![]() |
Batuhan Karadeniz- Kadro dışı (Tek Başlık ) Batuhan barda sabahladı Eskişehirspor’un genç golcüsü Batuhan, Fenerbahçe maçından bir gece önce sabahın ilk ışıklarına kadar bir gece kulübünde eğlendi. NTV Spor Güncelleme: 22:16 TSİ 05 Nisan. 2009 Pazar İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maç için İstanbul'da Anadolu yakasında bir otelde kampa girdi. Kırmızı-siyahlılar için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi genç futbolcu Batuhan'ın kamptan ayrılarak bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği ortaya çıktı. Kuruçeşme'deki bir mekanda sabah 04.00'e eğlenen Batuhan'ın sabahın ilk ışıklarında takımının kamp yaptığı otele geri döndüğü öğrenildi. Batuhan Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giyerken, maçın son dakikasında takımının tek golüne imza attı. RIDVAN DİLMEN: FUTBOLCULUK KOLAY MESLEK DEĞİL NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuyu değerlendirdi. Batuhan'ın davranışlarını eleştiren Dilmen, “Batuhan henüz 18 yaşında, istikbal vaad eden bir oyuncu. Maçtan bir gece önce 04.00'e kadar gece kulübünde eğlenmiş. Bunu gören arkadaşlarımız söyledi. Ben 18 yaşında Boluspor'da oynuyordum, Batuhan'ın yaşındaydım. Ligin ilk haftası Fenerbahçe, ikinci haftasında Galatasaray maçımız vardı. Batuhan sabaha kadar barda uyumadı ya, ben de o zamanlar odamda uyumuyordum. Fenerbahçe ile Galatasaray'la maçımız var diye heyecanlanıyordum. Futbolculuk kolay meslek değil. Aslında dünyanın en zevkli mesleği. Hem hobi, hem para kazanıyorsunuz. Beşiktaş'ın kiralık oyuncusunun, Milli Takım oyuncusunun olaya böyle bakması, Türk futbolu ve kendisi için büyük kayıp” diye konuştu. haber dogru degıldır umarım herkes gıbı onunda eglenmeye hakkı var genc bır oyuncu ama herseyın yerı zamanı var macın oldugu gun gece kulubunde olması dogru degıl bence ama genclıgınden dolayı yaptıgına ınanıyorum |
Batuhanı kutluyorum ... Milletin ağzına sakız ediyor kendisini... Çocuk hala çocuk... |
ve hala batuhan beşiktaşta oynasın deniliyor 1 yıl daha kiralık oynaması gerekiyor adam olup gelmesi için oynamalı bşka takımda beşiktaşta az hata yapması için gerekli bu |
batuhandan bu gidişle bir cacık olmaz,yüzlerce genç yetenek var kendisine adam gibi bakmazsa bunların arasında kaybolup gider,batuhana iyi bir akıl hocası lazım gerektiğinde sopa atabilecek cinsten |
batuhan bu kafa ile sen adam olmazsın , yazık çok yazık daha 18 yaşındasın yaptıklarına bak . |
İnanmıyorum ama böyle birşey yapmıssada kulağı cekilmeli |
inş doğru değildir ama onunda eğlenmeye hakkı var o da bzm gibi genç sonuçtaa hep futbol zor |
Alıntı:
Futbolcunun maçtan 1 gün önce sabaha karşı saat 04 : 00 a kadar eğlenme hakkı yok yaptığı formasını giydiği takıma ayıptır . |
Dilmen, “Batuhan henüz 18 yaşında, istikbal vaad eden bir oyuncu. Maçtan bir gece önce 04.00'e kadar gece kulübünde eğlenmiş. Bunu gören arkadaşlarımız söyledi. Ben 18 yaşında Boluspor'da oynuyordum, Batuhan'ın yaşındaydım. Ligin ilk haftası Fenerbahçe, ikinci haftasında Galatasaray maçımız vardı. Batuhan sabaha kadar barda uyumadı ya, ben de o zamanlar odamda uyumuyordum. Fenerbahçe ile Galatasaray'la maçımız var diye heyecanlanıyordum. Futbolculuk kolay meslek değil. Aslında dünyanın en zevkli mesleği. Hem hobi, hem para kazanıyorsunuz. Beşiktaş'ın kiralık oyuncusunun, Milli Takım oyuncusunun olaya böyle bakması, Türk futbolu ve kendisi için büyük kayıp” diye konuştu. Batuhan'ın kulağı çekilmemeli,ona güzel bir Osmanlı tokadı atılmalıdır :) Ama adama helal olsun,çıktı attı golünü Fener'e...Bu çocukta iş var ama kendine yazık ediyor... |
Kendisine kötü örnekler alıyor demekki, yazık, çok yazık...NtvSpor'un da yalan bi haber vereceğini sanmıyorum, Batu'dan da böyle bir şey beklenir, söyledikleri, yaptıkları ortada sonuçta... Akıllanırsa büyük topçu olur, bu kesin, ama böyle giderse bir şey olmaz bundan, sürünür Anadolu kulüplerinde, ordan oraya gider... |
Serdar Ozkan ve Batuhan.. Karekterden kayip ediyorsunuz yaa!! |
Bu adam simdi'den Bunu yapiyorsa , iLerde Ne yapar Allah Bilir.. |
Vurdummu tokadı suratından ses getiricek bir hocaya denk getirmek lazım bu çocuğu. Eskiden karagümrükte lağım osman hoca vardı onun sintinesinden geçenler mum gibi olurdu ama nerde artık öyle adam. Eğri odunu doğrultmak her marangozun işi değildir. Feleğini şaşırtıcak bi sağlam dayak çekmeden zor akıllanır böyleleri. |
sonunu iyi görmüyorum bu cocugun |
Kafa yapısı şekillenmiş bu saatten sonra değişmez. Sezon sonu kadroya çağırılması gerektiğine inanmıyorum, bırakalım Eskişehir'de devam etsin bi süre. |
baska bır takıma kıraya verılmekle sorun cozulmez batuhan eskısehırın en ıyı oyuncusu 17 yasında ve mıllı takımda onun yaptıklarına bırsey denmıyor besıktasa gerı donmelı ılk11 dekı yerını kapmalı psıkolojık destek verılmelı |
ben bu çocuktan pek ümitli değilim, genç olabilir ama bu yaptığı mesleğine saygısını yitirmesini gerektirmez. Maçın olduğu gece barlarda sabahlanmaz, yazık çok yazık, haberin doğruluğu şüpheli olsada bence bu çocuk BEŞİKTAŞ'a faydalı olamayacaktır çünkü futbolunu geliştirmesini geçtim saha içindeki ve saha dışındaki hal ve hareketleri takımı kesinlikle olumsuz etkileyecektir. Daha bu yaşta bunları yapabiliyorsa geleceğini hiç iyi görmüyorum. Hep burak, i.akın, serdar özkan abilerine özeniyor işte |
Alıntı:
|
:) Hayatta inanmam bu habere sen kamp yaptıgın otelden cıkacaksın . Sonra sabah 4 lere kadar barlarad egleneceksin Rıza hoca da seni alıcak ilk 11 e alıcak. İnanmam:..... Batuhana güvenmem ama Rıza hoca böyle bir şey yapmaz. Adam uykusuz olsa mac da bu kadar koşmazdı ki... |
iyide televizyondada söylediler yalnız bunu hemde kamptan kaçarak böyle bir olay oldunu söylediler tabi doğal olarak ertsi gün maç var |
arkadsm mactan bir gün önce bu hocasının sorumsuzlğu mactan br gün önce bu adamlar kampa alınmıomu? |
evet alınıyo ama kaçmış sanırsam |
Rıza Çalımbay Batuhan'ı kovdu Rıza Çalımbay Batuhan'ı kovdu 06 Nisan 2009 Pazartesi 11:47 Fenerbahçe maçından bir gece önce sabahın ilk ışıklarına kadar bir gece kulübünde eğlenen Batuhan Kardeniz süresiz kadro dışı bırakıldı. Konuyla ilgili Habertürk spor servisinden Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay genç oyuncuyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Çalımbay milli formayı da giyen Batuhan’ın süresiz kadro dışı bırakılacağını ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL "Evet gece bara eğlenmeye gitmiş, bu bir gerçek. Hem de maçtan bir gece önce, affedilecek bir şey değil bu. Batuhan’ın genç olması önemli değil, ben de 17 yaşında forma giyiyordum. Bizim ligdeki durumumuz belli. Bu zor durumumuzda bir de herkes canla başla çalışırken bu yaptığı kabul edilebilecek bir şey değil" diyen Rıza Çalımbay, bu olayın kendisinden saklandığını, ancak maçtan sonra öğrendiğini de belirtti. BATUHAN BANA YALAN SÖYLEDİ Fenerbahçe karşılaşmasından önce konu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Çalımbay: "Maçtan önce bu olaydan haberim yoktu. Olsa bırakın oynatmayı öğrendiğim an gönderirdim takımdan. Zaten bunu maçtan önce bilip bana söylemeyenlere gerekli tepkiyi verdim. Ben kendim de maçtan sonra konuştum Batuhanla, “Yaptın mı oğlum böyle bir şey” dedim. "Hayır hocam" dedi. Sonra menajeri söyledi yaptığını. Başkanla konuşacağım ve kadro dışı kalacak” dedi. BEŞİKTAŞ ARTIK KABUL EDER Mİ BİLEMİYORUM Rıza Çalımbay genç oyuncunun kiralık olarak geldiği Beşiktaş’a geri gönderilmesinin de gündemde olduğunu söyledi ancak bu konuyla ilgili şüphelerini de ifade etti. Çalımbay "Bundan sonra Beşiktaş'a geri gönderilebilir. Orda çıkar antrenmanlara. Gerçi bu olaydan sonra Beşiktaş onu nasıl kabul edecek bilemiyorum" diyerek, yıllarca formasını giyip siyah beyazlı takımın efsane futbolcuları arasına giren ve bir dönem de çalıştırdığı eski takımına mesaj yolladı. Fenerbahçe karşılaması için İstanbul Anadolu yakasında kampa giren Eskişehirspor'da genç futbolcunun izinsiz olarak kamptan ayrılarak Kuruçeşme'deki bir mekanda sabah 03.00'e kadar eğlendiği öğrenilmiş ve bu haberin dışarıya sızmasından sonra, olay giderek büyümüştü. Bu konunun dışarıya sızması hakkındaki fikirlerini de HTSPOR'a anlatan Çalımbay, “Basın tabii ki bilir, öğrenir. Bu üzeri kapatılacak bir olay değil. Zaten basın duymamış olsaydı da ben böyle bir olayı ört pas etmezdim” dedi. Henüz 18 yaşında olan ve milli formayı da giyen Batuhan Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giyerken, maçın son dakikasında takımının tek golüne imza atmıştı. kaynak:internetspor.com |
rıza çalımbay doğruyu yapıyor ama genç bir çocuğu harciyorlar yani beşiktaşada alırmı bilmiyorum fln bu sözler yanlış geri kazanılması lazım sonuçta tamam yanlış yapmış olabilir ama bu kadar ağır olmaması lazım |
evet boyle bır yetenek yazık olacak harcamak kolay yapmayın bunu |
bu çocuk adam falan olmaz karakteri zayıf daha şimdiden yaptıklarına bak ne yaparsa kendine yapar kendine yazık eder |
desenize bir genc oyuncu yıne harcanıo genc oyunculardan kim önplana çıkıosa medyada cıkan bu haberlerle basarısna gölge dusurmeye calısıolar daha önce bunu arda turana da yaptılar bnlar |
avrupada olsa bu yaptıkları bu kadar buyutulmez |
rıza çalımbay doğru olanı yapmış, bu çocuğa fazla bel bağlanmasından yana değilim zaten çünkü hiçbirşeyin kıymetini bilmiyor, gençlik hiçbirşeyin bahanesi olamaz kişilğinde var ve ne yapılırsa yapılsın bunu değiştirmek imkansız .. herkes çok yetenekli falan diyor ya bu gidişle yeteneklerini amatör kümede gösterir gibime geliyor |
Rıza hocadan bekledğim buydu. |
Aferin BatuHan Bravo Sen adam olmazsın akıllan diye rıza hocanın yanına gönderdi yönetim seni elinde cok iyi bir fırsat vardı ama sen bunu kendi hatanla bitirdin aferin |
Riza Hoca Dogru Olani Yapmis , Kötü Durumdayken Nasil Eglenebiliyorsun :D Al Simdi Eglen :D:D |
Rıza Hoca,doğru olanı yapmış.Umarım akıllanır ... Zor ama:) |
Alıntı:
|
Tebrikler RIZA ÇALIMBAY. Birinin çıkıp bunu yapması gerekiyordu. Unutmayın ve aklınızdan çıkarmayın ki Rıza Hoca bu hareketi Beşiktaşlılık duruşu adına ve Beşiktaşı düşündüğü için yapmıştır. |
bu çocuk hayatta adam olmaz daha 18 yaşında hocasına panik yapma dicek herkese hazır bir cevabı olacak birde bunun biraz daha kabarıp yıldız bir oyuncu olduğunu düşünün neler yapmaz yazık daha parlamadan solacak |
bence daha çok genç 2 yıl sonrada benzer şeyleri yaparsa o zaman kabul ederim zaen şu an beşiktaş forması altında düşünülmesi gereksiz |
bravo rıza hocam doğru olanı yaptın , batuhan efendi bu kafa ile gidersen sana 3.lig takımları bile fazla . adam ol batuhan daha 18 yaşındasın . terbiyesiz şımarık adam özür dileyeceğine nasıl hocana yalan söylersin . |
bu batuhan akillanmaz...besiktastada oynayamaz...üc bes sene sonra akli basina gelir ve dövünür besiktas gibi bir takimda oynamak vardi ama suan anadoluda oynuyorum diye... |
bişey olmaz ulan kadro dışı bırak biraz yeter...zaten lig bitecek... |
Türkiye`de Saat: 01:26 . |