![]() |
el ele devler ligine Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". AMATÖRDEN GELDİ Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi. GURUR http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DDUYUYORUM Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman şöyle devam etti: "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum. Elbette biz de kazanmak için gideceğiz |
İnşallah bu sene biz şampiyon olacağız Sivas da ikinci olsun ki şampiyonlar ligine gitsin görsünler bakalım 5 mi 6 mı yiyorlar. |
Alıntı:
5-6 gol yemez yemesinide istemek hoş bişey değil. |
neden hoş birşey değil bizle dalga geçiyorsa yesin fbside yesin gsside sivasıda hepsi yenilsin hepsinden nefret ediyorum. |
Alıntı:
|
sivas 5. olsun... eskiden şampiyon biz olamazsak sivas yada ts olsun diyordum ama g...leri kalktı,artık gsyi hatta fbyi bile daha çok seviyorum en azından bizim gibi 100 yıllık 2 kulüp başarıyla bunlar gibi şımarmıyorlar...sivas ş.liginde 5-6 yemez biz 8 yediysek futbol oynamak istediğimizi için yedik sivas taktiğiyle 9 kişi ceza sahası çevresinde defans yapsak bu skor olmazdı |
Sivas ın devler liginde ne işi var ya... |
Sivasspor,kusura bakmasın ama 2.olursa Ön Elemeyi geçmesi mucize olur.Belki de mucizeninde ötesi ... |
1. belli biziz 2. kim ? bence 2. bizi şampiyonlar liginde iyi temsil edecek biri olsun hemen elenecek biri degil. Sivas UEFA yı hak eder. |
sivas sampiyonlar liginde mücadele edecek kapasiteye sahip degil onlar gidecekse uefaya gitsinler bence 1.besiktas 2.gs..... |
Türkiye`de Saat: 03:07 . |