![]() |
Alıntı:
|
bencede nobrenin elinde yani artık daha fazla uzatmamalı hem kendi kafasını hemde bizim kafamızı rahatlatmalı :) |
Alıntı:
Bak nasıl doğruyu söyledin kolpa basın gazlıyor işte bütün mesele bu . taraftar inandıkça kolpa basın daha çok gazlıyor . bizlerde kolpa sahtekar basının haberleri yüzünden birbirimizi yiyoruz. neyse nobre içinde Beşiktaşımız içinde hayırlısı olur inşallah . |
evet yaa hayırlısı olsun inşallahh beşiktaşımız için en güzeli olsun |
yahu kardesim ben sadece teksey diyorum insanin oynadigi bir sezona bakarak evet bu parayi hakediyor verelim denirmi bu nasil mantiktir bana nobrenin bu sezonunu soyleyene bende gectigimiz 2 sezonunu hatirlatirsam bana ne diyecek laf nede yuz bulabilirsiniz birakin allah askina ya yonetim bu resti yerse allah belalarini versin baska birsey demiyorum 1.5 bile fazla nobre icin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yahu kardeşim bela okumayın be günahtır . Küfüre hayır !!!! Nobre ye gelince takıma geldi geleli aynı elinden geleni yapıyorakıttığı teri harcadığı emeği yüzünüze gözünüze dursun başka bişey demiyorum . bırakın onu bunu sırf kafanızda ki anti fener ci düşünce yapısından dolayı istemiyorsunuz nobre yi . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende nobre 2.5 edecek demedim 2.5 haberine gore yorum yaziyorum burda ama menajerinin istedigi paralar acik secik ortada nobre adam olsa figer o paralari isteyemez besiktastan fenerbahcede alex roberto carlos lugano deivid gibi adamlarinda menajeri figer bi kurus para istemezken nobreden neden para istiyor az biraz dusun bakalim sadece duz agiz konusma |
Türkiye`de Saat: 02:48 . |