![]() |
Nobre poşet.Ondan hiçbir şey olmaz.Sezon sonunda gönderilmeli. |
Alıntı:
valla ben sen ve senın gıbılerın farklı maclar ızledıgını dusunuyorum kesınlıkle adam gol atıyo baskı kuruyo yıne de poset oluyo senın poset krıterın nasıl onu oğrenmek ısterız |
Alıntı:
Bu İki oldu önce hakana poşet dedin bir konuda şimdi bu konuda nobreye poşet dedin beşiktaşımızın futbolcularına karşı bu tarz kelimeleri kullanmamanı rica ediyorum . ilk ve Son uyarım olsun . İyi ForumLar . |
Kaç senedir Türkiye'de futbol oynuyor bir türlü 20 gole ulaşamadı.Ulaşamaz da.Çünkü kapasitesi sınırlı. |
bır forvetın poset olma sınırı 20 gol mu sence ? |
Alıntı:
20 gole ulaşamayınca poşet mi oluyor ? kaldı ki daha 11 lig maçı var 20 gole ulaştığında aynı şeyleri söyleyebilecek misin ? Beşiktaşımızda oynayan futbolcuları eleştirebiliriz ama sen tamamen eleştiri boyutunu aşıyorsun hakan ve nobre hakkında kullandığın kelimeler kabul edilemez . umarım tekrarlamazsın İyi ForumLar . |
Benim kriterim bu yönde.Herkesin kriteri kendine. |
nobrenin avrupada bize yetmeyecegini bende iddaa ediyorum ama yinede su anda iyi oynuyor turkiye standartlarinda iyi bu sezon ama bu sezon gecen 2 sezonunuda hatirlatirim yani nobre sever arkadaslarima iyi ama su anda hakkini yiyemem |
böyle bir inssanı eziklerden iyiki aldığımız dediğim tek futbolcu ama ezik olduğu zamanlar demediğimi bırakmamışdım neyse hakkını helal etsin:) |
sampiyonluk yolunda böyle davranislar cok önemli bir takimi atesler. Helal MERT Nobre adin gibi sende MERTSIN kocum |
Türkiye`de Saat: 16:21 . |