![]() |
Devler ligin'de başarı ! Bugün fanatik de bir yazı okudum ''devler ligi için büyük revizyon'' başlığı altında cisse ve zapotocny ile yollar ayrılıp yerine 2-3 yıldız takviye ederek devler liginde başarı istiyoruz. peki sizce kimler gelmeli kadro nasıl olmalı. bana göre: serkan kırıntılı toraman sivok zapo ekrem sami khedira marko marin ernst tello bobo(holosko) nobre(halil altıntop) not: şampiyonlar liginde 6+2 kuralı olmadığından böyle bir kadro düşündüm. |
Cisse kesin gitmeli Zapo konusunda birşey diyemicem Zan sürekli sakat zaten defansın ortasına alternatif kalmıyor.Bir de söz konusu haberde dunyaca ünlü yıldız alınacak diyordu. |
evet dünyaca ünlü diyorlar hayırlısı inşallah düzgün iş yaparlar umudum var.. |
iyi bir sağ açık , sol bek ve ernstin yanına iki yönlü ortasaha oyuncusu şart (kısacası Pizarro işte:D) Topuz da olur..hangileri türk olur,hangileri yabancı bilemem ama bu noktalara transfer şart.. |
zapo cisse gitsin sagacık ve solbek alınsın |
devler liginde başarı bir hayal hedef uefa olmalı |
sampiyon olalim ve artik avrupada isim yapalim ezikler bile ta nerlere geldi |
biz pizarro ve marko marini alamayiz!...ne bütce ne isim olarak bu futbolcular bize gelmez...getiremeyiz malesef.. |
Zapo iyi futbolcu ama dünya yıldızı alıncaksa gitmeli |
alınacak futbolcu denizlinin sistemine göre belirlenmeli denizli eldekilerle takım yaptı sistemini iyice belirlesin ona göre yıldız oyuncu alınsın |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |