![]() |
gerek yok marcoya |
Tek forvet, 2 kanat, 1 ofansif ortasaha ve 2 önliberolu oyun sistemi düşünüyorsa Denizli alınsın..Ernst ile birlikte geçit vermezler..Ama bizim çift forvet oynayacağımz kesin yani..O yüzden ben de Ernst'den sonra çok da gerek olduğunu düşünmüyorum..Daha çift yönlü bir eleman gerekiyor bize.. |
zor ama marco-ernst heralde geçilmez bir orta saha oluşturur |
zannetmiyorum gelsin kolpadan başka bir şey değildir |
ihsan kalkavan aurelioyu beşiktaşa katmak için elimden geleni yaparım dedi ama benim tercihim ernstin yanına teknik bir adam nuri şahinin dortmund da oynadığı gibi oynarsa süper ikili olur |
bence ernst in yaninda teknik gücü cabuk futbolcu olursa daha güzel olur... ernst maglum savasci ve biraz agir |
Aurelio Ispanyada isim yapti bu sezon.. Betisden ayrilsa bile Ispanyadan baska bir takima gider.. |
Alabilsek süper olurdu... Ama bu da kolpa sanırsam :) |
marco türk statüsünde. cisseyi satıp onu alsak yabancı kontejyanı da açmış oluruz. süper bir transfer olur. bire ernst marco ikilisini düşünemiyorum. orta saha geçilmez olur. sağ kanada ve sol beke 2 yabancıda alırsak offf. demekki 1 yabancı daha yollamalıyız. |
aynen yaa yabancı kontenjanı açması açısında süper olur ve gerçekten iyi oyuncu yanii.. |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |