![]() |
cok iyi yaaa ernst insallah böyle devam eder Allah nazardan ve sakatliktan korusun...valla schalke ernsti satiklarina binpisman ikinci yarida yalnizca bir mac kazanabildiler demekki ernst onlardada cok önemli bir futbolcuydu .... |
aldın mı bole adam alınn uc tane alacagınza ernst gıbı bır tane alınnnn yonetım enın sonunda ıı bır topcu aldııı |
Helal olsun zaten son 2 maçta kaleyi yoklamış ve müthiş şutunda top direkten dönmüştü.. Bugün gol bekliyordum ben... Ama golden ziyade sahanın her yerinde Ernst vardı... |
ben ilk golü fb ye atmasını ıstıodum ama nese :D |
yönetimin arada bi yaptığı çok yerinde bi transfer(: |
Ernst ne goller atacak daha. Mevkisi olmamasına rağmen gole çok yakın bir oyuncu. |
mehmet aurelio nun fenerbahçeye getirdiği 3 senelik şampiyonluk vardı.ernst auerlio dan çok daha kaliteli bir oyuncu umarım futbolu beşiktaşta bırakır.o olduğu sürece her zaman şampiyonluk yarışının içinde oluruz.ernstin çevresinde oynayan bütün adamlar iyi oynuyor.cisse bile etkili... |
Alman Panzeri...disiplin dediğin böyle olur inanılmaz profesyonel bir oyuncu bu paraya gelen oyunculardan çoklarının kaprisinden geçilmez ama o işini yapıyor ve aldığı parayı son kuruşuna kadar hakediyor...Ernst yapılabilecek en iyi transverdi bizim adımıza çünkü istikrar adına eksiklerimiz vardı...o da tam bir istikrar abidesi futbol hayaı boyunca hep disiplinli,sürekliliği olan bir oyuncu olmuştur kolay kolay sakatlanmaz bile...saha içinde yaptıklarına değinmeye gerek bile yok.heryere yardıma koşan topa basan savunmayı iyi yapan gerektiğinde ileri iyi çıkan çok iyi bir oyuncu...Dileriz ErNsT geldi ŞAMPİYONLUK da GELİR ! |
Maşallah diyelim , takımın en iyisi .. |
mükemmeL yha..pressLeri caLmLarı top sakLamaLarı 10 numara adaM ya.. son oLmasn (: |
Türkiye`de Saat: 17:27 . |