![]() |
cok zor sag bek de ezikli gökhan gönül var ama insallah bir gün giyersin o formayi |
Ekrem ve Toraman kesin çağrılıcaklardır..Aksi halde orası Türk Milli Takımı olmaktan çıkmıştır zaten..Nobre ve Hakan'ın da çağrılmaları gerekmekte..Gerçi pek sanmıyorum onları.. Ama Ekrem ve Toraman kesin çağrılmalılar.. |
Ekrem çağrılmazsa bence Avusturya Milli Takımı'nda banko oynar.Beklemeye gerek yok !Seçimini çağrılmazsa Avusturya'dan yana yapmasında fayda var ... |
üzülmez toraman ekrem gökhan zan bu oyuncuları milli takıma cağırması gerek üzülmezi cağırmasada olur ama toraman ve ekremi cağırması gerekir |
fatih terim hindi sabri varken her hocanın takımında olmasını ıstedıgı ekremı kadroya almaz. galatasaray fanatiği bir hocadan bunu beklemek ayıp olur ! |
Fatih Terimin belli kişileri vardır sürekli onları çağırır. Beynindeki gs takıntısına son verebileceğini sanmıyorum. Gs ninde bütün stoperleri sakat . Bizden zaten oyuncu çağırmamayı kafasına koymuş... Onu beğenme bunu beğenme kimisini gıcıklığına çağırma , İspanya maçında kendin çıkar oynarsın. |
ekremi kesinlikle cagiracak hemde sadece ekremi degil toraman falanda dahil alacak bence terime fazlada haksizlik yapmak istemiyorum ama bu ekremi de cagirmazsa milli takima o zaman bende sizin gibi dusunebilirim su anda turkiyenin en iyi oynayanlarindan biri ekrem bence bu cocuk beni resmen sasirtti |
ah keşke fatih efendi ekrem i çağırsa milli takıma . |
İnşaalah Fatih Terim Ekrem'i Türk Milli takımına çağırır. |
| Türkiye`de Saat: 17:51 . |