![]() |
Menajerlik icat oldu, MERT´lik bozuldu. Batuhan, Emre, Serdar Özkan ve diger altyapidaki yetenekli gencler. Ben sizin harbi Besiktasli oldugunuza inaniyorum. Bu yaziyi iyi okuyun. Gördügünüz gibi bagrimiza bastigimiz futbolcular neler istiyorlar transfer bedeli olarak. Eskiden Riza,Metin,Ali,Feyyaz,Fikret bos mukaveleye imza atardi. Yazilanlar dogruysa Nobre veya menajeri cok para istemis. Nobre asla kötü bi futbolcu degildir. Hem de aldigi son nefese kadar sahada carpisan bi adam olduguna garanti veririm. Ancak futbolun endüstri haline gelmesi pazarliklarin boyutunu cok degistiriyor. Futbolcumuza kötü bi laf söyleyemeyiz. Nobre ayrica fedakarca oynayan kisiler arasindadir. Lafi fazla uzatmaya gerek yok. Forumda binkere yazilmistir belki, Altyapidan futbolcu görmek istiyoruz sahada. Gencleri saga sola savurmayin, Besiktasi Besiktasli lara emanet edin. Besiktasli paraya degil formaya a******. |
her defasinda besiktasta kalmak istedigini söylüyor , cok kosuyor kendini hirpaliyor ama bence hepsi para icin ,bazi arkadaslar meneger falan diyor ya kardesim sen futbolcusun yani menegerinin patronu sensin senin dedgin olur madem istiyor okadar besiktasta kalmak at ozaman imzayi niye UZATIYORSUN YETER ARTIK KAPRISLERINDEN ya bizim yönetimde is yok atarsan at atmassan bye bye bukadar ya nede olsa eziklerden kovulmus birisin ne o 2,5 milyon euro ....nobre avrupada oynayamaz ancak türkiyede siradan bir takima gider ordada senelik 1 milyon bile alamaz...hem imzayi atsin( insallah atmaz) nobreyi daha sahada göremeyiz yan gelip yatar yine |
nobrenin şartları kabul etmesi gerek başka bir klube gidip beşiktaşta alacağı parayı alamaz kendi keyfi bilir o olmazsa oyuncuya yalvarcak bir klup değiliz sonuçta |
ya arkadaşım sezon başı hem star oyuncu transferi istersiniz sonrada alt yapı futbolcuları oynasın diye gider yaparsınız yahu koskoca Beşiktaş takımı komple alt yapı ile mücadele edebilirmi , akıl var mantık var alt yapı dan çıkan futbolcunu pişmeden takıma sokamazsın , bırakın biraz anadolu takımlarında kiralık oynasınlar pişsinler ondan sonra karar verilsin takımda olup olmamasına . Gelelim mukavele olayına boş mukaveleye imza atıp serdar özkan gibi sahada ruh gibi gezeceğine aldığı her topu kaybedeceğine , nobre gibi parasını alsın ama aldığı paranın hakkını vererek mücadele etsin daha iyi . Allah aşkına arkadaşlar kolpa basının uydurması ile tavır almayın nobre ye . nobre takımın kaptanıdır kendine yakışanı yapacaktır ve sözleşmeyi imzalayacaktır uygun bir paraya. |
öyle yapması gerekir haberler kolpa şimdi bir konu buldular deşiyorlar inşallah dediğin gibi uygun bir paraya atar imzasını |
Valla eskiler bir başkaymış zaten.... Nobre konusuna gelince gercekten bu sene takımın en iyilerinde n belki de en iyisi ama sözleşme işini cok uzattı artık her şey onun elinde figer miger yalan. İstese şimdiye kadar imzalardı. Ama istedigi 2500 cok fazla ( haber dogruysa ) yönetim bu parayı ona vermemeli bence... |
Alıntı:
|
bu iş çok uzadı bir sonuca varsın artık |
Altyapı Beşiktaşın özvarlığıdır. |
Alt yapiyi inkar etmek ve Serdar Özkani Nobreye kiyaslamasi katliamdir. Serdar Özkan bu sezon kötü olabilir ama Besiktasin gelecek 10 yilini temsil eder. Nobre oynasa 1 sene daha oynar. Sevgili genc kartal blackseagles burda kimse alt yapiyi cikarin as takim formasiyla oynasin yazmamis. Nobreyi severim ama Besiktasi daha cok. |
Alıntı:
ben de katılıorum sana. ya bobo düzenli oynadığı her zaman düzenli gol atıyo. Ben aynı seyi batugol icinde dusunuorm. Batu 3 senede nobrenin 3 misli gol atar oynarsa. forvet oyunucusu bu ya. takmıslar kosuyo da kosuyo. ee. gol atacak nobre. en ii senesi bu daha yeni 10u buldu. Ayrıca benim gördüğüm sanki bi senaryo oynanıyo. Bence nobre sezon sonu fenere gidecek ki figer, aziz, nobre güzel bi oyun oynuyor. Sora kaptan maptan diosunuz fenere giderse hayal kırıklıgına ugramayın. Ondan da nobreye cok bel baglamayın derim ben. Eee giderse gitsin Batu hem cakar, hem de indirdiinde de bobo yazar:) Bence cok daah awrupai bi forwet 2limiz olur... |
Bence de Nobre'ye bu kadar taviz verilmesi daha doğrusu menejerine şaşıyorum. Genç futbolcularımız Batuhan ve Bobo... İkisi bana göre muhteşem bir ikili olurlar... pascal-nouma kardeşimin dediği gibi Nobre ancak 1 yıl daha opynayabilir Beşiktaş'ımda... |
Nobreye avrupada kimse 1 milyon avro bile vermez.. Nobre tipi futbolcular avrupada en fazla 500bin avro kazanabilir.. Yonetim resti cekip geriye cekilmeli ozaman Nobre her turlu imzayi atar, cunku baska isteyeni yok!! Menajeri avrupadan bir baska takimdan alsin bakalim 2 milyon avro imza parasi!!! |
evet yaa rest çekilince zaten nobrenin çok şansı kalmıcakki |
Alıntı:
ya bırakın Allah aşkına bana serdar özkanı savunmayın , serdar özkan a tanınan şans ne batuhana ne aydın a ne de başka bir alt yapı oyuncusuna tanınmadı serdar efendi şansı iyi kullanmadı bence anadoluya gönderilmeli kiralık olarak belki akıllanır bir ara bir fotografı çıkmıştı meydana ağzında puro önünde bira hiç unutmadım o fotografı ben başkan olsam ağır bedel ödetirdim . 2 yıldır serdar efendi hep aynı koşmuyor yürüyor mücadele etmiyor hırs yok artislik şımarıklık var fizik gücü hep düşük devamlı top kaybediyor pas vermiyor gerekli gereksiz devamlı çalım atmaya çalışıyor . hal böyle iken hala bu adamı savunuyor nobre ye tukaka yapıyorsunuz hemde basının uydurma haberleri yüzünden , yazıklar olsun size be nobre nin emekleri yüzünüze gözünüze dursun . geldi geleli nobre canla başla mücade ediyor hırslı istekli oynuyor yani aldığı parayı hak ediyor ama nafile sizin gibilere yaranamıyor çünkü fenerden geldi tek derdiniz bu . Beşiktaşımızı mahveden hep bu aşırı fanatik anti fener anti gs ci zihniyettir . Allah aşkına bırakın bu kafayı biraz profesyonel düşünün . Biraz sabır ederseniz basının yazdığı her yalana inanmazsanız adam gibi taraftar olup takıma futbolcuya sahip çıkar desteklerseniz takım şampiyon olur sportif başarı gelir . Nobre de bu takımın kaptanıdır ve kaptana yakışır bir şekilde sözleşmesini imzalayacaktır . ayrıca nobrenin alacağı paraya dırdır edeceğinize delgado nun aldığı yıllık 3 milyon euro yu eleştirin . Şuna hakkaten inandım ki bizim taraftara şerefi ile oynayan aldığı parayı hak etmeye çalışan futbolcu yaranamıyor . |
Alıntı:
breh breh avrupai forvet iklisine bak bobo batuhan yav hakkaten acayipsiniz yahu batuhan daha 17 yaşında ne çabuk avrupai futbolcu yaptınız bırakın eskişehirde pişsin şımarıklaşmıştı toparlasın kendini . Bobo ya gelince sözleşme zamanı coşuyo imzayı attıktan sonra uyuyo 2 yıldır kaç gol attı söylesenize . Birde Allah aşkına yalvarıyorum üç kağıtçı ezik basının düzmece masa başı haberleri yüzünden nobre dahil hiç bir futbolcumuza sırtınızı dönmeyin gider yapmayın aynı şekilde teknik heyete saldırmayın lütfen . Basının kirli oyunlarına bile bile alet olmayın . |
Alıntı:
|
Alıntı:
bırak kardeşim yahu nobre geldi geleli aynı hep mücadeleci hep hırslı size göre gol atmayınca başarısız ama yanılıyorsunuz çünkü nobre rakip defansı yıpratarak yanında oynayan partnerine rahat gol atma fırsatı yaratıyor . bunu nasıl görmezden gelirsiniz anlayamıyorum . Şunu anlayın Allah aşkına bir futbolcunun başarısı sadece attığı gol sayısı ile değerlendirilemez . |
gitsn nobre yaa ona ıhtıyacımz yok batuyu gerı alırız bobo var holosko var ;) |
Alıntı:
arkadaşım nobreyi öwmek icin boboya söwme bence. Hatırlatim bobo besiktas tarihinin en fazla gol atan yabancısı.. brezilya milli takımına cagrılması, ümit milli de oynaması zaten bobonun potansiyelini gösteriyor. walla bence senin benim onayımıza ihtiyacı yok. batuhana gelince sadece istatistiklerine bakmanı tawsiye ederim. 17yse 17 adam da 1.90 boy war. daha büyümesini mi bekliosun:p benim anlamadığım elinde böle potansiyel oyunucuların warken onların kıymetinin bilinmemesi. sen asıl basının oyununa gazına geliosun. febenin gesenin elinde böle oyuncular olsa simdi nelerden bahsediliodu. nobre icin de ben nobrenin cok gol atamadıgından bahsettim. nobreyi de kötülediğim yok. baska oyuncularımızı daha cok begenmek, dierini kötülemek anlamına gelmez. nobre besiktaslıymıs da neymis. adam kazandığı paraya saygısı olan bi adam. bjk febe gese farketmez nobre icin. bence fenere gidebilir, fener de alır. benim yorumumun basınla alakası yok. figer fenerin adamı oldugu icin, işi yokuşa sürebilceğini düşünüorum. bunlar benim fikirlerim. begen begenme beni cok da baglamıyo. |
seneye bır batuhan gıbı bır futbolcu gelecek elınde holosko bob var nobre gereksız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak kardeşim basından kulağında kalan zırvalarla sallıyorsun , BOBO MİLLİ TAKIMINA ÇAĞRILMADI . bana diyeceğine sen istatisliklere bak acaba bobo kaç gol atmış , rekor kırdığını nerden çıkardıysan bilmiyorum . Batuhanı da rekortmen yaptınya pes diyorum sana yahu şımartmayın şunu rekor felan kırdığı yok bu şımarıklıkla da giderse sergen gibi Türkiye sınırlarından dışarı çıkamaz batuhan . |
Alıntı:
sizin derdiniz belli nobrenin fenerden gelmesi birde figer fb nin adamı diyorsun ne alakası var figer paranın adamı bjk den çok kazanırsa bjk nin adamı olur ayrıca Allah aşkına bırakın şu anti fb anti gs kafasını profesyonel düşünün . Nobreyi harcamaya tukaka etmeye hakkınız yok . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kolpa basin ne yapmis ben onu anlamadim. :-) Blackseagless kardesim cok sinirli bi sekilde yazdigin belli ve ithamlarin dogru degil. Serdar Özkani övmeyin demissin öven yok zaten. Nobreye camur atmayin demissin atan da yok. Kolpa basinin oyunu demissin basin kolpa o dogruda bu transferle ne alakasi var figer imi gaza getiriyo, nobre yi mi baski yapiyo basin. Sunu aciklikla herkes anlasin Nobre yi taraftar sever, alkislar. Ancak Nobrenin 2,5 milyona transferi söz konusuysa hic bi taraftar buna onay vermez. Besiktasin menfaatleri söz konusu olursa hic bir futbolcuya taviz verilmez. Nobreyi Boboyla, Boboyu Serdar la, Nobreyi Batuhanla kiyaslamaya gerek yok. Alt yapidan gelen Batuhanin gelecegini, en fazla 1 yil ömrü kalmis Nobreyemi satiyosunuz onu anlamadim. |
Nedir lan bu kavganız:D Size 100 Eto feda olsun bea... |
Bırakın milli takımlarda oynayıp oynamayanlardan örnek vermeyi. Ronaldinho Brezilya milli takımına çağırılmıyo diye şu an milli takımdakiler ondan daha iyi demek yanlış olur. İyi Bobo çağırıldı, Adriano çağırılmadı, ama ben interin boboya talip olduğunuda duymadım:D Futbolcular klup bazında değerlendirilirse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Gazozuna kupalara çağırılan milli oyuncular yanlış değerlendirmeler ortaya çıkarıyor. |
Alıntı:
Position: Position: Sturm Storm Positionsdetails: Position Details: Mittelstürmer Central Striker Länderspiele: Internationals: 15 Spiele für 15 players for http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/26.gif Brazil U20 Länderspieltore: Country Goals: 11 Tore für 11 gates for http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/26.gif Brazil U20 Vertrag bis: Contract until: 30.06.2011 30.06.2011 Marktwert: Market value: 7.000.000 € € 7,000,000 al arkadasım bobo kac kez umit milli olmus, bak bakim 2 kere mi. Burdan da futbolcularımızın uluslararsı degerlerine de bakabilirsin ki nobreye kim 4 milyon euro verir merak ediyorum. boboya 8 verildiği kulüp tarafından da onaylandı. batuhana gelince: 2 U-15-Internationals 26 U-16-Länderspiele (25 Tore) 26 U-16-matches (25 goals) 28 U-17-Länderspiele (18 Tore) 28 U-17-matches (18 goals) 1 U21-Länderspiel (2 Tore) U21-1 match (2 goals) Erzielte in der Besiktas-Jugend in 89 Spielen 226 Tore. Progress in the Besiktas youth in 89 games 226 goals. Jüngster Torschütze in der Geschichte der türkischen Süper Lig. Youngest goalscorer in the history of the Turkish Süper Lig. Mit 17 Jahren debütierte er am 11.Oktober 2008 (gg. BiH) in der türkischen Nationalmannschaft. At 17 years, he debuted on October 11, 2008 (gg BiH) in the Turkish national team. Vertrag bei Besiktas bis 2012. Contract with Besiktas until 2012.al kardeşim bu da batuhanın istatistikleri. bana atmasyon sallama laflarla cwp werme. ayrıca ne anti gesesi ne anti febesi. ben öle bişey demedim. tam tersi nobre profesyonel adam. fenerde de oynasa, gesede de oynasa, bizde de oynasa terinin son damlasına kadar mücadele eder dedim. adamın futbol yapısı bu. ama işte bu yetmiyo. yetseydi zaten nobre su an bizde olmazdı... |
Alıntı:
Almancam yok ayrıca bilgileri getirdiğin kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorum yani geç bunları . adam gibi bir kaynak tan Türkçe istatislik getir konuşalım . |
Alıntı:
|
Alıntı:
heyt be işte bu :D :D :D :D , BLACKtiger eto yu buraya getir :D :D :D :D |
Alıntı:
Şaka gibi olan sen ve senin gibilerdir bobo BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINA NE ZAMAN ÇAĞRILDI NE ZAMAN BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINDA OYNADI SÖYLESENE . |
Alıntı:
04 Şubat 2008 15:08 Alex çağrıldı,çağrılacak haberleri yayılırken flaş bir gelişme yaşandı. Bobo Brezilya Milli takımına çağrıldı. Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı Lig TV'nin haberine göre; Brezilya milli takım teknik direktörü Dunga, dün Fiorentina maçında sakatlanan Milan'ın genç yıldızı Pato'nun yerine Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'yu milli takıma çağırdı. Genç yıldız, 6 Şubat'ta İrlanda karşısında ilk kez Brezilya forması giyecek. al sana haber habire iskembeden sallama arastir biraz goggle yaz bobo milli takima cagrildi diye 1000 tane haber ciksin sana kendini bi sey biliyorum zannetme saga solada saldirip durma herkezin bir fikri olur acikca soyler sana gore nobre 2.5 hakediyorsa baskasina gore haketmeye bilir ceneni acarken duzgun ac kapat biraz |
Bobo bana göre Nobre'den kat ve kat yetenekli ve geleceği olan bir futbolcu. Bırakın gitsin nereye gidecekse Nobre ve Finger midir nedir. Nobreye vereceğiğn parayı dağıt takıma millet sevinsin... Batuhan da geri dönünce Bobo/Batu... |
Alıntı:
Kardeş haber olarak menajer olsam ben de yaptırım , ne oldu gittimi bobo milli takımına yok , oynadımı milli takımında yok . hep aynı yanlışı yapıyorsunuz namussuz basının haberini gerçek diye konuşuyorsunuz asıl gerçeği göz ardı ediyorsunuz . Ben internette çıkan habere gazetenin yazdığına bakmam gerçekte ne olmuş ne yaşanmış ona bakarım . Al sana bobo nun istatislikler kulübün resmi sitesinden : FUTBOL » OYUNCULAR Deivson Rogerio Da Silva İSTATİSTİKLERİ Toplam Maçta Kalma Süresi: »Turkcell Süper Lig 1010 »UEFA Kupası 287 Toplam Maç: »Turkcell Süper Lig 20 »UEFA Kupası 4 Toplam Sarı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Kırmızı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Gol Sayısı: »Turkcell Süper Lig 6 »UEFA Kupası kaynak : BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ bobo Hakkında diğer bilgilere de şu linkten bakabilirsin. Bobô - Vikipedi |
Buradanda nobrenin verilerine bakabilirsiniz . Mert Nobre - Vikipedi Beşiktaşta geldiği günden beri 110 maçta 40 gol atmış . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:30 . |