![]() |
arda fb ve beşiktaşlılara sitem etti Arda Turan maç sonrası yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar'a sitem etti. Arda Turan maç sonrası şunları söyledi: "Zor zamanlarda karakterli oyuncu olmalıyız. Bu şekilde elenmek çok üzücü. Kaybettik, üzgünüz. Keşke herkes bizi destekleseydi. Maç Kadıköy'de diye insanların neredeyse kalbine inecekti. Keşke final Ali Sami Yen'de olsaydı da fb, Beşiktaş gelip orada final oynasaydı" dedi. |
o gecekonduya final verirlermi be adaş :D:D konuştukça yerin dibine giriyosun :D:D |
çok mütevazisin ama hiç inandırıcı değil |
Bence de . inandırıcı bulmadım... Ağlıyodu Arda nerdeyse :D |
siz o kupayı oynayıp orada kazansaydınız havanızdan geçilmezdi bir on sene daha :D akşam çok güldüm ve eğlendim valla :D stajyer bülentin artist açıklamalarından sonra aldığım hazzı anlatamam :D |
Arda Her Mac Sonu Agliyormus Gibi Konusuyor zaten :) Tamam Sus Arda Anladik seni :D |
hiç acındırmayın kendinizi beter olun |
ardanın hali küçük emrah gibi :D arda 1 guiza 2 :D:D |
Hamburgta 1-1 kalinca..Ali semiyende kesin yeneriz diye düsünüyolardi...:D ben dedim gs li arakadaslara...havaya girmeyin...hamburg kolay kolay elenmez size:D adamlar son 16 da..sana mansa bordaux yu elediler...sanki kupa bunlarin mali...alin size kupa:D Gicik olmayin türk olarak destegimizi verelim....denizli, gencler ne büyük takimlar elediler avrupada..hep destekledim...daha ileri gitmelerini istedim..ama bunlara degmez.. |
öyle bir konuşuyorki bu da sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki gsliler bizi destekliyorlar!!..8-0 8-0 diye artık dermanları kalmadıı.Valla Arda çok bilmişlik havalarına kapılıyorsun ama kendinin farkında değilsin hakemlerin daha yüzüne bakmayan trip yapan,internette boy boy resimleri çıkan Arda kalkmışda bize ders vermeye çalışıyor!!!(futbolun kadar ahlakında önemli!!) |
Türkiye`de Saat: 00:39 . |