![]() |
beşiktaş şampiyon olursa sampıyon olursak nasıl bır kutlama ve ne bı sevınc yasayacaksınız ? ılk yapacagını sey nedırrr.. |
ilk yapacağım şey sevinçten ağlarsam ki kesin ağlarım onu durdurmaya çalışmak olur :) |
ben ne yapacagımı bılmıyorum bnde aglayabılrımm |
kesinlikle we kesinlikle ts li leri çileden çıkartmak olucak taşlanmayı göze alıp ewe bayrak asıcam:Dbu sene nefret ettirdiler resmen |
konunun baslıgını yanlıs yazdım baslık ^^besıktas sampıyon olursa ^^ dıye yazıkacaktık konuda oyun degıl futbol olacaktık herkes den ozur dılıyorum |
ne yapıcamı bilmiorum ama ne yapmicamı biliorum.. elime bi silah alıp şaşırmışlar gibi sağa sola sıkmicam..!!! |
Alıntı:
|
Sampiyon oldugumuz vakit, formami sirtima gecirecegim elime bayragimi alcagim hem bjk hemde türkiye bayragi, cikcagim sokaga bagira bildigim kadar bagirayacagim sevinc göz yaslarimi akitacagim herkeze bu benim besitkasim iste bu benim askim herseyim gururum diyecegim. |
Formamı ve bayrak ve atkımı kaptığım gibi ÇaRŞı ya kutlamaya ;) |
ağlaya ağlaya sokağa koşup hiç kimseye aldırmadan "işte bu beeee" diye bağırırım..hiç kimse durduramaz beni:) |
ağlarım bu kadar valla |
: ) trabzon meydanda formamla Dolaşacağm..: ) hatta bi kaç kişi grup olsak kolbastı bile oynayabilrdm laf ve dayak yemk pahasına olsa bile: ) |
ilk isim dedem ve dayimi aramak olcak:Dtrabzonlularda:Dsnrada izin zmanina denk geldigi icin tranbzonda formamla gezceeem:D |
: ) tedbirini alman gerek |
vallah gögsümü gere gere formamla gezcem:Donlar tedbirlerini alsinlaR:D |
(: ona süphem yok cnm.. tabikii: ) qeLiorz ; ) |
valla ben daha ne yapacağımı bilmiyorum eğer şampiyon olursak ilk defa şampiyonluk duygusunu tatmış olucam ama acısını fena çıkartıcam:):) |
sampiyonluk macindan önce bol bol bira icecegim whiskey .mactan sonra pue eglence samata girgir emin olkun buna bir aylik maasim gider ama buna deger 1500 euro gözden cikardim bir geceligine kendi kendime sözüm var herkesi restauranta götürecegim tanidiklilarimi tabiki sonra gece kulübünde en az 5 sise whisky actircam |
Alıntı:
|
Alıntı:
sampıyon olunca 40 gun 40 gece ınleyecek her yer besıktas dıye bır elde rakımız bır elde bıramız kıyacak olacak o gece kafamızzz abla alkolsuz hayat mı olur gercı ben ıcmıyor:D olsunn |
stad cevresinde ve taksimde geçiririm heralde o geceyi |
sabahlara kadar tur atacağım inşallah... |
İlk baş sevinçten havalara uçarım sonrada direkt kutlamaya giderim ki kutlama da nerde olur heralde Taksim'de :D:D |
Alıntı:
|
Bizim her sey hazır Kütahya Meydanında havai fişekler hazır... |
Arabamın deposunu doldurucam direkt kazana Gidicem Sabaha Kadar eğlenicem Eve girmicem sesim kısılana kadar beşiktaş diye bağırıcam |
yatama girerim ve güzel bi uyku cekerim :D.... |
Alıntı:
senı bu sefer kazana almıyacagım abıı :D alkol almıyorsun bırasız gelme kazana |
Alıntı:
Alkole Karşıyım : ) |
valla belli olmaz belki sampiyonluk maci icin gelebilirim turkiyeye hele ogunler bi gelsinde sampiyonluk macimizda buyuk ihtimal gs maci olur belki o mac icin turkiyeye gelebilirim 2 3 gunlugune gelirsem eger orda besiktas carsida ve stadin oralarda geciririm gelemezsemde bir sezonun stresini atacam oturcam bi masa kendime ayircam garsonuda baglarim kendime bittikce bira getirsin bi kendime solerim birerde arkadaslara sonra disardada bagiricaz tabiki marslar falan benim oturdugum yerde cok besiktasli yok genel olarak gs fener ts biz cok aziz burda malesef olanlarida fazla fanatik degil en fanatik taninani benim bide muratla volkan diye 2 arkadas var murat dedigim arkadas tam besiktas delisi butun kiyafetleri ayakkabisina kadar kolyesi saati yuzugu herseyi besiktas lisanli urunlerinden arabasinin camlarina taktigi perdeleri falan tamami super bi besiktasli kisacasi encok taninan biz 3umuzuz iste buyuk ihtimal beraber takiliriz mac esnasinda bira mactan sonra buyuk ihtimal rakiya ceviririz olayi sabaha kadar eglence :D |
Formayi giyip sokaklara dokulecegiz :D Sampiyonluk bu sene cok onemli, sampiyonlar liginede direkt gidecek sampiyon takim.. |
bizde ankarada kutlarız herhalde :) |
Sevincten ne yapacagimi bilemeyecem sanirsam.. |
formamı giyip sokaklara dökülüp tanımadığım binlerce beşiktaş taraftarıyla tezahürat yapmak mükemmel bir zevk onu fenerbahçeyi 4-3 yendiğimiz zaman olmuştu çok zevk almıştım sokaklar tıkanmıştı süperdi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
özür dılerım o zaman kardesss yanlıs anlasılma olmus kusura bakma |
valla tahmin bile edemiyorum kesin ağlarımda başta(:sonra çıldırırız eşkişehir sokaklarında:D |
forumda da amma trabzonlu olupta beşiktaşı tutan arkadaş varmış.eger sampiyonluk nasip olursa bende trabzona gelecem (ilk kez görmüş olurum) grup oluşturur kutlamamızı yaparız artık. |
ne yapacam bayrağım hazr arabamda şampiyon olduumz anda bir elim kornada ümraniyeden beşiktas a gidicem :D:D eylenecem :D |
valla düşünemiyorum kanallaraa çıkacak bişey bile yapabilirim:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |