![]() |
Sivasspor artık Gözümde Sıfır... Sivas takımı ve taraftarı artık gözüm de yokdur. Yaptıkları davranışlar ettikleri küfürlerin haddi hesabı da yokdur . 2 gün önce sorsalar diyordum ki Beşiktaş ım şampiyon olmazsa Sivas olsun. Ama şuan anladım ki Sivas bunu hak etmiyor. Febe ye olan yalakalıgına ragmen Sivas diyordum..... Taki bu maça kadar macda yapılan bize karşı çirkin küfürler ve marşlar onların şampiyonlugu hak etmedigini anladım. Sizin gibi küçük takımlar anca bizim gibi bir büyük takımın eglencesi olur... Sivas senin bu havan cok sürmeyecek en fazla 2 sezon daha böyle yüksek oynarsın daha sonra gene geldiğin 2. lige gidersin... |
Bülent Uygun sağolsun Sivastan nefret ettim. Kendilerini bizimle eş görmeye başladıklarından beri sivastan nefret ediyorum. Bülent bey eskiden biz şampiyon olmayacağız futbolun gereklerini yapacağız derken şimdi demeçleri bize laf uzatmaya başladı. Aynen devam bülent uygun geldiğin yere dönersin sende bi gün. |
Bendede aynı şey oldu. Eskiden severdim Sivas'ı ve inşaalah Beşiktaş yenemezse Sivas yener derdim ama şimdi düşüncem değişti. |
Sivas'ı da sevmem Sivasspor'uda sevmem Bülent Uygun'u hiç sevmem hepsinin canı ceheneme... Bide maçtan önce gösteriş yapıyorlar Bülen uygun ve futbolcuları ne oldu elimizden zor kurtuldunuz... |
Sivasspor ve Bulent Uygun gayet basarili.. Baksana bizim Denizli nekadar korktuysa beraberlik icin oynatti takimi !!!!!!!!!!!! |
Bülent efendi sivası ezikbahçe ye yatırdı bize saldırttı yazıklar olsun Allahlarından bulsunlar futbolun yüz karaları . |
Alıntı:
Mustafa denizli kadar taş düşsün başına , senin gerçek Beşiktaş taraftarı olduğuna inanmıyorum , olmaz olsun senin gibi iyi gün taraftarı . |
Alıntı:
ne diyorsun arkadaşım hangi maçtan bahsediyorsun holosko,bobo,tello,yusuf aynı anda sahada,denizli ne yapsaydı,ernst yerine nobre-- sivok yerine delgadoyu mu oyatsaydı,bırak bu işleri |
avrupanın tüm liglerine zaman zaman ufak bir kulüp böyle çıkış yakalar bir iki sene içinde de küme düşmemek için oynar |
Alıntı:
ordaki biz şampiyon olmayacaiz futbolun gerekenlerini yapacağız'ı tamamen fenerbahçe için söylemiştir. . bizim yerimizde febe olsaydı hala bunu söylüyor olucaktı, şampiyonluktan bahsetmiycekti bile. . . gözün gördüğünü sözle saklayamazsın ! |
leeds united gibi olursun ins |
leedsdende beter olursunuz inş |
Bize karşı bizim bestemizi (kartal gol gol gol) söyleyecek kadar eziksin sivas taraftarı ... |
Alıntı:
|
sivas taraftarına bazı oyuncularına bülent uyguna ve bu takımın bu kadar karaktersiz oldunu bile bile destekleyenlere yazıklar olsun türkiyede futbol ne hallere geldi.. çok ilginç yaa bülent uygun ha trübünde ha klubede farkederdi ordan taktik verdikten sonra çok komik şeyler bunlar.. özellikle her beşiktaş maçında yaptığı gibi yine mehmet yıldız pisliğini yaptı sivas oyuncularından taraftarından ve bülent uygundan nefret ediyorum inşallah düşerler seneye |
70 milyon arkamızda deyip duruyorlar, bi yerleri kalktı iyice...Bundan sonra bi Fb'liler arkanızda, başka hiçkimse değil...Sonlarını hiç iyi görmüyorum zaten, Real Sociedad gibi olacaklar... |
sivas mütevazıydı geçen sene bu sene bir havadalar taraftar kendini bişey sanmış küfür yagdırıyolar hadi federasyon kapatsana sahalarını bizde bir kişi küfür etse stad kapanıyo... |
bülent uygun yawaş yawaş kişiliinin gerektii dawranışları göstermeye başladı...nihayetinde fener in ekmeğini yemiş we de bi eziklik söz konusu kendinde son 3-4 haftadır ne kadar çirkef bi insan olduunu kanıtlar dawranışlar sergilio...ama hepsinin hesabı sorulur nelerin sorulmadı ki... |
nefretler kervanna sende katıldın sivas |
ligin en iyi oynayan en iyi mücadele eden takımının t.direktörü,top oynamayan sivastan korkarsa böyle nimetten sayarlar tabi kendilerini.trabzonun havası geç bile söndü.haftalar önce sölemiştim.ama sivasın hala lider olmasını kabul edemiyorum o futbolla.artık küme düşme potasındaki takımlarla yapacakları maçlar önem kazandı |
kimse merak etmesin sivas bu sene şampiyon fln olamaz şampiyon olcak 2 takım var biri tabiki beşiktş diğeride belki zayıf bir ihtimal ama gs bana kalırsa ama inşallah şmpiyonluğu biz göğüslicezz |
Alıntı:
|
ya moralleri bozuk ama sakatlarıda çok.. yinede bizden sora en güçlü aday o diye düşünüyorum hani trabzon sivas ve fb den kesinlşikle daha üstün gibi geliyor bana bilmiyorum öyle gözlemledim |
26.hafta geliyoruz |
aynen bende biz olamassak sivas olsun diyenlerdendim ama artık geldikleri yere geri dönsünler hakettikleri yere.... |
Sivas saygıyı, sevgiyi hak eden bir takım, bir şehir değil bencede.Futbol anlamnda tabiki..Adamlar maç boyu 58 numaralı futbolcuyu ıslıkladılar..Ayıp size be..:) Adam Sivas'a değer veriyor, Sivas'a bağlı ki o forma numarasını taşıyor..Ama mal Sivas taraftarı o bağlantıyı kuracak kadar zeki değil tabi..:) Sivas bana futbol anlamnda hiç bir ışık, zevk vermiyor..Fener ya da GS karşısındaki yumuşak Sivas bize gelince çirkef bir takım olup çıkıyor..Bu danışıklı dövüşün içinde olmaları da onlar hakkında hiç bir olumlu düşünce ürettirmiyot bana..Beşiktaş Şampiyon, GS ya da FB ikinci olsun..Şampiyonlar liginde iş yapabilecek takımlar gerek.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
denizli gayet basarili, ikinci arinin en iyi takimi besiktas. dünkü macta iyi oynadik fena deildi o sahada kimler yenilmedi bea gs 2-0 fb 2-1 yenildi |
Bütün Sivas lilar üzerine alinmasin 37 kisiyi diri diri yaktiklarindan beri nefret ediyorum Sivas tan ve bence Sampiyonlugu hak edecek bir sehir degil Sivas... Her zaman GS ya da FB nin sampiyonlugunu Sivas in sampiyonluguna tercih ederim.. |
ßiz küfür EtmioRuz Taßi Dimiiii SİVAS'Lı oLmaSaydımda ßunu DerDim Dediğin Doru DiiL =) |
Hiçbir zaman Beşiktaş şampiyon olmazsa şu takım olsun demedim hele ki Sivas hayatta demem zaten hiç sevmediğim bir takım nefret ediyorum artık nefretim bir kat daha arttı. |
Sivas şampiyonluğu hak etmiyor... |
Alıntı:
Sivasa dün stadda küfür hakaret felan olmadı onlar başladılar yok şampiyonluk yarınlara kaldı gibi küfürlerle |
İnş. ßiz oLmassak SivaS oLur |
Bir sivaslı olarak dogal :) |
bir hoca kendi takımından bu kadar nefret ettirebilir ancak sivas mı bitmiştir bizim için |
Alıntı:
|
arkadaslar tmm güzel sivasi sevmiyoruz..Olabilir ki ben de sevmiyorum hele ki Bulent Uygun'u kendisine Fatih Terim idolünü oturtmaya çalıştığı son 2-3 aydan beri..Eee normal tabii sonucta uzun süredir ligin zirvesinde oyle ya da boyle yer alıyorsun kulube para kazandiriyorsun keza kendin de kazaniyorsun ve para insani nasıl bozuyormuş işte goruyoruz.. Sivasin mantığı şu Mehmet Yıldız'a uzun topu şişir Yıldız topu bi şekilde ileride tutsun yanından gelen sag ve sol beklere indirir arkasından da verkaçlarla oyunu rakip sahaya yıkar ama topu kaptırdığında da rakibi ani atağa kaldırmaz rakibi indirir bir şekilde.. Bizim macta da bunu yaptılar diğer maclarında olduğu gibi..Bu tip bi taktikle nereye kadar gidebilirsin?En fazla 1 bilemedin 2 sene daha..Ardından seni çözerler ki yakında o da olacak oyle ya da boyle ama şunu biliyorum ki Sivas ŞAMPİYON OLAMAYACAK...!!! Şampiyon BEŞİKTAŞ'ım OLACAK..Lig sonunda görüşürüz... |
Onun bunun evLatLarı küfür ettiLer bir ara MuhattapLarımıza bakın , 2 sene sonra 2.Lige gidecekLerdir . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:59 . |