![]() |
Bunları adam niyetine alıpta konuşmamız bile lazım yoksa kendilerini bişi zannederler...Herkes bizim gibi arşılıksız sevemez o yüzden bole şeylere ihtiyaçları var işte bırakın yapsınlar... |
programa cıkarak kendi reklamlarını yaparak yardım yapılmaz gizliden gizliyede yardım yapabilirler |
ben fazla kafama takmadım ızlemedım deee zaten dun orda hayavanat bahcesı gıbıydııı :D:D acun ıstedıgı kadar takım progamandası yapsınn tız gıder vız gleırrrr |
Oradan yardım olarak aktarılacak para bu futbolcuların belki de günlük harcamalarına denk. Yani hayırlı bir iş yapılıyor filan boş. Tüm takımlardan karma yapılabilirdi, atla deve değil ya. Herşey ortada neyse, eğer izlediyseniz sonuç vermiş demektir. Bravo. |
Acuna Beşiktaş taraftarının onun için yaptığı besteyi armağan ediyorum. Anlayan anlamıştır :) |
varmisin yokmusun ne skim yarisma nerede görülmüs calismadan para kutunuzda ne var an.....a..i var ne var ne var söyle acun laylalalaylaylaylay :D http://www.vtunnel.com/index.php/101...4945eea4115846 bizide cagirirlarsa bu besteyi söyleriz :D |
Millet bulundugu her mevkii ve ortamdaki olanaklari nasil da istedigi gibi kullaniyor. Türkiye deki hemsehricilik kavraminin baska bir boyuttaki yansimasi. Bi fenerliden ne beklenir, tsskliysan cagir Pascali oraya da görelim. |
Alıntı:
|
pascalı çağırsnda bide bjk tarftarını çarsıyı görsun bakalım orda basna yıkılır orası beaa :) |
Zaten ben o programı hiç seyretmem... |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |