![]() |
Bursaspor macında omuz omuzayız !!! Dün nelere maruz kaldıgımızı cumle alem gördü. mabedde yapılacak olan ılk mac oncesı yanı bursaspor macı oncesı 4-5 bin kişi toplanıp tekrar yuruyelım ... Çıksınlar tekrar karsımıza eğitimli polislerımız ,bakalım bu kez neler olacak ... Forzadan esinlenilmiştir. |
Umarım aynı $eyler ya$anır bu sefer her $ey farklı olacak dün orada olmadığıma gerçekten üzülüyorum. |
bence herkes toplansin sadece yetiskinler atsinlar bakalim o tekmeleri gorsunler gereken hamleleri |
Tamam tüm Türkiye birdahaki gün bizi konuşur. Polis mahvedersek (ki ben böyle bir ihtimal görmüyorum) tüm Türkiye bizi kınar. Bizi destekleyenler desteğini geri çeker. Polis bizi iyice hırpalarsa (ki bu ihtimal ağır basıyor) gene kınanırız aynı zamandada rezil oluruz. Bizim bunlara ihtiyacımız yok arkadaşlar. Biz taraftar nasıl olurmuş inönüde her maç dünyaya zaten gösteriyoruz. Bu böylede devam edecek. |
yürüyelim arkadaşlar bide siyah çelenk eminyetin önüne bırakırız nasıl |
Alıntı:
Kardeş polisi yok edelim demiyoruz. Dayak atmaya da yemeye de gitmiyoruz. Tepkimizi koymaya gidiyoruz. Cerrah adisine de kocaman bir çelenk yapalım |
Alıntı:
|
Yürüyecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar.. |
Yine yürüyecekler! Biber gazı, tazyikli su, havada uçuşan tekmelere rağmen, İnönü Stadı´ndaki ilk karşılaşma olan Bursaspor sınavı öncesinde de takıma destek vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler bu kez meşalesiz ‘Omuz omuza´ şov yapmayı amaçlıyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...ecegiz4233.jpg Kayserispor maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarların bir planı vardı: Şampiyonluk yolunda yürüyen Siyah-Beyazlı takım, meşalelerle Barbaros Bulvarı’nda karşılanacak, stada birlikte gidilecekti... Ancak bazı taraftarların eğlencenin dozunu kaçırması ve polisin de orantısız güç kullanmasıyla birlikte eğlence tam anlamıyla zehir oldu. Birçok masum taraftar polisin sıktığı biber gazına maruz kalırken, Dolmabahçe Sarayı’nı ziyarete gelen turistler bile, oluşan kaostan etkilendi, küçük taraftarlar da şiddeti yaşadı. Birçok taraftarın yaralandığı öğrenildi. Bu kez meşale yok Kara Kartal’ın sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmasının ardından, taraftarların öfkesi biraz olsun yatışırken geleceğe yönelik planlar da yapıldı. İnönü Stadı’ndaki ilk karşılaşma olan Bursaspor sınavı öncesinde de takıma destek vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler bu kez meşalesiz ‘Omuz omuza’ şov yapmayı amaçlıyor. Forumlarda bir araya gelen taraftarlar, hem Kartal’ın ceza almaması hem de kaos ortamı yaratılmaması için tüm Beşiktaşlılar’ın daha sağduyulu olması konusunda mesajlar veriyor. ‘Peşini bırakmam’ Kongrelerde Divan Başkanlığı yapan Avukat Ali Rıza Dizdar, kötü muameleye maruz kalan taraftarlara hukuksal boyutta yardımcı olmak için kolları sıvadı. Dizdar, “Bütün gazetelere yansıyan fotoğraflar var. Bir taraftarı darp ediyorlar. Bu insan haklarına aykırı. İşin peşini bırakmayacağım. Bunun için fotoğraftaki taraftarımız ve zarara uğrayan kişilerin bana ulaşmasını bekliyorum” diye konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...64_yine111.jpg http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...65_yinee22.jpg |
bu işin peşini bırakmayın yetkililer |
polisi çözemiyorum tek isteği takımına destek vermek olan taraftarlara bu kadar acımasız davranırken,örgüt gösterilerinde bu tavrı göremiyoruz |
pazar gecesi show tvdeki 6pas programındaki bir yorumcunun(adını bilmiyorum) yürüyüş ile ilgili sözleri beni şok etti,neymiş efendim beşiktaş şampiyon mu olmuş,lider değilmiş bile,bu maç önemli değilmiş bu yürüyüşün altında başka şeyler yatıyormuş...en son sözleri korkunç, bu yürüyüş neden polis haftasında yapılmış asıl düşünce takıma destek değil polis haftasında polisi karalamakmış...bunlar kabul edilemez |
Alıntı:
hiç şaşırmadım |
Televizyona yansıyan görüntüler çok kötüydü, bu durumun peşi bırakılmamalı.. |
Valla izleyince şok geçirdim ya....Amaç takımı desteklemek,olayları hangi boyuta taşıdılar ya... |
hayret bişey yaa bu basına biz çok laf söylüyoruz gerçekten arlanmaz aralanamaz bunlar |
Polis GAzi Mah. de Zıraat bankasını yakan PKK lılara karşı nerdeydi. Adamlar bankayı kullanılmaz hale getirdiler utanmasalar yakıcaklar. Ama ...... Polis lerimiz iş işden geciyor adamlar arabaları dükkanları Zıraat bankasını harabeye ceviriyolar sonra polisler geliyor. Panzer vs. ile :) Biz napıyoruz Ailelerimizle bacılarımızla kardeşlerimizle Beşiktaş ' ımıza destek icin yürüyoruz. Sonra da Allah ne verdiyse polis bize saldırıyor. Jop , biber gazı döner tekme :) Yürüyelim arkadaşlar omuz omua yürüyelim o maca bende gelicem nolursa olsun. GÜn birlik günü unutmayın az kaldı ŞAMPPİYONLUGA son 8 hafta... |
kayserı macı oncesı yapılan muthıs organızayonu rezıl eden emnıyet guclerıne ınat bursa macı oncesı yıne omuz omuzayız. İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALLARIZ.... Alayına Gider |
Alıntı:
Evet bende izledim bu lafları söyleyen altan tanrıkulu denen ezik . Arkadaşlar takıma destek verilmesi güzel omuz omuza şov da güzel olacaktır ama Allah aşkına alkollü kişilere çok dikkat edilsin , sakin sakin dikkatlice hareket edilsin meşale şov da ki gibi üzücü olaylar olmasın inşallah bir daha . |
Bursa maçında da kesinlikle olmalı...:) |
inş önceki olaylar gib olmaz kimsenin burnu bilekanamaz güzek şeylerle sesimiz duyulur çekemeyenlerkıskansın şampiyon olmasakd biz hr zaman omuz omuzayız |
Alıntı:
|
Her Hafta Yürüyüs yapmak lazim aslinda , Polis'lere INAT. |
Ölmek var dönmek yok. |
Bir şeyi unutuyorlar. Biz bir yemin ettik. Bu Sevdadan Vaz geçersek Allah belamızı versin. sloganımız bu bundan sonra. |
elalem ne derse desin Beşiktaş taraftarı ne yapıyosa Beşiktaşımız için yapıyor..istediğiniz kadar karalamaya çalışın biz kendimizi biliyoruz sonuçta..kıskançlıktan çatladığınız için böyle yerden yere vurduğunuzu da biliyoruz..ama siz boşuna uğraştığınızı bilmiyorsunuz hala;) |
Alkolün bozduğu çok adam var ortalıkla bazıları ruh gibi dolaşıyor ona buna zıplıyor uyuz oluyorum, bizde maça gidiyoruz maç öncesi bir iki bira içtiğim maç sayısı 2 yi geçmez genelde içmiyorum rezil halde içip içip ayyaş gibi dolaşanlar var. İçmesini bilmeyen adam içmesin. |
Alıntı:
aynen abııı dıse dıs kana kan ıntıkam ıntıkammmmmmm .... |
Alıntı:
Aman tekin neyin intikamı yeter abarmayın , neyin intikamını kimden alacaksın . yeter olan oldu bitti uzatmaya gerek yok şampiyonluk yolunda takıma zarar verilmesin . |
çArşı yine yürüyecek (bursa maçı öncesi) çArşı yine yürüyecek (bursa maçı öncesi) Bu kez meşale yok! Biber gazı, tazyikli su, havada uçuşan tekmelere rağmen, İnönü Stadı´ndaki ilk karşılaşma olan Bursaspor sınavı öncesinde de takıma destek vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler bu kez meşalesiz ‘Omuz omuza´ şov yapmayı amaçlıyor. Kayserispor maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarların bir planı vardı: Şampiyonluk yolunda yürüyen Siyah-Beyazlı takım, meşalelerle Barbaros Bulvarı’nda karşılanacak, stada birlikte gidilecekti... Ancak bazı taraftarların eğlencenin dozunu kaçırması ve polisin de orantısız güç kullanmasıyla birlikte eğlence tam anlamıyla zehir oldu. Birçok masum taraftar polisin sıktığı biber gazına maruz kalırken, Dolmabahçe Sarayı’nı ziyarete gelen turistler bile, oluşan kaostan etkilendi, küçük taraftarlar da şiddeti yaşadı. Birçok taraftarın yaralandığı öğrenildi. BU KEZ MEŞALE YOK! Kara Kartal’ın sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmasının ardından, taraftarların öfkesi biraz olsun yatışırken geleceğe yönelik planlar da yapıldı. İnönü Stadı’ndaki ilk karşılaşma olan Bursaspor sınavı öncesinde de takıma destek vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler bu kez meşalesiz ‘Omuz omuza’ şov yapmayı amaçlıyor. Forumlarda bir araya gelen taraftarlar, hem Kartal’ın ceza almaması hem de kaos ortamı yaratılmaması için tüm Beşiktaşlılar’ın daha sağduyulu olması konusunda mesajlar veriyor. "PEŞİNİ BIRAKMAM" Kongrelerde Divan Başkanlığı yapan Avukat Ali Rıza Dizdar, kötü muameleye maruz kalan taraftarlara hukuksal boyutta yardımcı olmak için kolları sıvadı. Dizdar, “Bütün gazetelere yansıyan fotoğraflar var. Bir taraftarı darp ediyorlar. Bu insan haklarına aykırı. İşin peşini bırakmayacağım. Bunun için fotoğraftaki taraftarımız ve zarara uğrayan kişilerin bana ulaşmasını bekliyorum” diye konuştu. Kaynak:Fanatik |
Alıntı:
Cumhuriyet düşmanı,şeriat taraftarı gösteri yapanlara gıkları çıkmaz ...ama amacı takımını desteklemek olan taraftarlara uçan tekme atarlar..insanlık mı bu ...neye hizmet ediliyor.. |
resmen terörist muamelesi diyeceğim ama teröriste bu muamele yapılmıyor malesef onlar olunca hoparlörden sağduyu konuşmaları konu taraftar olunca allah ne verdiyse bundan sonra beşiktaş kulübü olarak polis haftasını kutlamayalım ve etkinliklere katılmayalım arkadaşlar........ |
Bence kesinlikle yürüyüş yapılmalı polislerin bu yaptıkları protesto edilmeli:mad: |
Taraftar Cıldırdı , Bursa'da BÜYÜK Olay cikar. |
bencede çok büyük olay olur bursada |
bursa gelmesın yoksa yoksaaa ..... sız dusununnnnn |
konu mevcut arkadaşım |
Alıntı:
derken abla ne mevcuttt bızı haksız cıkardınızyaa :dong::dong::dong::dong: olaylarda canın saolsun abla |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben anlyacagımı anladım abla takma kafana onemlı degıllll ....... ama mutlaka buyuklugumuzu goreceklerrr unutmadık unutmaycagızzzz |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |