![]() |
hayırlısı olsun... |
hayırlısı olsun,umarım doğru bi haberdir... |
Alıntı:
|
nobre çok çalışkan ve bunları haketmeyen biri özellikle beşiktaş taraftarından ne olursa olsun şu an beşiktaşa çok yararlı olan bir oyuncu ve kesinlikle kalmalı bu kadar zalimce eleştirilmemeli diye düşünüyorum |
cok para nobre icin bence ama klubunde muhasebecisi degiliz kewelin 1.8 e oynadigi ligde nobreye 1.75 veriyorsak yonetimin besiktasin kasasinida iyi dusunmesi lazim diyorum sadece |
Alıntı:
ya bırakın ya batuhan ahlaksızlık ve şımarıklıktan başka ne yaptı hayret bişeysiniz ya . sırf nobre fb den geldi diye istemiyorsunuz onu yoksa sizin umrunuzda değil nobrenin takım için ettiği mücadele adam ekrem in 4 hafta yattığı sakatlıktan üstün mücadelesi ile takımı yanlız bırakmamak için 3 günde iyileşti takıma katıldı ama yine yaranamadı . Yahu bırakın şu aşırı fanatik anti fb ci kafayı takıma zarar vermekten başka işe yaramıyor o kafa . inadına nobre seviyoruz seni nobre . |
Alıntı:
|
Alıntı:
terbiyeli ol , yazık takım için ter akıtana defol diyorsun ahlaksız şımarık batuhanı alkışlıyorsun . Allah akıl versin. |
Alıntı:
Merak etme hamdolsun gözlerim açık herşeyi görüyorum takımı için canla başla mücadele eden nobre yi de görüyorum sizin gibi sırf fb den geldi diye harcamıyorum onu . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:19 . |