![]() |
final Ali Sami Yen'de olsaydı da fb, Beşiktaş gelip orada final oynasaydı" dedi. bukdr ılımlı bir futbolcu işte. : ) böyle bir durum olursa kendi taraftarın neler yapar acaba. arda nın nrmal ses tonu öyle konuşurken sesii kısılıor.. inceliyor her an ağlıyacakmş gibi bir ses çıkıor: ) |
biraz insan gibi davransanız herşey iyi olucak ama... siz arkamızdan saçma demeçler verip karşımıza geçipte keşke bjk de final oynasaydı destekleseydik dersiniz. Çocuk mu kandırdığınızı sanıyorsunuz arda bey... Biliyoruz sizin ne mal olduğunuzu. Yenildiniz bari acıtasyon yapmayın umrumuzda değil çünkü... |
Görürsem söylerim ARDA :D |
ya bence ardaya yüklenmek yanlış diye düşünüyorum çünkü gs de tek karakterli oyuncu o ben ardanın bir avrupa klubünde oynamasını ve başarılı olmasını istiyorum kendi adıma çünkü ardanın hiçbir zaman ters bir konuşmasını yada terbiyesizliğini görmedim ayrıca ben bir beşiktaşlı olarak kendi üstüme alınmadım dediği lafı febelilere söylenmiş bir laftı o |
tesadüfen aldınız kupayı bikere bidaha alcak diilsiniz ya?işte böle söndürürler havanızı.. |
yazık ama acısı var :D |
arda bizi gene şaşırttı sen onu bizim külahımıza anlat |
şişşş tamam gectı arda hadı unut artık cık o trıpten :D:D |
hamburg almanyadır... |
SEN AĞLAMA :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |