![]() |
Saviola Kartal'a Siyah-beyazlı ekip, Nobre ile yeniden anlaşma sağlanamazsa Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Javier Saviola için harekete geçecek. Real'de kulübeden kurtulamayan 27 yaşındaki golcüyü teknik direktör Mustafa Denizli de çok istiyor. http://www.fotomac.com.tr/2009/03/26...9AA4A6DFDx.jpg Operasyon! Nobre ile anlaşamayan Beşiktaş, forvetini Real Madrid'in 28 yaşındaki golcüsü Saviola ile güçlendirmek istiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve liderin yakın takipçisi olan Beşiktaş, diğer yandan da yeni sezon transfer hazırlıklarına başladı. Özellikle gol yollarında daha güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların yeni hedefinin Saviola olduğu öğrenildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mert Nobre ile halen anlaşılamaması http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D nedeniyle yönetimin, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı ile temasa geçeceği belirtildi. Tam beş milyon euro Bu sezon İspanyol ekibinde forma şansı bulamayan ve genel olarak yedek kulübesinde oturan Saviola'nın da Madrid'den ayrılmak istemesi, siyah-beyazlıların iştahını kabartıyor. Bonservis bedeli beş milyon euro civarında olan 28 yaşındaki santrforu alarak forvet hattını güçlendirmek isteyen yönetim yabancı sınırlaması nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi durumunda Cisse ya da Zapotocny'den biriyle yollarını ayıracak. Javier Pedro Saviola kimdir? Doğum tarihi: 11 Aralık 1981 Doğum yeri: Arjantin Boy: 1.68 Kilo: 64 Mevki: Forvet Numarası: 18 Kariyeri: 295 maç / 125 gol Milli Takım: 43 maç / 12 gol Başarılar: FIFA U-20 Dünya Kupası (Arjantin - 2001), Olimpiyat Oyunları (Arjantin - 2004), UEFA Kupası (Sevilla - 2006), Arjantin Ligi Gol Krallığı (1999), Güney Amerika'da yılın futbolcusu (1999), FIFA U-20 Dünya Kupası Gol Krallığı (Arjantin- 2001) Oynadığı kulüpler: River Plate, Barcelona, Monaco, Sevilla, Real Madrid |
işte bu güzel haber :)) |
geçen sezonda gündemdeydi bu oyuncuyu yönetim alırsa ernst ten sonra bir kez daha bizi mutlu edecektir süper oyuncu saviola yıldız diyorsanız bu futbolcu kaçmaz zapoya 4.5 milyon euro verdiyseniz saviolaya 5 milyon euro her türlü verirsiniz |
Olursa on numara transfer olur :) |
istikrarı tartışılablr ama kalitesi tartışılmaz .. yararlı olucana inanıyorum gelirse .. |
Sabah haberi okuduğumda bende çok sevindim. İnşallah böyle bir girişim vardır. Delgadoyla iyi anlaşacaktır :) |
inşallah gelir eğer böyle bir durum olursa iyi iş yaparlar çok isterim.. |
sanmıyorum bize gelmez |
Çok erken bir haber. Bence hikayeden başka birşey değil. |
Insallah gelir , hadi bakalim yönetim |
Umarım doğru bir haberdir. ama hiç sanmıyorum.. |
zor hemde çok zor..Saviola dar alanda çok etkili bir forvet..Bu tip oyuncuları italyanlar da ister ve alırlar....yada,kendi liginde bir klasman aşağıda ;Atl.Madrid,Valencia,Villareal gibi takımlarda rahat yer bulur..Bizim almamız için 8-10 milyn eure bonservis ve yıllık en az 3-3,5 mln euro vermemiz lazım..Haa..alınmalı mı derseniz ,mutlaka alınmalı derim..kıytırık adamları dolduracağına 1 tane alalım ,adam gibi adam olsun iş yapsın..İş yaparmı derseniz..inanılmaz iş yapar derim..daha havaalanında iken forma satışı ile parasının yarısı çıkar.. |
bırakın nobreyi ya saviola gibi bir ihtimal varsa anlaşılmasın nobrey le :D habere bak nobre ile anlaşılamazsa savilo yı getireceklermiş sanki aynı ayarda bir futbolcu gibi konuşuyorlar :D:D |
Saviola mı? Çok isterim ama ....:) Haber,kolpaya benziyor...Malesef...Yönetim açıklama getirse bu transfer söylentilerine ama nerde? |
gelceğini hiç sanmıyorum ama inş. gelir |
Alıntı:
|
avrupada bişey bekliyorsan almalısın böle topçuları... |
Saviola'nın o kadar erken yıldızı parladı ki son 4-5 yılda doğru düzgün top oynamamasına rağmen, bir türlü istikrarı yakalayamamasına rağmen hala da geleceği var adamın, yaşı 27 daha...Sadece ismi var son 4-5 yılda ama o bile yetiyor, hadi 32 yaşında falan olsa neyse, olmaz bu iş derim ama şimdi Saviola'yı kim istemez...Kalitesi, oyunu falan belli sonuçta...Denizli'de sever zaten bu tip oyuncuları, seneye alınabilir böyle biri bence...5 milyon €'da idealdir zaten, en fazla 7, daha fazla istemez onlarda... |
tabi inşallah gelr ama habern doğru oldğnu sanmıorm.. |
Kolpa dır. 2 sezondur ha gelecek ha gelecek bence gelmez :) |
sallama haber nobre ile anlaşılmadıya stepnede ki transfer adamı. nerde o günler |
valla gelirmi hic sanmiyorum ama is parada bitiyo zor da olsa imkansiz deyil bence insallah aliriz saviola goll golll golll harika olur hayali bile güzel ya:) |
oo daha sezon bıtmeden savıolalar yıldıraylar gelmeye basladı sezon sonu kımler gelıcek acaba cok merak edıyorum. balon haber inanmıyorum |
hem erken hem asilsiz bence.... zaten öyle olsa bile bundan sonra bjk formasini üzerinde görmedim müddet inanmam--- > geremi, colochini filan..... |
batuyla yanyana dusunuyorumda super olur batu ındırır savıola atar super olur sat holosko bobo nobre 3 lusunden 2 sını savıola-batu farvet hattı super olur |
süper olur ama kolpa haber bence |
27 yaşında ama bize ne kadar faydası olur bilemem hem real den ayrılıp beşitaş geleceğini hiç zannetmiyorum |
keske gelse nobreden daha iyi isler yapar ama hayal gibi bu transfer |
Bende bu tür haberlere pek inanmıyorum, tabiki de Saviola gibi kaliteli futbolcunun gelmesini isterim. |
bence de yalan haber. |
Alıntı:
|
yaw mustafa denizli bile seneye kalıcağım belli değil dio bunlar kalkmış saviola yı çok istio die haber yapıyolar hey allahım sen büyüksün |
kaynak nedir ? |
Adam Real Madride yillik 4,5 milyon avro aliyor.. Bence gelmez hemde gelmesine gerek yok.. Holosko, Bobo, Batuhan var Nobrede kalirsa hic problem yasamayiz.. Gelirsede yok demeyiz tabi :D |
bu sene basın erken başladı bombalamaya ama yinede heycan verici bir haber sonuçta bir marka ve böyle markaların takıma gelmesi dünya çapında beşiktaşı daha ön plana çıkartması açısından iyi bir gelişme dir |
Pizzaro veya Voronini alamayiz mi bee?? |
GeLse Süper OLur... |
Alıntı:
Her zaman oldugu gibi yine kaliteli bi yorum olmus ! Diger taraftan ben bu tip haberlerin cikis zamanina aklim takiliyor. Iyi giden istikrarli bir Besiktas'in onunu kesme cabalari olmasin ? Yine kolpa haber yine hezeyan olmasin ? Gerz ek febe taraftarlarini sevindirecem diye sahtekar basin Etoo'lari, Alonso'lari getirtiyodu simdi de bizi bize dusurmek icin sallama haber olmasin ??? |
benim görüşüm aç gözlü nobre gitsin saviola gelsin. Bobo-Saviola ikilisi sezonda 40 gol atar.. :D |
begenmiyorum istikrarsiz topcu alinmamali takima belli bir istikrari olmali alinacak adamlarin keweli falan goruyoruz |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |