![]() |
Cisse gitsinde. Zapo niye gidiyor? |
hoca seneye takımın basında kalıcaksa eger eksık bolgelere nokta transfer yapar dıye dusunuyorum. butceye uygun verımın en fazla alınabılecegı ısımler olur bunlar. bence sol bek ve on lıbero transfer edılmelı |
Marko Marin benim Almanyada yasayan kuzenimim en yakin arkadasi ve Marini Almanyadaki butun buyuk takimlar istiyor, Bayern Munih dahil. Marin Polonya asilli cok yetenekli bir futbolcu.. Bize gelmesi imkansiz yani.. |
Yerine çok iyi bir yerli oyuncu alınmayacaksa Zapoyu göndermek yanlış olur. Öyle iyi birinide ben bilmiyorum Türkiyede:) |
zapo avrupadaki maçlarımızda bizde büyük sıkıntı yaratır diye düşünüyorum her kontrada gol yeriz çok ağır türkiyedeki maçlarda bile bir sürü gol yedik böyle veya tehlike oldu farketmez |
Maşallah ortasaha yabancılardan ibaret..:)..Öyle bir ortasaha oluşturmamız çok zor ne yazıkki...Sezon sonu yapılacak ilk şey, Cisse'yi gönderip yerine iyi bir sol bek almak...Bide ortasahaya başkanın da çok istediği, seneye alacağına inandığım M.Topuz'un alınması...Bu iki transfer bile yeter bence...Caner-Ümit-Özer üçlüsünden de 1'i alınırsa çok çok iyi olur... |
Türkiye`de Saat: 18:56 . |