![]() |
erkan beklemede Devre arasında İsveç'in Hammarby takımından transfer edilen ancak siyah-beyazlılarda fazla forma şansı bulamayan Erkan Zengin, her şeye rağmen sabırlı olduğunu söyledi. İdmanlarda çok çalıştığını ifade eden Erkan, "Ben her zaman göreve hazırım" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
içinde bulunduğu camianın kıymetini bilip çalışmaya devam etmeli,mutlaka forma şansı bulacaklardır |
herkez bu yolda yeri geldiğinde üstüne düşen görevi yapacaktır insallah erkan takıma cok katkı sağlar uzun yıllar |
Gelecek yıl için umutluyum Erkan kendini gösterecektir. |
Bonservisi alınırsa tabi.. 10 dkka bile forma şansı verilmeyen adamı "beğenmedk" deyip geri yollarlarsa hiç şaşırmam..Fenerlisi, GSlisi bile övüyordu bu adamı..Elimizden kaçırmayız umarım.. |
ben eminimki bu adam formayı aldı mı bırakmaz |
aynen bncede bırakmaz en önemli özelliği hırsı zaten çok hırslı oyunda bile çok izlemesekte gördüklerimi söylüyorum inşallah oynar artık yada seneye bonservisi alınsın çnkü oynama vakti geldi yanii |
maç esnasında oyunda önde olduğumuz zamanlar ilerleyen dakikalarda oyuna alınabilir.Arada forma verilmeli.Doğru düzgün izleyemedik daha adamı |
Erkan,zamanı gelince bu formayı kapacaktır üstelik bir daha bırakmamak üzere :) |
evet bırakmasın zaten sağ kanadımızın dinamosu olabilir isterse denizli formayı verse zaten o bırakmıcak hiç sanmıyorum.. |
Türkiye`de Saat: 16:48 . |