![]() |
Beşiktaş'a 5 şehir Yeni sezonda iç saha maçlarını Anadolu’nun değişik şehirlerinde yapmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, beş şehir belirledi. İnönü Stadı’nın yıkımına sezon sonunda başlanacağı için yönetimin iç saha maçlarını oynamak için İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır ve Erzurum şehirlerini seçtiğini söylendi. Yönetimin bu illerde Beşiktaş taraftarın yoğun olmasının yanı sıra statların özelliğinden dolayı böyle bir karar alındığı belirtildi. |
Diyarbakır a gidersek eğer hiç iyi olmaz hala namağlup şampiyonluktan ettikleri için kızgınıım :D İnş İzmir olur kombinemi alırım hemen :D |
erzurumun ve diyarbakırın hava şartlarını göz önüne almaları gerekli |
Gel Gel , ADANA'ya Gel. :D 2. İnönü Cehennemi 'ne Gel :) |
Gel Gel Kütahya ya gel :D |
İzmire gelir inşallah hemen kmbine alicam.... |
Alıntı:
İzmire gelirse forumdaki tüm BJK liler toplanıp gidelim maçlara :D |
Hala inönünün yıkılacağına inanmıyorum ben. |
izmire kombine alcam |
İzmir'e 40 km uzaktayız.İzmir'e gelsin her maç rahatlıkla 50.000'ne oynar...Atatürk Stadı'na gelirse ...:) |
Amsterdama da bekleriz :- ) |
ya degısık sehırlerde oynama ordakı besıktaslı arkadasların takımı ızleme fırsatı falan guzel seyler ama gercek su kı takım sureklı hareket halınde maclara yorgun cıkacaklar bence ii fikir değil yonetım sezon basında ve ortalarında yurt dısı yerıne bu sehırlerde kamp yapsın daha mantıklı |
İzmirde cok taraftarimiz var,eskisehirde olabilir mesela |
izmire gelsin. alsancakta oynaması en iyisi olur beşiktaş için. taraftar baskısı daha fazla olur. |
Arkadaslar ben Fransada kaliyorum ama anadoluda bi stada , bi zemine sahit oldum o da Erzincan stadyumu. Turkiyenin en iyi cim sahasi denilebilecek bi zemin. Neredeyse kus bile kondurulmuyor. Gel gorelim ki sahanin sahibi Erzincanspor bir zamanlar super lige oynayan takim su siralar 3. lig kumede kalma yani amator olmama mucadelesi veriyor. Sadece genel bi bilgi olmasi amaci ile.. |
İzmir olmalı :) |
Alıntı:
|
Bence takim tam rayina oturmusken stadin yikilip yapilmasi takimi bozar.. Son 4 senede takim hic birsey yapmadi keske ozaman stadimiz yikilip yapilsaydi.. Simdi seneye Sampiyonlar ligi maclarini nerede oynayacagiz?? |
hani antalya :S |
takımı hiçbişey bozmaz bnce deplasman maçlarında takım iyi oynuyomu oynuyo sorun yokk :) |
en iyisi gebze olimpiyat stadı :D |
Kocaeli yakın buraya gelin..:D |
Ben istanbuldayım ama eğer öyle bir fikir varsa izmir ve adanadaki stadlar çok güzel ama bana kalsa olimpiyat stadında oynanmasını isterim |
Bence en uygunu Adana.Cezalı olduğumuzda orada oynadığımız maç harikaydı.Atmosfer iyidi.Ama her maç olur mu bilemem. |
Alıntı:
|
izmire gelsin ankara 19 mayıs ta olabilir. |
izmire gelirse çok sevinirim ama anladığım kadarıyla o 5 şaehirde dolaşçak yanlış mı anladım ben |
Bunlar bence çok farazi fikirler. Zaten bir maçımız deplasmanda olucak bu şekilde 34 maçta deplasman olucak haftada 2-3 kere uçak seyhati yapılıcak, takım istanbulda mı çalışıcak ne yapıcak anlayamadım ben. Olmaz böyle şey istanbulda kalmak mecburi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ızmıre gel dıyorsunuzda ızmırde adam akılı stad yokkk ataturk o kadar ııı degılll:D:D benım fıkrım bursada oynayalımmm |
Alıntı:
olımpıyat sana yakınn abıııı:DD: nede olsa halkalıdasınnnnn :D:D |
olimpiyat olur inşallah:) |
izmir'de olması benim açımdan da iyi olur ama her maç 50 bin kişinin dolması zor, takım yıllar sonra ilk defa izmir'e geldiğinde bile 20-25 bini zor görmüştük, nedense bilmiyorum ama fb maçlarındaki kalabalık bjk malarında olmuyor, sadece bjk-fb kupa finalin muhteşemdi, stadın yarısı siyah-beyaz, diğer yarısı sarı-lacivert, muhteşemdi... |
İnşallah böyle bişey olmaz böyle bir uygulamanın olması demek 2 sezon şampiyonluktan uzak kalmamız demek nekadar döküntü ve kötü olsada en kötü ASY'de oynarız olmadı Zeytinburnu veya Kasımpaşanın stadinda derbileride olimpiyat stadinda oynanır. |
Adananın inönüden farkı yok ama digerleri konusunda şüpheliyim... |
en ii yeR izMir qaLißa.. |
İzmir olabilir... |
izmir izmir en iyisi izmir. izmirdeki olimpiyat değil de alsancak stadı iyi olur. |
Bir İzmir aşığı, İzmir milliyetçisi, İzmirli olarak söylüyorum :D Beşiktaş'ın burada olması, hafta sonunu onun heyecanıyla beklemek muhteşem bir duygu olur benim için. Ama Atatürk stadında, tribünler sahaya çook uzak. 50.000 ortalamayı bulmamız da imkansız bana göre. Benim için İzmir güzel olur. Ama Beşiktaş için Adana'da oynanması daha faydalı olur görüşündeyim. Önemli olan da Beşiktaş... |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 07:42 . |