![]() |
Bence sivası yenersek ve kayseri dahil peşindeki 3 takımdan da en fazl 2 paun kaybıyla deavm edersek, ya fenere ya gsye bir kere malup olma lüksüne sahip oluruz gibime geliyor. Çünkü zaten onlar devamlı paun kaybediyorlar belkide 2-3 hafta sonra rakip olmaktan bile çıkabilirler ki onlara yapılan puan kaybı bir sivasa yapılan kadar önemli olmayabilir. bunlarıda düşünmek lazım. |
Alıntı:
|
inancim yuzde yuz benim hemde 4 5 haftadan beridir |
sivası da yeneceğiz şampiyon da olacağız türkiye kupasını da alacağız göreceksiniz yeter ki inanalım takımımıza sonuna kadar destek olalım. |
şampiyonluk yolunda tek önemli maç sivas,kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz fb ve gs maçları o kadar önemli değil biz derbiler harici puan kaybetmeyiz ama diğer takımlar düşüşte, anadolu da çok puan kaybedecekler |
Arkadaşlar şampiyonluk elektriği staddan yayılır..valla ben o elektriği aldım |
Inancimiz tam :) |
Sivas ı yenersek %55 şampiyonuz... |
ben takimin sivasi yenecegine ve 100% sampiyon olacagimiza inaniyorum cünkü bizden iyi top oynayan baska takim yok...ama tek korkum hakemler ve federasyonun önümüze büyük engeller cikaracagindan...insallah yanilirim |
su anda bizden iyi top oynayan takim yok onun icin konusmak erken olur ama böyle devam futbol oynarsak hakemler de dogru düdük calsa iyi olacak hersey.. |
Türkiye`de Saat: 07:39 . |