![]() |
%100 katılıyorum Denizliye. İnanıyorum ki Beşiktaşımızın Alex fergusonu olacak ve 10 yıl bu takımı çalıştıracak. |
Acaip heyecanli lig yaa :D Maclari bekleyemiyorum!! Nereden cikti milli ara :D |
hocanın haklılık payı var çünkü 2003-2004 sezonunda eziklere karşı 11 puan öndeyken kaptırdığımız şampiyonluğu hatırlıyorum, bizim dışımızda dış güçler de rol oynadı tabi ama biz de o sezon gerimizdeki ezikleri izlerken baskı altında kaldık diye düşünüyorum o sezonun ikinci yarısı bir türlü kendi maçlarımıza konsantre olmadık |
Hoca bu işi biliyor, bu konuda onla kimse yarışamaz zaten... |
evet çok iyi hoca kurt hoca :D:D |
cok yi soylemis ama denizlispor sivaspordan puan alacak mi tartisilir ...biz kayserisporu zor da olsa yeneriz adamlar her takima yatiyor umarim bizmki macta aslan kesmezler .... |
Bence hoca birazcık kendini avutuyor gibi.Sonuçta lider olsaydık daha rahat oynardık şimdi önümüzdeki maçları kesin yenmeliyiz ve sivasın yenilmesi gerek yani sadece yenmemiz de birşey ifade etmiyor. |
Mustafa Denizli'ye pek inanmıyorduk ama şimdiye kadar hesaplarının çoğu tuttu..inşallah daha iyi oluruz.. |
insallah mutlu sona seninle ulasiriz hocam |
şampiyon olsakta sevemicem bu hoca yı diodum ama galiba sevicem:D tamam zeki falanda bi tuhaf bi değişik bi adam yaa:S |
Türkiye`de Saat: 03:36 . |