![]() |
Emine Erdoğan İnönü'yü yaptırtıyor... Özel haber Beşiktaş Emine Erdoğan İnönü'yü yaptırtıyor... Özel haber Beşiktaş'ın İnönü Stadı rüyası Başbabakan Emine Erdoğan'ın duruma el koymasıyla gerçek oluyor. Beşiktaş'ın İnönü Stadı rüyası Başbabakan Emine Erdoğan'ın duruma el koymasıyla gerçek oluyor. Beşiktaş yönetiminin İnönü Stadı için AKP'de Beşiktaş Belediye Başkan adayı olan Sibal Çarmıklı'ya başvurarak İnönü Stadı'nın yapımı için destek istediler. Çarmıklı'nın bu durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a bildirdiği Emine Erdoğan'ın da duruma el koyduğu belirtildi. Beşiktaş'ın stat yapımı konusunda Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında haksızlığa uğradığını belirten Emine Erdoğan'ın Başkan Demirören'i arayarak, "Ben gereken konuşmaları kocama ilettim. Beşiktaş Dolmabahçe'de rüya gibi bir stada kavuşacak" sözünü verdi. AKP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı tarafından Conrad Otel'de düzenlenen "Büyük Beşiktaş Buluşmaları" gecesinde Başbakan R.Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi ve "Sibel Çarmıklı sadece Beşiktaş semti değil Beşiktaş Kulübünüde içine alan hizmetler projesi hazırladı. Sibel Çarmıklı Beşiktaş'ta kazanırsa sadece Beşiktaş değil Türkiye kazanacak" demesi üzerine eşi Emine Erdoğan "İnönü Stadında gerekli neyse yapılmalı. Her stata izin veriliyorsa İnönü'ye de verilmeli" diyerek tavrını koydu. Başbakan R.Tayyip Erdoğan eşinin isteği üzerine yetkililere talimat vererek gerekli işlemlerin yapılmasını istedi. Emine Erdoğan Stadı Önceki gün yapılan Beşiktaş olağan yömetim kurulunda ilginç bir öneri ortaya atıldığı iddia edildi. Bazı yöneticilerin "Bugüne kadar gitmediğimiz çalmadığımız kapı kalmadı. Fulya'yı Semra Özal'ın özel gayretiyle kulübümüze kazandırmıştık. Emine Hanım da bizim yıllardır düşlediğimiz bir olayı gerçekleştiriyor. Gerekiyorsa stada onun ismini verelim" önerisini getirdiği öğrenildi. Gelişmeler Kartalhaber.com'da... |
vay be dört bi yandan destek geldii hadi bakalım başkan başla işe artık |
Emine erdoğan stadı olursa ismi bi daha maça gitmem |
Doğru bir haberse destekleri için teşekkür ederiz ama ben İnönü nün isminin değişmesini istemiyorum... |
İsim dışında desteğine hazırız.. |
kolpahaber.com emine erdoğan stadı bla bla bla. |
Yok daha neler..:) ''Emine Erdoğan Stadı'' bi gidin yaa komik |
hyır y ne isim değişikliğine ne gerek vr olumu böyle saçmalık tööbe tööbe yapmasınlar istemiyoruz |
yuuuuuuuuuuuh.. aßartmısLar iice..koLpa ßasın.. |
hurda kalsın daha iyi. |
yok daha neler.... |
bu haber nereden? kaynağı ne? zaman mı yeni şafak mı? vakit mi? inönü stadının ismi e.erdoğan stadı olursa çok utanırım.ve şundan eminim ki kulübümüzün kurucuları mezarlarında rahat etmezler. |
Şaşırmıyor böyle haberlere. Koca beşiktaşın stadı padişahların lütfuna mı kaldı. Geçin bunları. |
onlardan gelcek hayır .......neyse kolpa basın...emine erdoğan stadı bide heyyy allahım yaaa(: |
emirates inönü olması çok büyük ihtimal sponsorluk alacagız çünkü... |
Böyle de sallanmazki :) |
Alıntı:
|
şu habere inanıpta suçsuz günahsız birine olup olmadık , saçma sapan şeyler diyenler var emine erdoğan geçti ya herkes başladı birşeyler saydırmaya .. Kim yazmışsa inandırıcı olmamış .. |
İnönü asla değişemez...... |
başkanı aramış da ben gereken konuşmaları kocama ilettim demiş:D ben böyle komedi görmedim fotosporda bile:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben kocamı aradım durumu iLettim faLan inanıyormusunuz gerçekten yahu .. SaçmaLığın daniskası . |
la bu ne stadı haydar dümen yaptırsa hemen haydar dümen stadı mı dicekler :D yardım edecekse taraftar da klüp de desteğini bildirir ama o stada o isim kolay verilmez basın iyice saçmalamaya başladı artık :D |
beşikta bu kadar siyesetin içinde olmamalı |
:D Emine Erdogan stadi :D...oy almak icin neler yapiyorlar... |
Alıntı:
|
Emine Erdoğan Stadı diye bişey olabilir mi yaw..Abartmayalım bence..Haber çok gerçekçi gelmiyor kaynağından dolayı ama yine de öyle bir destek olursa iyi olur.. |
Hakikaten haberin sonu kesin yalan :) Kalan kismini bilmiyorum da.. |
Stad yapılsın artık bu iş cok uzadı |
kolllllllpaaaaaaaaaa |
Emine Erdoğan Stadı Tüpcü Yapar :) Nasil Akatlar , Cola Turka Arena Olduysa. buda oLur Hic Sasirmam. |
kartalhaberden haber paylaşmayalım....ne kadar boş... |
varmı böyle bi saçmalık.varsın stad yapılmasın ismide değişmesin. |
bu kadar da abartı olmaz. stad projesıne destek vermelerı guzel de ısım konusunda baya bı abartmıslar |
ismi şeref bey olmayacaksa yapılmasın!!! |
bu kartal haberde yazan arkadaslar varya harbide superler bundan tek kisilik sov falan yapsalar cem yilmaz halt eder valla yanlarinda okuz lan bu kartal haberdeki mallar |
Gidin işinize be karakartalımı kirli siyasete bulaştırmayın . |
ismi haric herseye kabul, inonu degistirilmemeli. |
yine yeni bir senaryo girişimi... |
desteği olabilir ama stada adını vereceğini sanmıyorum. böyle birşeyi ne emine erdoğan nede beşiktaş yönetimimiz kabul etmez |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |