![]() |
Serdar Ozkan ve Batuhan.. Karekterden kayip ediyorsunuz yaa!! |
Bu adam simdi'den Bunu yapiyorsa , iLerde Ne yapar Allah Bilir.. |
Vurdummu tokadı suratından ses getiricek bir hocaya denk getirmek lazım bu çocuğu. Eskiden karagümrükte lağım osman hoca vardı onun sintinesinden geçenler mum gibi olurdu ama nerde artık öyle adam. Eğri odunu doğrultmak her marangozun işi değildir. Feleğini şaşırtıcak bi sağlam dayak çekmeden zor akıllanır böyleleri. |
sonunu iyi görmüyorum bu cocugun |
Kafa yapısı şekillenmiş bu saatten sonra değişmez. Sezon sonu kadroya çağırılması gerektiğine inanmıyorum, bırakalım Eskişehir'de devam etsin bi süre. |
baska bır takıma kıraya verılmekle sorun cozulmez batuhan eskısehırın en ıyı oyuncusu 17 yasında ve mıllı takımda onun yaptıklarına bırsey denmıyor besıktasa gerı donmelı ılk11 dekı yerını kapmalı psıkolojık destek verılmelı |
ben bu çocuktan pek ümitli değilim, genç olabilir ama bu yaptığı mesleğine saygısını yitirmesini gerektirmez. Maçın olduğu gece barlarda sabahlanmaz, yazık çok yazık, haberin doğruluğu şüpheli olsada bence bu çocuk BEŞİKTAŞ'a faydalı olamayacaktır çünkü futbolunu geliştirmesini geçtim saha içindeki ve saha dışındaki hal ve hareketleri takımı kesinlikle olumsuz etkileyecektir. Daha bu yaşta bunları yapabiliyorsa geleceğini hiç iyi görmüyorum. Hep burak, i.akın, serdar özkan abilerine özeniyor işte |
Alıntı:
|
:) Hayatta inanmam bu habere sen kamp yaptıgın otelden cıkacaksın . Sonra sabah 4 lere kadar barlarad egleneceksin Rıza hoca da seni alıcak ilk 11 e alıcak. İnanmam:..... Batuhana güvenmem ama Rıza hoca böyle bir şey yapmaz. Adam uykusuz olsa mac da bu kadar koşmazdı ki... |
iyide televizyondada söylediler yalnız bunu hemde kamptan kaçarak böyle bir olay oldunu söylediler tabi doğal olarak ertsi gün maç var |
Türkiye`de Saat: 11:45 . |