![]() |
Bu sene Aydın bitmiştir, anca seneye görebiliriz onu...O da inş. tabii... |
umarim kendisini bulur ve bir cikis gösterir.gelecegi olan bir futbolcu sahip cikmak gerek! |
ben aydini deilde su erkan zengini merak ediyorum, bi doru düzgün izleyemedim su cocugu |
Aslında Erkan bir maçta 5-10 dakika falan oynamıştı ve gayet iyiydi ama maalesef diğer oyunculardan fırsat bulamıyor ilk 11'e girmek için. |
Erkan da Aydın da bu sezon için raftalar..2sini de yaz döneminde görürüz anca..Tabi Erkan'ın bonservisini alırlarsa..Neyse bu sezon takımı bozmamak gerek..Seneye kendilerini gösterirlerse oynarlar.. |
allahım sen dualarımı kabul ettin sonunda ya inşallah kadroyada girer adamım ya çok sewindim teşekkürler bilgi için |
Super kadromuz var gercekten.. Ne Fenerde Ne Gesede boyle bir kadro var.. |
aydını bilmiyorum kazanabilirmiyiz ama erkanın bonservisini alırsak sağ kanadımızı emanet edebiliriz |
evet kesinlikle katılıyorum bir maçta 90 dakika oynadı ve süperdi sadece biraz agresifti yani gereğinden fzla ama düzeltir o huyunu gerçi ilhanla nouma hiç düzeltemediler ama nyse yani önemli olan burda erkanın hep oynaması oynarsa süper olur aydın konusundada bu sezon oynayamaz heralde ama seneye iyi hazırlanıp kendni gösterir diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 12:07 . |