![]() |
valla gollerde hata aranacak en son adam Hakan,hacettepe bugüne kadar toplam 14 gol atmış zaten,Hakanla karşı karşıya bırakanlarda kabahat,ayrıca çok da güzel toplar çıkardı |
Hakan bu maçta da çok kötüydü. Kesinlikle BEŞİKTAŞ'ın kalesini koruyabilecek kapasitede bir kaleci değil... Rüştü değil ama kötünün iyisi ..! |
katilmiyorum 8 0 lik mac sonucunu birakin artik kafanizdan atin o golleri hakan tek basina yemedi |
Hakan formdaysa, başarılı maçlar çıkarıyorsa illa da Rüştü'yü oynatmak zorunda değiliz bence..Ki son maçlardaki performansı ortada Hakan'ın..Bence artık taraftarların da alışması, kabullenmesi gerek..Hakan ilerleyen yıllarda bu takımın 1.kalecisi olur..Oynadıkça daha da gelişeceğini düşünüyorum.. |
Valla Hakan bence bugün çok iyiydi ve o iki golde de defansın hatası büyüktü hatta ikinci yarı defans filan yoktu.Bunun faturası Hakan'a kesilmemeli ayrıca Hakan bir tane net bir golü kurtardı.Daha ötesi var mı canını dişine takarak oynadı benim görüşümce... |
İlerleyen yıllarda olabilir, ama kalmış şurda kaç hafta, Rüştü oynasın işte...Her şeyiyle kaleye o yakışıyor şu anda, tecrübesi yetiyor bi kere...8-0'la da alakası yok bunun, geçen sene derbi maçalrda da o vardı kalede, yine hatalı goller yemişti, orda da mı defans hatalıydı, tek tek hatalarını saymak istemiyorum, ama bana şu anda güven vermiyor, Rüştü de abuk sabuk hatalar yapıyor ama onun kalitesi belli en azından, Hakan da kalitye yok şu anda, geçmişi ne ki sonuçta, ama iyi bir kumaş var, inş. ileride daha iyi olur, hatalarından ders çıkarırsa tabii...Tecrübe tecrübe diyoruz yaa mesela, geçen hafta gördük işte, Hakan'a küfür ettiler o da cevap verdi, Rüştü bunu yapmaz işte, kaale almaz, almadı da, aradaki fark bu kadar açık... |
arkadaşlar hakana cok ayıp ediyosunuz cocuk varını yoğunu ortaya koyuyo macta bugünkü gollere bidaha bakın %100 defans hataları yüzünden yenmiştir lütfen kimi nasıl eleştireceğinize iyi karar verin bence hakan bu macın yıldızıdıydı kurtardığı toplara bakmanız yeterli olur heralde.. |
eğer biz bu maçtan galip ayrıldıysak hakan ın sayesinde.. |
hakan ıı bır kalecıı ama bıraz kendıne guvenmesı gerekır ve kendını gelıstırmelıııııı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:10 . |