![]() |
Alıntı:
liverpol maçı hakanın suşu değildi ama hakan yine de çok kötü br kaleci pozisyon almayı hiç bilmiyor pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman hata yapacak diye bekliyoruz |
Alıntı:
ama rüştüden çok şey öğreniyo bence bunu oynadığı zamanda kanıtlıyo |
Size buradan soruyorum?Liverpool maçında kalemizde Cordoba,Taffarel veya Mondragon gibi bir kaleci olsaydı biz 8 yermiydik?Hiç zannetmiyorum.Hakan o maçta çok hatalı goller yedi.Tabi Ertuğrul Sağlam da 8-0'a mani olabilmeliydi o da ayrı bir konu.Her neyse bu konuyu kapatalım.Bir daha Ertuğrul Sağlam gibi acemiler bu takımın başına geçirilmemeli. |
Alıntı:
Sorunun cevabı bence EVET. |
Sence Evet olabilir ama herkesce Hayır. |
Alıntı:
|
Tamam arkadaşlar Hakanı bi daha ki maçta küfreder göndeririz.. diğer örneklerde olduğu gibi..:D:D Sırf küfürün anlamını bilmez diye yabancı kaleci gelsin diyorum ama ona da çare buluyonuz falla :D:D Ruunyeeee !.. Ruuunyeee.. örneğindeki gibi.. |
Fatih hoca çağırmaz. Boşa beklemesin. Çünkü o Kutsal BEŞİKTAŞ formasını giyiyor... |
walla çağırırlarsa elinden gelenin en iyisini yapıcağına inanıyorum ve rüştüden öğrendikleriyle iyi olucağını düşünüyorum bizim çocuğumuz hakan pimini o kadar kolay çekemyiz |
" ssaygili " denen arkadaş hep su üstüne çıkmayı amaçlıyor.Bakıyor attığı konu kötüye gidiyor bu sefer başka konuyu ortaya atıyor. Eğer BEŞİKTAŞlıysan ... Şu her topçumuza değer ver! Öyle lafı dolaştırıp 8-0 getirme...Beğenmiyorum dersin olun biter... Bu kadar mı zor? Göreceğiz Hakan Arıkan,Milli maçlar arasına kadar ilk 11 oynarsa, çağıralacaktır...:) |
Türkiye`de Saat: 17:50 . |