![]() |
Mustafa Denizliye yeni Kontrat! MUSTAFA DENİZLİ'YE YENİ KONTRAT Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Başkanımız Yıldırım Demirören'in kendisine uzun vadeli bir sözleşme teklif ettiğini söyledi. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Başkanımız Yıldırım Demirören'in kendisine uzun vadeli bir sözleşme teklif ettiğini, ancak kendisinin buna cevap veremediğini söyledi. Denizli, Beşiktaş TV'de canlı yayınlanan ''Basın Tribünü'' isimli programda yapılan telefon bağlantısında kendisine yapılan teklifi açıklarken, ''Başkanımız geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğimizde bana uzun vadeli bir sözleşme önerdi, buna yanıt veremedim. Şu anda önemli olan tek şey takımın başarısı. Bunu her zaman görüşüp konuşabiliriz'' dedi. Şu anda her şeyin iyi gittiğini belirten Denizli, önlerinde zor maçların bulunduğunu ve bunların üstesinden gelmek istediklerini ifade etti. Denizli, Sivasspor maçında neden Bobo ile Nobre'yi bir arada oynatmadığının sorulması üzerine, ''Ben her şeyi medyayla paylaşmıyorum. Nobre bir süredir sakat sakat oynuyor. Bobo da maça hasta hasta çıktı. 2 gün serum tedavisi uygulandı. Doktorlarımızın büyük çabası sonrasında maça çıkabildi. Bu tamamen stratejik bir uygulamaydı. Maç içinde iki hücum silahımı kaybetmek istemediğim için ikisini birden oynatmadım'' şeklinde konuştu. Kaynak: Anadolu Ajansı |
Sampiyonluk gelsinde...mukavele uzatilir... |
tüpçü aklı varsa 5 senelik mukavele imzalar, yok bunu da 1 sene sonra harcarım diosa kendi bileceği iş ... |
Şampiyon olsak da Denizli'ylen yola devam edilmemesinden yanayım...İyi bir yabancı hoca alabilirsek çok iyi olur, iyi bir takım yaratan, bir sistem belirleyen ve bunun üstünde çalışan, istikrardan yana olan, Avrupa'da başarılara koşturacak bir hoca...Van Gaal'ı çok isterim mesela, adam Alkmaar'ı nerden nereye getirdi, öyle hocalar lazım bize...Porto'nunki de iyi, kurt gibi adamlar bunlar, hem ligde hem Avrupa'da başarıyı düşünüyorlar, yapıyorlar da bunu...Denizli'ylen bunları ne kadar yapabiliriz soru işareti valla... |
Alıntı:
|
nedir bu yabancı hoca merakı |
Denizli dewam etmeli..Ülkemize yabancı hocalardan fayda yok..Ülkeyi,Türk futbolunu,Türk kültürünü,medyayı tanıyana kadar 1 sezon çöpe gidiyo..hiç gereği yok..Bakınız dikkat ediniz TSL de şuan tek yabancı hoca Aragones..onunda durumu meydanda.. |
denizlinin bana verdiği güveni kimse vermedi bu demir ören zamanında adam başarılı bir şekilde gidiyor yoluna mantıklı olan onunla devam etmektir |
kalsın çünkü bu yönetimin iyi bir yabancı hoca getireceğine inanmıyorum |
kalsın çünkü futbolu bilen bir hoca yenilenmeli uzun vadede çok başarılı oluruz |
Alıntı:
1 Beşiktaş 26 18 4 4 58 2 Galatasaray 26 17 6 3 57 3 F.Bahçe 26 17 6 3 57 4 Sivasspor 26 17 4 5 55 5 Kayserispor 26 13 9 4 48 6 Denizlispor 26 10 6 10 36 7 Trabzonspor 26 10 5 11 35 8 Ankaragücü 26 8 8 10 32 9 Bursaspor 26 7 10 9 31 10 GB OFTAS 26 7 9 10 30 11 İst. Büyükşehir 26 7 8 11 29 12 G.Birligi 26 7 7 12 28 13 G.Antep 26 7 7 12 28 14 Konyaspor 26 8 4 14 28 15 Ankaraspor 26 5 9 12 24 16 Ç.Rizespor 26 6 6 14 24 17 V.Manisa 26 5 8 13 23 18 Kasımpaşa 26 5 4 17 19 besiktas gecen sezon 26. haftada 58 puandayken bile kazanamamis sampiyonlugu ama gs ve fenerde 57 ser puanla pesindeymis ama bu sezon 13 er puan eksikler ikiside bizde 9 puan gerideyiz gecen sezona gore bide ertugrula buyuk mac kazanamiyor diye kiziyorduk denizlinin kazandigi hangi buyuk mac var ben daha gormedim ertugrulla hic olmazsa liverpol marsilya gs falan yendiydik hep denizli geldi geleli daha ligin ilk 8 ndeki takimlari yenmisligimiz yok :D ironisindeyim isin ama bu dogruyu goz ardi edemeyiz hoca 5 yillik imzalasin derken neye gore ne istedigimize gore imzalamasi gerekir bunu bilmemiz lazim daha dogrusu yoneticilerimizin bilmesi lazim hedefimiz surekli turkiye ligi olacaksa denizliyle 5 sene imzalasinlar problem yok ama hedef avrupa kupasi kazanmaksa denizliyle bu hedefe nasil varacagiz orayi aklima kestiremiyorum malesef cunku avrupada bir mac oynarsin 2 mac oynarsin ileriye dogru top sisirerek 3.de cezayi kesiverirler |
Yabanci Hoca'ya gösterecek sabir kalmadi camiamizda, Mustafa Denizli ile yola devam edilmeli bence.. Hele ki sampiyonluk gelirse.. |
Mustafa Denizli kesinlikle gitmeli yerine de kim gelir bilinmez umarım iyi bir teknik direktör gelir.Takımızı ve futbolcularımızı iyi tanıyan biri mesela. |
denizli ilk geldiginde basin toplantsinda ben hep 1 yilik sozlesme imzalarim .... sonra sezon bitiginde masaya yine otururuz .... demisti |
evet öylede olucak yani öle görünüyor.. |
Avrupalı hoca gelmeli diyenlere soruyorum ? sizce kim gelmeli ??.. Bu ülkeye ,Del bosque,Aragones,Tigana,Guus Hiddink,Löw gibi üst düzey T.D. geldi ve neler yaptıkları ortada..Zaman ve maddi kayıptan başka bişey olamaz şu durumda.. Portonun hocası Ferrerria bu saydığım adamlardan daha mı iyi teknik direktör ?? o açıdan M.Denizli ile dewam.. |
Alıntı:
diger rakipleri sunu bunu ligi herseyi unut ve kendine birsey sor ramazan kardes bu takim hakkaten cokmu iyi top oynuyor elindeki bu kadroya ragmen diye kendine sor evet iyi oynuyor ve bu takim bizi avrupada rahatlikla bu sistem ve taktikle basariya goturur diyorsan benim sana diyecegim birsey yok ama ben kendime soruyorum ve malesef ben bunu gormuyorum icim rahat degil o yuzden daha iyi bir yabanci hoca istiyorum ha hedef sirf turkiye ligiyse dedigim gibi kalsin denizli hoca problem yok ancak herzaman boyle angut rakipler olacakmi orasini bilemiycem artik |
ben kalmasindan yanayim yabanci hocalarinda neler yaptiginida gördük canimiz cok yandi |
çok erkn verilmiş bir karar şampiyon oldukmuda hemn teklif ediliyor türkiye liginde başarılı olabilir ama avrupada denizli bize yetmez |
şampiyonluk gelsinde gerisi kolay |
Bir yabancı hocaya göre daha çok güveniyorum M.Denizliye Şampiyon olursak,1 sene daha beklemeliyiz. |
Şampiyon Olursak Mustafa DenizLi 1 Sene Daha BeklemeLidir Bana Göre |
önce bir takımı şampiyon görelim de |
Alıntı:
Düz mantık yapmamak gerek..Ozaman kimse transfer yapmasın..Ne de olsa Ortegalar, Anelkalar ,Carewler geldi bu ülkeye..:) Bu konuda eskiyi emsal gösterip gelecek hakkında yorum yapmak, tahminde bulunmak yanlış bence..Zira kadrolar, yönetimler, zihniyetler değişiyor..Bosque harcandı..Tigana çok ağır ama olumlu gidiyordu..Ona da sabır edemedk..Aragones'e gelince hiç bi zaman üst düzey bir t.d olduğunu düşünmedm ben..:) Löw geldiğinde adı sanı belli değildi..Hiddink de şuanki popülaritedemiydi orası var? Bence çok yanlış bir değerlendirme.. Kaliteli bir yabancı teknik direktöre ben de evet derim..Ama bu devirde zor yani öyle birini getirmek..Saçma bir yabancı getireceklerine Denizli kalsın tabi ki..Ama körü körüne de sadece Türk diye Denizliye bağlanmamak gerek.. |
Eğer yerine Lucescu gelmeyecekse, sonuna kadar Mustafa Denizli görevinin başında kalsın... |
lucescu gelsın |
Denizli hayatında 2 yıllık sözleşme imzalamdı diye biliyorum. Prensibi gereği hep sezonuk anlaşan bir hoca diye biliyorum. |
mustafa denizli bahsi geçen sıradan avrupalılar kadar iyi düşünür ve uygular, kariyeri herkesin malumu zaten. Yabancı bir hoca gelince kısa vadede çok iyi oynayıp çok iyi yerlere gelicez diye bir garanti yok, uzun vadenin ne olduğu ise meçhul. Şimdi herkes vizyondan, misyondan, geleceği görmekten, çağdaş ve modern futboldan, geleceğe yatırımdan bahsedecek onun da bir garantisi yok. Medya, spor yazarları, sağda solda konuşan yorumcular ve bir de bunlara işbilmez yöneticiler eklenince avrupa şampiyonu en büyük hocalar bile harcanıveriyor. Gerçekçi olmak lazım üst düzey bir teknik adam zaten Türkiye'ye gelmez ha bazıları geldi de ne oldu nice avrupa şampiyonu hocalar geldi (del bosque, aragones,vs.) ama bunlar Türk futbolcusunu ve Türkiye ligini çözemediler. Zaten Türkiye liginde çok iyi bi istikrar yakalamadan da yani şöyle oturmuş bir takımla bir kaç sene üst düzey futbol mesela, avrupa'da başarı imkansız hiç kimse kimseyi kandırmasın, bunları beklerken bütün camia sonuna kadar o yabancı hoca arkasında durabilecek mi ? şu ortamda hiç sanmıyorum ... yabancıların yüzünden harap olan senelerimiz ve savrulan paralarımızı düşününce sonuna kadar Denizli diyorum... |
kesinlikle kalmalı.tecrübesi yeter.. |
ertuğrul sağlam varken hep destek tam destek yerli hoca diye bağıranlar birden yabancı hayranı oldular eğer lucescu gelecekse okey ama başka biri gelecekse hiç bir faydası olmaz o sene boşa geçecek |
Alıntı:
bu takımı hele hele şampiyon olursa çok bozmayacağımız düşünülürse zaten avrupa hayal benim için..öncelikli hedef Türkiye olmalı.. |
Alıntı:
Yabancı T.D. gelmemeli derken şunları söylüyorum..Çok basit..Camia baskısı,ülkeyi,kültürümüzü tanıma,futbolcuları tanıma,ülke futbolunu tanıma,medya ilişkileri,medya baskısı derken seneler boşa gidiyor gibi gelio bana..keza sende söylemişsin Tigana ve Del Bosque ye sabır gösteremedik diye..İşte bende onu diyorum ya..Öyle bir sistem var ki 5 maç başarısız sonuçta kapının önünde kendini buluyorsun..Hatta hatta Bu ülkede ismi garip diye, karizması yok,tipsiz diye,giyinmesini bilmiyor diye T.D.ler kafadan eleştiriliyor..Onun için gerek yok diyorum yabancı hocaya..Ülkeyi tanıyan bilen,tabi ki futboluda bilen adamlar lazım..Yani kayseriye deplasmana giderken Kayserinin ne olduğunu,ne oynadığını bilmeli diyorum.. Zaten bu oyuncu kadrosuyla Avrupada başarı imkansız ama..Türk Futbolu adına Avrupa Devrimini yaratan adam da Beşiktaşın başında..Avrupayı da iyi tanıyan bir adam..Bunu söylememek Denizliye haksızlık olur.. |
Alıntı:
İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır, del bosque, aragones bu yüzden başarılar elde etmişlerdir. Platini geçmişte bir söz söylemişti: "bir teknik direktörün takımına katkısı en fazla yüzde 20'dir". Ligi idare etsek bile kaliteli oyuncular olmadan kimse avrupa'da başarı da beklemesin. Geçmişten hiç ders almıyoruz. Yeni gelecek yabancının bundan farkı olacak mı? Belki daha kötü günler daha başarısız günler yaşayacağız, bütün camia ne olursa olsun her türlü olumsuzluğa rağmen hocanın arkasında durabilecek mi ? Belki 2-3 sene zor günler yaşayacağız, geçmişte del bosque, tigana, vs. ile yaşadığımız yıllar gibi. Şimdi denizli'yi istemeyen bütün arkadaşlara soruyorum, siz sonu belli olmayan bir uyum süreci ya da tanıma devresi (adı herneyse) için herşeyi göze alarak ve sabırla bekleyerek sonunda da umduğunuz gibi gerçekten denizli'nin takımından daha kaliteli bir futbol anlayışına sahip takım oluşma ihtimaline ne kadar inanıyorsunuz ? |
ya arkadaslar bence sampiyon bile olsak denizliyle devam edilmemesi lazim bir düsünün ezikler , cinconlar yada ts ikinci yarida bukadar basarizis olmasalardi biz su an kacinci siradaydik besinci yada altinciydik ve su an herkes denizli gitsin diye buralarda mesaj yazacaktiniz...del bosqeye ,tiganaya kötü hoca diyenler var bence yönetim del bosqeyi göndermeseydi biz belkide avrupada bile su an cok basarili bir takimdik , denizlinin kariyeri cok parlak diyen arkadaslarimiz var denizli son 10 senedir hangi takimlari calistirdi benim hatirladiklarim almanya ikinci lig takimi aachen oda küme düstü birde iranda bazi takimlar , ben su anki durumumuzu denizlinin basarisi degil rakiplerin cok kötü oldukalrina bagliyorum sonucta denizliyle hicbir önemli maci kazanamadik ve denizlinin geldiginden beri genclerin durumlarina bir bakin, hepsi ya kulübede yada satildi yada kiralik serdar kurtulus bu takimda geldigi ilk sene takimin en iyisiydi simdi nerde , serdar özkan takimin messi si diyorlardi nerde , bobo zaman zaman yedekte küstürülüyor , batuhan gönderildi , aydin piyasada yok , erkan zengin alindi 1 dakika forma giymis lig maclarinda , emre özkanlar ve diger takimlara verilen gencler nerelerde gencleri kazanmasi zor ama kaybetmesi cok kolay...onlar bizim gelecegimiz ...sakin kimse onlarin pismesi lazim falan demesin büyük futbolcular büyük takimlarda büyür.... bence mustafa denizli iyi bir hoca degil bizi sampiyon yapsa bile sonucta antep maci haric hicbir macin 90 dakika rahat seyredemedik anteptede hake penaltiyi verse ac öylemi biterdi bilemiyorum , eziklerin 7 tane attigi takimi bile 3-2 zor yendik gözlerimizi kapaya kapaya |
Tigana'yı Del Bosque'yi,Toschack'ı,Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay,Daum vs..vs.. daha bir sürü adam geldi,hepsine; bu işi bilmiyor ,anlamıyor dedik..Bizim seyircimiz en iyi hoca ..Denizli'yi de kovalım..seyirci trübünden yönetsin takımı.. |
denizli kalmalı uzun vadede... |
Alıntı:
|
Yabancı hocalar geldi de ne yaptı demişsiniz, doğru ama sabır gösterilmiyorki gelenlere...Del Bosque deyip duruyoruz da adama kaç ay dayanabildik, tam takım oynamaya başlamıştı ki kovduk adamı...Aragones falan deniliyor ama hep kötüler örnek gösteriliyor...Bu ligde kaç türk teknik adam şampiyonluğa ulaşmış kaç yabancı hoca şampiyonluğa ulaşmış, bide buna bakalım o zaman...Her gelen yabancı hoca iyi, süper hoca diye bir şey de yok sonuçta, ben isim verdim, verdiğim isimlerde kendi takımlarında misyonlarını tamamlamış hocalar, parayı verirsen gelirler, kontratları bitmeye yakınmış diye de duymuştum zaten...Avrupa'da başarıyı istiyorsak bu tür hocalarla anlaşmalıyız, çok yüksekten de uçmadım ayrıca, Roma'nın hocasını da çok beğeniyorum ama o uçmak olur işte...Avrupa'da başarıyı M.Denizli'ylen falan yakalamak çok zor, tek Denizli'ylen de değil, şimdiki türk hocalarıylan...Hea, eğer Avrupa önemli değil ligde şampiyonluklar gelsin diyorsak Denizli tabiiki kalmalı, o zaman sorun yok... |
ya ben denizlinin avrupa vitrininde de başarılı olabileceğine inanıyorum.. ama kendi takımını kurduğu sistemini oturttuğu taktirde bilmiyorum ama bence başarı gelecektir sabretmek lazım |
Şu mevcut şartlarda Avrupada başarıya inanan var mı merak ediyorum..Tamam Avrupada da başarı şart ancak mevcut durumda hayal.. |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |