![]() |
bizde bu basın varken kesin o isim " Ballack " çıkar. ve bu haberde fotomaçta çıkar gazetesine kadar söylerim altınada şöyle yazarlar 32 yaşındaki alman yıldız futbolunun son baharını kartal da geçirmek için gün sayıyor.. fotomaç gibi gazete çıkarılıp ve para kazanıyorsa türkiyede herkes gazeteci olabilir. |
Marcos Münch gelcekmiş:P |
Alıntı:
yok stefan kunts hatta oliver kahn :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
ballack olamaz, zaman zaman milli takımada çağırılıyor denmiş. ballack benim bildiğim sürekli milli takımda. |
hayırlısı olsunn |
bu adam olsa olsa bremendeki frank baumandır.Bu sene sözleşmesi bitiyor.ayrıca alabileceğimiz en uygun oyuncu.Asamoah diyen arkadaşlarada ayrıca gülüyorum.Ciddi olamazsınız.Asamoah sadece bonservisi 7-8 milyondur.(tam emin olmamakla beraber yaklaşık).Bu oyuncunun alınması imkansızdır. |
sezon sonu boş kalacak bir adamı alamaz bizim yönetim |
umarım asamoah diildir.. |
İnşallah,Bayern Münich'teki Tim Borowski'dir. Amma da attık ha ! :). Yalnız,Bayern,Vam Bommel'in yanına,Zenit'ten Tymoschuk'u almıştı. Umarım O'dur ...:) |
Asamoahın bonservisi falan yoktur bence direk verirler, Schalkeli taraftarlar arasında alay konusu kendisi. Zaten pek teknik bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Gönlümden geçen Hitszsperger ama imkanı yok tabii almamızın. Aman Odonkoru falan almasınlar alman olacak diye de, 33 yaşındaki Frings bile çok güzel olurdu (o da çok zor). |
Türkiye`de Saat: 17:13 . |