![]() |
gündem yine aurello Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ta transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor... Siyah-Beyazlılar’da Mehmet Aurelio’nun, listesinin ilk sırasında olduğu öne sürüldü. Ancak bu oyuncunun menaceri Bayram Tutumlu ile Başkan Yıldırım Demirören’in arasının iyi olmamasının, transferin gerçekleşme ihtimalini zayıflattığı bildirildi. Siyah-Beyazlılar’ın ayrıca Gaziantepsporlu Bekir için de nabız yokladığı öğrenildi. |
Bunlar söylenti bence kulak asmamak gerek. |
antepli bekir olabilir ama aurelio zor gözüküyor ama alınırsa iyi iş yapılmış olur |
bekir için zaten yıllardır nabız yokluoruz :D |
Zor .... |
Sahsen Aurelioyu istemem, bu yaşından sonra bonservis verilecek adam değil. Ortasahaya yerli alternatif arıyorlarsa önce bir kaç maç Uğur İncemanı oynatsınlar, gelecek sene için de M. Ceylanı bitirsinler. |
cagliari'den daniele conti alınsın. sezon sonu bonservisi bitiyor. çok kaliteli ve istikrarlı bir oyuncu. italya'da devamlı forma şansı buluyor. |
bekir alınmasın yaa düz bir futbolcu bence aurello ise bencede söylenti ama alınırsa çok büyük iş olur bence |
Söylentidir. Alınmasın da zaten.... |
arkadaşlar ben demirörenle tutumlunun arasında birşey olduğunu bilmiyorum bence gelicek ihsan kalkavan ben beğeniyorum beşiktaşa kazandırmak için herşeyi yaparım dedi |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |