![]() |
Umarım doğru bir haberdir. ama hiç sanmıyorum.. |
zor hemde çok zor..Saviola dar alanda çok etkili bir forvet..Bu tip oyuncuları italyanlar da ister ve alırlar....yada,kendi liginde bir klasman aşağıda ;Atl.Madrid,Valencia,Villareal gibi takımlarda rahat yer bulur..Bizim almamız için 8-10 milyn eure bonservis ve yıllık en az 3-3,5 mln euro vermemiz lazım..Haa..alınmalı mı derseniz ,mutlaka alınmalı derim..kıytırık adamları dolduracağına 1 tane alalım ,adam gibi adam olsun iş yapsın..İş yaparmı derseniz..inanılmaz iş yapar derim..daha havaalanında iken forma satışı ile parasının yarısı çıkar.. |
bırakın nobreyi ya saviola gibi bir ihtimal varsa anlaşılmasın nobrey le :D habere bak nobre ile anlaşılamazsa savilo yı getireceklermiş sanki aynı ayarda bir futbolcu gibi konuşuyorlar :D:D |
Saviola mı? Çok isterim ama ....:) Haber,kolpaya benziyor...Malesef...Yönetim açıklama getirse bu transfer söylentilerine ama nerde? |
gelceğini hiç sanmıyorum ama inş. gelir |
Alıntı:
|
avrupada bişey bekliyorsan almalısın böle topçuları... |
Saviola'nın o kadar erken yıldızı parladı ki son 4-5 yılda doğru düzgün top oynamamasına rağmen, bir türlü istikrarı yakalayamamasına rağmen hala da geleceği var adamın, yaşı 27 daha...Sadece ismi var son 4-5 yılda ama o bile yetiyor, hadi 32 yaşında falan olsa neyse, olmaz bu iş derim ama şimdi Saviola'yı kim istemez...Kalitesi, oyunu falan belli sonuçta...Denizli'de sever zaten bu tip oyuncuları, seneye alınabilir böyle biri bence...5 milyon €'da idealdir zaten, en fazla 7, daha fazla istemez onlarda... |
tabi inşallah gelr ama habern doğru oldğnu sanmıorm.. |
Kolpa dır. 2 sezondur ha gelecek ha gelecek bence gelmez :) |
Türkiye`de Saat: 01:18 . |