kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 926994)
Ayıptır yaf...Geri paslar Rüştü kaledeyken niye yapılmıyormuş, ne yani, bilerek mi yapıyorlar bunu Hakan'a, kasten mi, nasıl bir sorudur bu, Rüştü'ye de atıyorlar elbette, ortasahadan attıkları gördüm ben Rüştü'ye...
Rüştü karşı karşıya hiç top çıkarmadı hea, yuh yaf, bunu nasıl diyebilir bi insan, kaleci yaf sonuçta bu, çıkardı elbette, kaç yüz tane hem de...Bu adam öyle veya böyle Barça tarafından istenmiş bir kaleci, var mı ötesi...
Rüştü'nün kurtardığı maçlardan ilk aklıma gelen geçen seneki Ts maçı, İnönü'deki, hani diyorsun yaa hiç karşı karşıya kurtarmış mı Rüştü diye, o maçı bi tekrardan izle bakalım...Bide Rüştü 6 pastan dışarı neden çıkmıyor demişsin, yine Ts maçı, hatta haksız yere oyundan atılmıştı bi hatırla, neden atılmıştı acaba, ortasahaya kadar açıldığı için olmasın, son maçlardan birinde yine açılmıştı hatta Rüştü vurmuştu adamın eline çarpmıştı hakem oyna falan demişti, kısacası gerekince açılır Rüştü, ne var yani bunda, hem Guiza'nın attığı gol de açıldı da ne oldu, bu mu yani Rüştü'nün kötü olduğunu gösteren şeyler...Her şeyi geçtim, Hakan'ı Rüştü'ylen nasıl kıyaslayabiliyorsunuz, hayret valla... |