![]() |
İsterse son hafta lider olalım da şampiyonluk gelsin.Mustafa Denizli'ye aynen katılıyorum. |
Bence mantıksız bi yaklaşım... Sivas hem 1 puan önde hem daha kolay maçlar oynuycak avantaj kesinlikle onlar biz zor olanı yapamazsak şampiyon olamayacaz görünen budur... 1 puan geride olmak avantaj diyelim, gelecek hafta biz kazansak Sİvas berabere kalsa 1 puan geriye düşecek takım Sivas olacak o zaman da onlar mı avantajı yakalamış olacak bu mantığa göre? |
Alıntı:
Sivas bundan sonra ne kadar kolay maç oynarsa oynasın en az 8 puan (daha fazlada olabilir) kaybedecektir.Yeter ki biz maçları kazanalım ya da daha az hasarla atlatalım.Örneğin 3 puan beklediğimiz hatta kesin gözüyle baktığımız kayseri maçında takım yenilirse yapacak bişey yok.bunu takımın kötü futbol oynayabileceği için değil topun yuvarlak olduğundan söylüyorum. Ayrıca Sivas'ın ikinci olacağınada pek ihtimal vermiyorum.Bana eskişehir maçını oynayana kadar gs 2. olur gibi geliyordu ama yenilmeleri feneri kamçılayacaktır.Bence 2. fener olur gibi geliyor. |
Türkiye`de Saat: 23:00 . |