![]() |
Nobre bu sene gercekden cok faydalı takımın en iyisi. Bu arada Batu ya da futbolcu degil demişşiniz. Batu ilerde Türkiyenin 1 numaralı yıldızı olucak . Sımarıklıgı felande gitti Eskişehir de adam oldu. Seneye ona cok iş düşecek. Batu -Holosko 2 lisi cok iş yapar |
bence batu bobo daha iyi iş yapar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1.750 çok fazla hakkı 1.250 milyon euro |
arkaaşım şu an nobre 2500 istemiş ve hani 1500 fln nysede bu ne yaa dalga geçer gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Delgado nun 3 aldığı yerde nobre de 2 yi alır . |
Arkadaşlar 2 nizde konusşmalarınıza DİKKAT EDİN. Futbolcularımızı kücültecek ve aşagılayacak sözler kullanmayınız. İlk ve SON UYARIMDIR. İyi Forumlar.... Besiktasforum.NET |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede nobrenin elinde yani artık daha fazla uzatmamalı hem kendi kafasını hemde bizim kafamızı rahatlatmalı :) |
Alıntı:
Bak nasıl doğruyu söyledin kolpa basın gazlıyor işte bütün mesele bu . taraftar inandıkça kolpa basın daha çok gazlıyor . bizlerde kolpa sahtekar basının haberleri yüzünden birbirimizi yiyoruz. neyse nobre içinde Beşiktaşımız içinde hayırlısı olur inşallah . |
evet yaa hayırlısı olsun inşallahh beşiktaşımız için en güzeli olsun |
yahu kardesim ben sadece teksey diyorum insanin oynadigi bir sezona bakarak evet bu parayi hakediyor verelim denirmi bu nasil mantiktir bana nobrenin bu sezonunu soyleyene bende gectigimiz 2 sezonunu hatirlatirsam bana ne diyecek laf nede yuz bulabilirsiniz birakin allah askina ya yonetim bu resti yerse allah belalarini versin baska birsey demiyorum 1.5 bile fazla nobre icin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yahu kardeşim bela okumayın be günahtır . Küfüre hayır !!!! Nobre ye gelince takıma geldi geleli aynı elinden geleni yapıyorakıttığı teri harcadığı emeği yüzünüze gözünüze dursun başka bişey demiyorum . bırakın onu bunu sırf kafanızda ki anti fener ci düşünce yapısından dolayı istemiyorsunuz nobre yi . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende nobre 2.5 edecek demedim 2.5 haberine gore yorum yaziyorum burda ama menajerinin istedigi paralar acik secik ortada nobre adam olsa figer o paralari isteyemez besiktastan fenerbahcede alex roberto carlos lugano deivid gibi adamlarinda menajeri figer bi kurus para istemezken nobreden neden para istiyor az biraz dusun bakalim sadece duz agiz konusma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kulüp resmi açıklama yapmadan inanmam ben , siz ister inanın ister inanmayın. |
Alıntı:
kulübün resmi açıklamalarına inanıyor musun???herşeyi yalanlamaktan başka bişey yapmıyorlar |
:top: |
Alıntı:
Yalan haberlere doğrumu demesini bekliyorsun kulüpten anlamadım , kolpa basın yalan yazıyor haliyle kulüpte yalanlıyor. |
Hala Nobre'nin faydasını tartışanlar var..:) Napsın bu adam başka anlamıyorum ki? Bi türlü yaranamadı bazı artniyetli kafalara..Nobre kalmalı..Kalacaktır da.. |
Alıntı:
|
bence herkes nobrenin kalmasini istiyo ama en fazla 1.200 ya bizden ayrilsin nobre nerde bu parayi alacak kimse 1.200 vermez ona avrupaya giderse 700-800 civari anca alir |
evet bncede rest çekseler olcak bu iş :) |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |