![]() |
rustu olacak zaten bunu herkez biliyor ama yinede hakani bi yere vuralim mantigi var bazi taraftarlarimizda yoksa herkez adi gibi biliyorki haftaya rustu koruyacak kaleyi ben o yuzden diyorum hala 8 0 da takili kalan arkadaslar var diye |
Bazı arkadaşlarda Hakan'ı Rüştü'den daha iyi göstermeye çalışıyor işte, bende buna karşıyım...Daha eti ne budu ne Hakan'ın, ne yerden yere vuralım ne göklere çıkaralım... |
bncd |
Alıntı:
|
rüştü oynamalı tabikide kalecide deneyim herşeyden önemli hakanda iyi ama daha deneyim kazanması şart |
yenilen golleri hakan'a bağlamak insafsızlık olur, ama şu çok önemli maçlarda yine de kalede rüştü tecrübesini görmeyi yeğlerim, hakan'ı sadece gol pozisyonlarında izlemeyin maç içinde başka pozisyonlarda da takip edelim bazı çok önemli kurtarışları oluyor dünkü maçta da çok önemli kurtarışları oldu ama bazen de çok komik hatalar yapabiliyor ve özellikle pozisyon alırken sanki tecrübesizlik yaşıyor gibi bi de elinden çok top sektiriyor bunlar bize şampiyonluk yolunda pahalıya patlayabilir, hakan ilk geldiği günden beri yavaş yavaş ilerleme kaydediyor ileride bu kaleyi devralabilir ama şu kritik dönemde rüştü diyorum .. |
Alıntı:
Hakanın iyi performanslar göstermesi beni çok mutlu ediyo ama Rüştü kesinlikle yedek kalmamalı. |
Hakanın .y. reflexleri var, fiziğiyle köşelere de uzanabiliyor ama malesef bir kaleci için oldukça zayıf bir yönü var, o da top hakimiyeti. Hakanın şöyle keleye giden bir topu da uçup iki elle tutup yere düştüğünü, ya da kale önüne yükseltilen bir topta iki el havada çıkıp rakibin üzerinden aldığını hatırlamıyorum. Hep sektirme, hep çelme, hep yumruklama. Bu toplar da genelde rakibin önünde kalıyor, Orhan Sam gibi adamlara gol fırsatı veriyoruz. Rüştünün de sektirdiği, yumrukladığı olmuştur ama Hakanla kıyas edilemez. En iyi kaleciler ellerinde zamk olanlardır, avucunu topa değdirdin mi o top o ele yapışmalı. Yoksa o topu 5 kere çelersin, 6.da yersin golü, gene hatalıs en olursun. |
Alıntı:
|
Bu kaleciye geri paslar rüştü kaledeyken neden yapılmıyor ? bu bir... rüştü hiç karşı karşıya top çıkarmış mı? bu iki... rüştü 6 pastan dışarı çıkmayacağına dair sözleşmemi imzaladı? bu üç... rüştünün kurtardığı maç söyleyin? bu dört... rüştü kaledeyken kaleyi tutan şutların yüzde kaçı gol? bu beş... bunları cevaplayın devamı gelecek... |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |