![]() |
ULan en iy teknik hoca diye bakıyordum Meğer Onun Bunun Çocuğuymuş Yavşak BüLent ,g*tün kaLktı Zirveyi kovaLıyorsunuz diye Bir zamanLar adanaspor , istanbuLspor , diyarbakırspor vardı Bak şimdi neredeLer AnadoLu takımının hocası seni. Adi ... seni |
az kaldı 25.hafta geliyoruz bu lafları kendi sahanda yutucaksın bülent . . . |
haddini asacak seyler soylemis ama muhakkak bir sinirlendirme muhabbeti olmus adami durduk yere soylememistir muhakkak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence burada tek suçlu ertugrul sağlamdır.bizi bu hale o getirdi.ben takım çıkarsam o malum skorları almazdı.bana kızabilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum.bir lucescu olsaydı mesela liverpool maçında biz o skoru alırmıydık! |
Alıntı:
|
ağzı olan konuşuyor işte bülent hoca kendi işine baksın oturduğu yerden konuşması kolay kendileri oynasın bakalım dünya devleriyle ozaman ne oluyor ondan sonra konuşmaya yüzü olursa konuşsun |
evet sekiz yemek çok kötü allah düşmanımızın başına vermesin ama oldu bir kere ne olursa olsun kimse beşiktaşımıza dil uzatamaz 3_5 maç kazanan adam oluyor hale bak sivastan nefret ettim sayesinde en güzel cevap sahadadır bülent hoca bekle bizi |
Aziz'in Damadi > Bülent Uygun. |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |