![]() |
Amsterdama da bekleriz :- ) |
ya degısık sehırlerde oynama ordakı besıktaslı arkadasların takımı ızleme fırsatı falan guzel seyler ama gercek su kı takım sureklı hareket halınde maclara yorgun cıkacaklar bence ii fikir değil yonetım sezon basında ve ortalarında yurt dısı yerıne bu sehırlerde kamp yapsın daha mantıklı |
İzmirde cok taraftarimiz var,eskisehirde olabilir mesela |
izmire gelsin. alsancakta oynaması en iyisi olur beşiktaş için. taraftar baskısı daha fazla olur. |
Arkadaslar ben Fransada kaliyorum ama anadoluda bi stada , bi zemine sahit oldum o da Erzincan stadyumu. Turkiyenin en iyi cim sahasi denilebilecek bi zemin. Neredeyse kus bile kondurulmuyor. Gel gorelim ki sahanin sahibi Erzincanspor bir zamanlar super lige oynayan takim su siralar 3. lig kumede kalma yani amator olmama mucadelesi veriyor. Sadece genel bi bilgi olmasi amaci ile.. |
İzmir olmalı :) |
Alıntı:
|
Bence takim tam rayina oturmusken stadin yikilip yapilmasi takimi bozar.. Son 4 senede takim hic birsey yapmadi keske ozaman stadimiz yikilip yapilsaydi.. Simdi seneye Sampiyonlar ligi maclarini nerede oynayacagiz?? |
hani antalya :S |
takımı hiçbişey bozmaz bnce deplasman maçlarında takım iyi oynuyomu oynuyo sorun yokk :) |
Türkiye`de Saat: 20:04 . |