![]() |
Nobre 2012 Kadar Kartal Siyah-beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuyla dün akşam saatlerinde yeniden anlaştı. Nobre, 2012 yılına kadar Beşiktaş forması giymeye devam edecek *** Nobre tamam Başkan Demirören, kalmasını istediği yıldız futbolcu için menajer Juan Figer'in yardımcısı Christian ile prensip anlaşmasına vardı. 1 milyon 750 bin euro Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Nobre, 3 yıl daha siyahbeyazlı takımda kaldı. Nobre'nin menajeri Juan Figer ve Beşiktaş yönetimi arasında altı aydır süren görüşmeler dün itibarıyla sonuç verdi. Hasta olduğu için görüşmelere gelemeyen Figer, İstanbul'a yardımcısı Christian'ı gönderdi ve sözleşmenin,yıllık 1 milyon 750 bin euro üzerinden 3 senelik daha uzatılmasına karar verildi. Demirören rest çekti Kalan ufak pürüzlerin halledilmesi halinde Nobre'nin yarın imza atacağı belirtildi. Bu arada imza aşamasına gelinmesinde Demirören'in restinin etkili olduğu öğrenildi. Nobre'nin kalmasını çok isteyen siyah-beyazlı kulubün başkanı, Figer'in de daha fazla para koparabilmek için ayak diremesine karşı çıktı. Demirören, "Ya anlaşalım ya da sezon sonu gitsin" restini göremeyen Figer, sonunda "Evet" dedi. |
kaynak fotomaç ama ınanmak ıstıyorum bu habere |
bnde: ) arappsaçına döndüü imzalasn artk. |
bence 3 yıl çok uzun 1+1 yıllık yapılabilirdi . |
çok uzadı bu iş ya ayrıca cacaner dediğin gibi 3 yıl fazla olmuş.. |
önceki gün ntvspor muhabiri Hakan canlı yayına bağlanıp kelimesi kelimesine bu haberi verdi..sanırım oradan alıntı yaptı fotomaç..Perşembe imzalayacak demişti yalnız .. |
hadi bakalım artık imzalasın ister istemez bilinçaltında kalır gerçek performansını veremez şimdi kafası rahatlasın daha gzl oynasın :) |
1,750 milyon euro paraya bak ya bu para nobreye verilirmi Allah askina , eger imzayi attiysa hemde 3 sene nobre bundan sonra 1 gol bile atamaz cünkü yine eskisi gibi yatacak...eger dogruysa bugün duydugum en kötü haber insallah dogru degildir cünkü ben baska sitelerde yine anlasilmadi diye okudum.. |
imzaLa noßrem (: |
Alıntı:
çok sevindim bu habere bravo nobre yola devam keşke bütün futbolcularımız senin gibi mücadele etse hırslı olsa aldığı parayı hak etse . |
Alıntı:
|
inşallah imzalamaz da kovulur defolsun gitsin ronaldinho sanki ya ölümüne batugoolllllllllllll |
Hayırlısı... |
Formasını en çok terleten oyuncu sizde ters tepki yapıyo sanırsam..Nobre ne yapsa size yaranamayacak..Kabul etmelisiniz ki Beşiktaşın en yararlı,en faydalı,en çok didişen,savaşan oyuncusu NOBRE dir..Adı ne olursa olsun Beşiktaş ın Prof. oyuncusu hakkında harakate varan düşüncelerinizi kabullenmem mümkün değil..Eleştiri tamam ama hakaret asla ! ..Her seferinde size cevap yazmaktan geri kalmayacağım..İlle de Nobre.. |
Nobre'nin kalmasını isterim her zaman, ama bir oyuncuya bu kadar para verilmesini de istemem...Hadi bu oyuncu Avrupa'dan alnımış önemli bir oyuncu olur tamam anlarım, ama Nobre, Bobo, Delgado gibi oyunculara verilen bu paralar çok, yuhh yanii...Sivok ve Zapo 800 bin € alıyor da bu oyuncular nasıl 1.5-2 milyon €'lar alıyorlar anlamış değilim...Seneye Sivok-Zapo falan da zam isterse ne yapacak bunlar...Gerçek rakamlar değildir umarım bunlar, adam akıllı bir anlaşma yapılır ve Nobre bizde kalır inş... |
Nobre bu takımın en golcüsü ve halen bu oyuncu formanın hakkını vermiyor gibi saçma yorumlar var :) Kimin bu takıma layık olduğu ortada, gerekirse istatistik gerekirse mücadele. Herşey ortada ki bu adam ikinci kaptan durumunda şu anda. Ve her maçta İnönü'de gerçek taraftarlar ona hak ettiği desteği fazlasıyla veriyorlar. Kalması faydalı olur takıma mutlaka.. Bazı arkadaşlarımız Fenerbahçe forumlarına girip Guiza aleyhine, Galatasaray forumlarına girip Nonda aleyhine yazılar yazıp eğleniyorlar çoğu kez. Galiba bizim içimize de o kişilerden sızmış fazlasıyla :) |
Hala Nobre'ye defolsun gitsin diyenler var...Nobre ne yaptı size bu kadar da düşmansınız Nobre'ye.Sanki bu takımda Nobre'den 10 kat iyi golcüler varmış gibi konuşuyorsunuz.. İnşallah Nobre ile en kısa zamanda sözleşme uzatılır. |
inşallah olmuştur hayırlısı |
Nihayet. figere kaç para sıkıştırılmış acaba ? |
batuhan Karadeniz alır 200 bın tl nobre 1.750 mılyon euro=yaklasık 4 trılyon batu bu takımda oynarmı dersınız seneye kesın oynar ve oynamalı seneye mustafa denızlı olmassa ve yabancı bır teknık dırektor olursa batu ılk 11 oynar nobre yedek verılen paralara yazık nobre 1.750 mılyon euro alıyorsa tello 2 ister haklımıdr haklıdır kısasa kısas gıbı bısey |
Alıntı:
|
Karakartalda anlasilamadi yaziyor.. Baskan ozel isleri icin avrupaya gitmis yani yine kolpa haber!! |
Alıntı:
|
koLpa yada degıL.. anLayamadıgım oLay mıLLet nasıL ßu kadar rahat gıtsın dıo hıc mı ızLemıyosunuz yha anLayamıyorum.. cıdden akLım mantıgım aLmıyor ßazen dıyoLar nerde eksı herne oLursa oLsun takmına futßoLcuLarna sahıp cıkan taraftar dıye kızıyorum cıLeden cıkartıoLar adamı dıyorum ama sız geLıpde noßre gıßı ßırıne ßunu dıyosanız ßende sıze soruyorum.. nerde gozu acık nerde takımına futßoLcusuna sahıp cıkan ßesıktas taraftarı???!!! |
biri bunun şaka olduğunu söylesin... |
burda nobre hakkında olumsuz yorum yazan arkadaşlar(bir tanesi de benim) aslında nobreyle sözleşme imzalanmasın demiyorlar,bu kadar büyük garanti paraya 3 yıllık sözleşme imzalanmasına karşılar bir kısmı peşin bir kısmı maç başına 1+1 yıllık sözleşme imzalansa süper olur,yoksa 3 yıllık garanti paraya bu adam önümüzdeki sezon yatar |
isabet olmuş inşallah haber doğrudur nobrenin kalmasından yanayım |
haber kolpa mıdır değil midir bilmem ama bu habere sevindim.1.750 euro günümüz euro kuruna göre hesaplarsak çok para.ama madem delgado ve ernst nobreden fazla para alıyorsa onunda en az onlar kadar alması gerekir.ki bana göre her kuruşun hakkını veriyor(yan gelip yatmıyor).umarım en yakın zamanda imza atılır |
Metin-Ali-Feyyaz'ı özledim... Nerede kolej takımı... yazık... |
kalması istiyorum ama işi yokuşa sürüyorsa hala figer rest çekilsin . . . |
hayırlısı olsun... |
hayırlısı olsun,umarım doğru bi haberdir... |
Alıntı:
|
nobre çok çalışkan ve bunları haketmeyen biri özellikle beşiktaş taraftarından ne olursa olsun şu an beşiktaşa çok yararlı olan bir oyuncu ve kesinlikle kalmalı bu kadar zalimce eleştirilmemeli diye düşünüyorum |
cok para nobre icin bence ama klubunde muhasebecisi degiliz kewelin 1.8 e oynadigi ligde nobreye 1.75 veriyorsak yonetimin besiktasin kasasinida iyi dusunmesi lazim diyorum sadece |
Alıntı:
ya bırakın ya batuhan ahlaksızlık ve şımarıklıktan başka ne yaptı hayret bişeysiniz ya . sırf nobre fb den geldi diye istemiyorsunuz onu yoksa sizin umrunuzda değil nobrenin takım için ettiği mücadele adam ekrem in 4 hafta yattığı sakatlıktan üstün mücadelesi ile takımı yanlız bırakmamak için 3 günde iyileşti takıma katıldı ama yine yaranamadı . Yahu bırakın şu aşırı fanatik anti fb ci kafayı takıma zarar vermekten başka işe yaramıyor o kafa . inadına nobre seviyoruz seni nobre . |
Alıntı:
|
Alıntı:
terbiyeli ol , yazık takım için ter akıtana defol diyorsun ahlaksız şımarık batuhanı alkışlıyorsun . Allah akıl versin. |
Alıntı:
Merak etme hamdolsun gözlerim açık herşeyi görüyorum takımı için canla başla mücadele eden nobre yi de görüyorum sizin gibi sırf fb den geldi diye harcamıyorum onu . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:08 . |