shawnodese | 08-04-2009 20:34 | Alıntı: bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 952064)
çok yanlış biz sergeni oktayı serdarı feyyazı yolladık ne kaybettik. bizim bazı değerlerimiz var bir futbolcunun bu tür yanlışlarına kaprislerine katlanmak yani kısaca minnet etmek yakışık almaz. feyyaz sırf bir yanlış anlaşılma yüzünden çekin arkasını ciro edilmesi yüzünden yollanmışken batuhan daha 17 yaşında bi tarafları kalmış artist artist tavırlara bürünmüştür.kral yapmıcaksın kral olucaksın dedikten sonra yeri yoktur artık | Düşünceme katılırsınız katılmazsınız o ayrı ama yanlış demek haddiniz değil.
Gerekli ceza verilmeli ama harcanmamalı görüşümün arkasındayım. Beşiktaş'ın da değerleri vardır ama Batuhan o hareketi Beşiktaş forması altında yapmadı. Gerekli ceza verilmeli ama öyle bir oyuncu kazanılmalı.
Pascal Nouma antremanda bira içiyordu. Bu Beşiktaş'ın değerlerine uyuyor mu? Antreman sahasına çişini yapıyordu. Bu Beşiktaş'ın değerine uyuyor mu? Serdar takım arkadaşının sözlüsünü ayarttı , sonra takıma geri döndü. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez yumruk yumruğa kavga ettiler. Beşiktaş başkanı MHK başkanına küfür etti, Sergen Yalçın yöneticisi hakkında (Uğur Ekşioğlu) ileri geri konuştu. Bunun gibi onlarca örnek verilebilir. Sonuçta Batuhan ın karakter zaafı var ama kazanılmayacak kadar kötü değil.
Batuhan inanılmaz yetenekli bir oyuncu değil, ancak Beşiktaş'ın altyapısından yetişen genç bir oyuncu, gelecek vaad ediyor. Üzerinde durulursa çok iyi işler yapabilir. Harcamak yerine oyuncu kazanılmalı. Harcamak kolaydır önemli olan kazanmaktır.
Batuhan böyle bir sorumsuzluk yapıyorsa bunun sebeplerinden birisi de iyi eğitilememesidir.
O yüzden Beşiktaş oyuncunun burnunu sürtmeli buna karşın oyuncusunu da ezdirmemeli ve kazanmalı. |