ertugrul sağlamdır.bizi bu hale o getirdi.ben takım çıkarsam o malum skorları almazdı.bana kızabilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum.bir lucescu olsaydı mesela liverpool maçında biz o skoru alırmıydık! |
Alıntı:
|
ağzı olan konuşuyor işte bülent hoca kendi işine baksın oturduğu yerden konuşması kolay kendileri oynasın bakalım dünya devleriyle ozaman ne oluyor ondan sonra konuşmaya yüzü olursa konuşsun |
evet sekiz yemek çok kötü allah düşmanımızın başına vermesin ama oldu bir kere ne olursa olsun kimse beşiktaşımıza dil uzatamaz 3_5 maç kazanan adam oluyor hale bak sivastan nefret ettim sayesinde en güzel cevap sahadadır bülent hoca bekle bizi |
Aziz'in Damadi > Bülent Uygun. |
Haysiyetsiz ve satılık insan.! |
çok saçma olmuş açıklamaları.Ne söylediği belli değil.bize taş atıyor aklı sıra ama şu 9 yeme espirisi ne oluyor anlamış değilim.sekiz,dokuzdan elbetteki iyidir.Espiri ise komik ve düşündürücü değil gerçek ise çelişkili bir ifadedir.Ayrıca biz liverpooldan 8 yemiş olabiliriz ama sivasın liverpoola rakip olmaya gücü yetmez.Bunuda bi zahmet açıklayıversin bülent uygun. |
Yaa varya yorum yapmıyım yapmıyım dedim ama sabrım taştı artık.Bu adam kim oluyorda Beşiktaş'ıma dil uzatabiliyor.Sana ne ya 8 yediysek sana neee.Sonuçta biz liverpool takımını İstanbul'da 2-1 yenmişiz birazda ondan bahsetsene sen yenebilir miydin acaba.Hayatında hiç liverpool gibi bir takımla oynadın mı da ordan öyle konuşuyorsun.Daha yeni ismi duyulmaya başlanmış bir takımın teknik direktörüsün birde ordan salak salak konuşuyorsun.Haddini bileceksin yoksa çok güzel bildirirler;) |
Karakterinin nasıl olduğu hakkında bir ipucu verdi sivas kaybederse hocanın bu sevdası yüzünden kaybeder |
sivas dün yenildi ve sırf bu demeçleri yüzünden çok sevindim birde eziklere geçirelim finalde diye çok sevindim :) |
Alıntı:
|
Salaklık yapmış Bülent Uygun, Gs'liler olsun Bjk'liler olsun Fb'liler olsun şampiyon biz olamazsak Sivas olsun diyorlardı, bu saatten sonra böyle diyenlerde kalmayacak...Bi yerleriniz kalkmış belli, ama bugün varsınız yarın yoksunuz, bunu unutmayın, 3-4 sene önceki Real Sociedad'ın halini bi hatırlayın bakalım İspanya'da, adamlar şampiyonluğa gidiyordu, Ş.Ligine bile gitti, ama sonrası malum, 2.Lig!..Sizin de sonunuzun öyle olmayacağı ne malum, etiniz ne budunuz ne böyle konuşuyorsunuz!..70 milyon arkamızda deyip duruyordun durmadan, göreceğiz bakalım kaç milyon arkanızda olacak sezon sonuna doğru!.. |
evet yaa yazıklar olsun biz onlar başarılı diye övünelim yaptıklarına bak yok ama artık bir 5 atalımda görsünler |
Alıntı:
eğer böle bi konuysa haklımıs öle demekde adam |
fener yalakası bu herif.fenerin antrönörü olmak için iti bile olur |
Türkiye`de Saat: 06:58 . |