![]() |
Rüştü varsa ilk 11 oynamalı rustu varken bu takımda sakat yada cezalı degılse ondan baska kımse oynamamalı yedıgımız 2 goldede hakanın hatası var ıkı pozısyondada cıkıp acıyı kapatmalıydı cızgıde beklıyor anlamıyorum ılk pozısyonda cıktı ılerı kapat acıyı gerıye dondu cok basıt bır gol yedık 2. pozısyonda cızgıde beklıyor cık kapat acıyı gol olsun olacaksa ama o pozısyonda cızgıde beklenmez adam durdu oyle vurdu kurtardıgı bır pozısyon var top yumruklamayınca adamın onune dustu kurtardı rustu bu takımda varsa ılk 11 oynamalı |
Rüştü sakat veya cezalı değilse ilk 11'deki yerini almalıdır elbette...Sadece bu maçla ilgili bir şey de değil bu, Hakan iyi oynasın veya kötü oynasın, ama bu takımın 1 numarası ne olursa olsun Rüştü'dür...Önümüzde daha zorlu maçlar var, Hakan'ın bu stresi kaldıracağını düşünmüyorum...Rüştü haftaya kaleyi devralacaktır büyük ihtimal, daha da sakatlık yaşamaz inş... |
rüştü bence artık futbolu bıraksın Hakan gayet iyi... bu defansın arkasında rüştü olsa 3 puan hayaldi... ilk golü ekrem sağolsun attı... ikinci golde defans oyuncusu göremedim var mı göreniniz??? |
Alıntı:
|
bence deee yaa bu hafta hiç oynayamadıı hkn valla gidiyodu maç defansta gevşekti rüştü sakt cezalı değilse onaması şart |
Bu defansın arkasında Cech'de olsa gol yer, kabulümdür bu, ama bu Hakan'ın Rüştü'den daha iyi olduğu anlamına gelmez, Hakan Rüştü'den iyi olabilir ama ileride, inş. da olur...Ama şimdi kesinlikle iyi değil Rüştü'den...Rüştü 10 hata yapıyorsa Hakan 1000 yapıyor!.. |
Arkadaslar hakanin ilk yarinin son aninda cikardigi topu görmediniz galiba demi??? bisey demiyorum size, adam bence sahadaki en iyi bjkliydi yedigimiz goller komik goller defans hatasi bir kaleci 1-1 kalinca sansina ya futbolcu üzerine vurur yada o top gol olur!!!! |
Alıntı:
|
valla hakana haksizlik yapmayin bence bugünde cok iyiydi ilk gol zaten komik bir gol orda hatasi yok bence ikincide ise zaten adami tek basina karsiladi defanstan kimse yoktu orada hatasi yok ...peki cikardiklarina bakalim neden onlarida yazmadin... |
Alıntı:
|
valla gollerde hata aranacak en son adam Hakan,hacettepe bugüne kadar toplam 14 gol atmış zaten,Hakanla karşı karşıya bırakanlarda kabahat,ayrıca çok da güzel toplar çıkardı |
Hakan bu maçta da çok kötüydü. Kesinlikle BEŞİKTAŞ'ın kalesini koruyabilecek kapasitede bir kaleci değil... Rüştü değil ama kötünün iyisi ..! |
katilmiyorum 8 0 lik mac sonucunu birakin artik kafanizdan atin o golleri hakan tek basina yemedi |
Hakan formdaysa, başarılı maçlar çıkarıyorsa illa da Rüştü'yü oynatmak zorunda değiliz bence..Ki son maçlardaki performansı ortada Hakan'ın..Bence artık taraftarların da alışması, kabullenmesi gerek..Hakan ilerleyen yıllarda bu takımın 1.kalecisi olur..Oynadıkça daha da gelişeceğini düşünüyorum.. |
Valla Hakan bence bugün çok iyiydi ve o iki golde de defansın hatası büyüktü hatta ikinci yarı defans filan yoktu.Bunun faturası Hakan'a kesilmemeli ayrıca Hakan bir tane net bir golü kurtardı.Daha ötesi var mı canını dişine takarak oynadı benim görüşümce... |
İlerleyen yıllarda olabilir, ama kalmış şurda kaç hafta, Rüştü oynasın işte...Her şeyiyle kaleye o yakışıyor şu anda, tecrübesi yetiyor bi kere...8-0'la da alakası yok bunun, geçen sene derbi maçalrda da o vardı kalede, yine hatalı goller yemişti, orda da mı defans hatalıydı, tek tek hatalarını saymak istemiyorum, ama bana şu anda güven vermiyor, Rüştü de abuk sabuk hatalar yapıyor ama onun kalitesi belli en azından, Hakan da kalitye yok şu anda, geçmişi ne ki sonuçta, ama iyi bir kumaş var, inş. ileride daha iyi olur, hatalarından ders çıkarırsa tabii...Tecrübe tecrübe diyoruz yaa mesela, geçen hafta gördük işte, Hakan'a küfür ettiler o da cevap verdi, Rüştü bunu yapmaz işte, kaale almaz, almadı da, aradaki fark bu kadar açık... |
arkadaşlar hakana cok ayıp ediyosunuz cocuk varını yoğunu ortaya koyuyo macta bugünkü gollere bidaha bakın %100 defans hataları yüzünden yenmiştir lütfen kimi nasıl eleştireceğinize iyi karar verin bence hakan bu macın yıldızıdıydı kurtardığı toplara bakmanız yeterli olur heralde.. |
eğer biz bu maçtan galip ayrıldıysak hakan ın sayesinde.. |
hakan ıı bır kalecıı ama bıraz kendıne guvenmesı gerekır ve kendını gelıstırmelıııııı |
Alıntı:
|
ii hoş güzelde işde 1 maçda hakan ii olduğu için hemen rüştünün önünü kesiyorlar bu maç eğer 2-2 bitseydi oklar denizliye ve hakana çevrilecekdi giden 2 puanıda bir daha göremeyecekdik |
eğer bu maç berabere olsaydı emin olun ben bunda defansı suçlardım;) |
Dersiniz sonra Bobo yedek kalınca, geçen hafta gol atmıştı nasıl kesersin. Sonra formaymış, hakedenmiş, adaletmiş faso fiso.. + Rüştü sanki 18'lik genç kaleci de önünü kesiyorlar :D Yapmayın Allah aşkına.. |
Gollerde kaleci hatası yoktu, bu kadarda abartmayalım. Rüştü tabiki 1 numaramız ama Hakan'ın da böyle maçlarda tecrübe kazanması lazım.. |
2. golde açı kapatmama konusuna katılıyorum ama ilk golde bi hatası yoktu hakanın kurtardığı o pozisyon da var tabi. Bir de bu maç degajlar konusunda biraz toparlamıştı kendisini bence kötü bir maç çıkardı denemez defans çok kötüydü bugün. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir maçla yargılamak zaten yanlış abi, ben sadece bu maça özel diye de demedim zaten, iyi de oynasa Rüştü'nün geçmesi daha mantıklı dedim...Çok kötü bi gol yemedi Hakan, kaleye geçmemeli dedirtecek cinsten en azından, İvankov gibi bi gol yese neyse..:).. |
o zaman hakani konusaca bi mac degil bu mac |
Değil ama haftaya yine de Rüştü olmalı kalede..:).. |
rustu olacak zaten bunu herkez biliyor ama yinede hakani bi yere vuralim mantigi var bazi taraftarlarimizda yoksa herkez adi gibi biliyorki haftaya rustu koruyacak kaleyi ben o yuzden diyorum hala 8 0 da takili kalan arkadaslar var diye |
Bazı arkadaşlarda Hakan'ı Rüştü'den daha iyi göstermeye çalışıyor işte, bende buna karşıyım...Daha eti ne budu ne Hakan'ın, ne yerden yere vuralım ne göklere çıkaralım... |
bncd |
Alıntı:
|
rüştü oynamalı tabikide kalecide deneyim herşeyden önemli hakanda iyi ama daha deneyim kazanması şart |
yenilen golleri hakan'a bağlamak insafsızlık olur, ama şu çok önemli maçlarda yine de kalede rüştü tecrübesini görmeyi yeğlerim, hakan'ı sadece gol pozisyonlarında izlemeyin maç içinde başka pozisyonlarda da takip edelim bazı çok önemli kurtarışları oluyor dünkü maçta da çok önemli kurtarışları oldu ama bazen de çok komik hatalar yapabiliyor ve özellikle pozisyon alırken sanki tecrübesizlik yaşıyor gibi bi de elinden çok top sektiriyor bunlar bize şampiyonluk yolunda pahalıya patlayabilir, hakan ilk geldiği günden beri yavaş yavaş ilerleme kaydediyor ileride bu kaleyi devralabilir ama şu kritik dönemde rüştü diyorum .. |
Alıntı:
Hakanın iyi performanslar göstermesi beni çok mutlu ediyo ama Rüştü kesinlikle yedek kalmamalı. |
Hakanın .y. reflexleri var, fiziğiyle köşelere de uzanabiliyor ama malesef bir kaleci için oldukça zayıf bir yönü var, o da top hakimiyeti. Hakanın şöyle keleye giden bir topu da uçup iki elle tutup yere düştüğünü, ya da kale önüne yükseltilen bir topta iki el havada çıkıp rakibin üzerinden aldığını hatırlamıyorum. Hep sektirme, hep çelme, hep yumruklama. Bu toplar da genelde rakibin önünde kalıyor, Orhan Sam gibi adamlara gol fırsatı veriyoruz. Rüştünün de sektirdiği, yumrukladığı olmuştur ama Hakanla kıyas edilemez. En iyi kaleciler ellerinde zamk olanlardır, avucunu topa değdirdin mi o top o ele yapışmalı. Yoksa o topu 5 kere çelersin, 6.da yersin golü, gene hatalıs en olursun. |
Alıntı:
|
Bu kaleciye geri paslar rüştü kaledeyken neden yapılmıyor ? bu bir... rüştü hiç karşı karşıya top çıkarmış mı? bu iki... rüştü 6 pastan dışarı çıkmayacağına dair sözleşmemi imzaladı? bu üç... rüştünün kurtardığı maç söyleyin? bu dört... rüştü kaledeyken kaleyi tutan şutların yüzde kaçı gol? bu beş... bunları cevaplayın devamı gelecek... |
Türkiye`de Saat: 11:08 . |